Tarota Başlamak

rubby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
283
0
ben iskambil falına bakıorum ve fal konusunda çevremin yorumu hislerim felan iyi olduğumu düşünüorum ve taota geçiş yapmak istiyorum yanlız hangi desteyle başlamam gerektiğini bilmiorum açılımı kolay olacak bi desteyle başlamayı düşünüorum önerileriniz var mı

İskambil ile en yakın klasik tarot önerebilirim... küçük arkana kartlarını kolay yorumlarsın iskambilden dolayı,büyük arkana kartları da zaten yoruma açıktır kolaylaştırır işini...

çok teşekür ederim büyük arkana yada küçük arkana tarot destesindeki belli bir grup kartın adı diil mi

Son düzenleme:
Evet canım tarot destesindeki kartlar bunlar ... Mesaj hakkım yok mesajına yanıtı buradan vereyim...Mümkün ise renkli baskı olsun kartların.. .Çünkü sana daha iyi hissettirir... Gözünde bi imaj belirler... Renksiz kartlarda zorlanabilirsin...

çok teşekkür ederim:) tarot kartı arayışındayım uzun süredir başlamak istiyordum ama artık zamanı geldi sanırım:)

bende bende bendeee =)=)) iskambil falı bakarmısınn bana yada tarottt

Hahahhahaha :)) Çokk iyii yaaa :) :) cafe mi açsak napsak :)
Tatile gittiğimde orada tanıştığım birine fal bakarken mekan sahibi de kulak misafiri olmuş ... Kendisi de istedi ben de kırmadım... Hayretler içinde kalarak bana ;
İş teklifinde bulunuyorum burada gel fal bak dedi :)
Ben de ona İst.' e döneceğim üzgünüm dedim :) Valla köşeyi dönersin benden söylemesi çok iyi bakıyorsun günde 2000 tl garanti kazanırsın yarı yarıya bölüşürüz demişti :)

Fal bakmıyorum artık :) oradan gelecek hayır gelmesin... Ama ücretsiz atıcılara bişey diyemem :))

Son düzenleme:
keşke ben bakmayı bilsem herkese bakardım tek teeek ama maalesef bilmiorum yaa :/ hislerim tutuo sadece

Sevgili ruby bize de bi iskambil falı baksan. Çok seviniriz inan. Bakarım diyen herkes yok olup gidiyor

tanıdığım süper fal bakan biri var arkadaşlar şok olmaya hazırsanız arayın derim bostancıda oturuyor xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
tarotum elime geldiğinde ve bakmayı örenmeye başladıktan snra elimden geldiğince size bakarım:) iskambile gelirsek ne yazıkki daha önce hiç internet ortamında fal bakmadım genelde fal baktığım insanla karşılıklı olmayı seviorum

rubby ilk ben yazdım fal istediğimi falı öğrendikten sonra ilk bana bakarmısın cnmm

seve seve bakarımm :) ama başarılı olabilecek mym o da var hislerime güveniorum da bazn olmayınca olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…