Tarota Başlamak

bende tarota başlamıştım acemiyim bu konuda tam yorumlama yapamıyorum ama kaptırıncada gidiyorum öyle kendime hiç yorum yapamıyorum böyle bir savsaklama geliyor kartları açıp kapatıyorum aslında en çok kahve falını ögrenmek istemişimdir ondada şekillerin anlammını bilmiyorum ama kahve falı daha eglenceli bana göre :KK54:

şekilleri bişeye benzetmek kolay gözün gördüğü kadarıyla senin yapman gereken içindeki sese kulak vermek :)

bana da bakamıyorlar,yanılıyorlarmış :)
dedim ben size bakarken neden yanılmıyorum :KK70::KK70:
ama şu bir gerçek tarot karşılık istiyorum açılan bakımlarlardan.
ben tarota başlamadan gördüm rüyasını,daha da ilerletince neler gördüm anlatmayayım :KK43:
ama mecbur kalıyorsun,eğer bu işi yapıyorsan bunlara katlanacaksın...

ben de görüyorum hala ama en azından rahatsız etmiyorlar :)

tarot kartlarım bugn elime geçti içinde bir tanede kitapçık var ama sadece kartların anlamını vermiş ilişki açılımı ve kelt hacı yöntemi var ama benm aklım baya karıştı açılımlarda büyük arkana ve küçük arkana dan hangisini kulancam daha basi,t bi açılım var mı ve kendime bakabilir mym:s

enerjim yerinde :) bakarsam düşer diye korkuyorum :)
bir de bakım yaptıklarımdan telefon geliyor o dediğin çıktı bu dediğin çıktı şimdi nolck bakarmısın bi daha falan :KK70:

bana bir bak seni hiç ama hiç rahatsız etmicem söz. Yanlış anlamanı istemem çok merak ediyorum iyi bişiler duymak için de can atıyorum aslında. Biri bakıverse

slm arkadaşlar bende yeni bir deste alıp başlamak istiyorum ama biraz da korkuyorum herkes tarota bakabilir mi bi de bunu merak ediyorum

slm arkadaşlar bende yeni bir deste alıp başlamak istiyorum ama biraz da korkuyorum herkes tarota bakabilir mi bi de bunu merak ediyorum

Herkes tarot bakabilir sadece bazıları daha iyi bakar bunu denemeden bilemezsiniz... En kolayı Rider White dır bunu alın, ve eğer gerçekten bakmak istiyorsanız 40 gün yastığınızın alında tutun hatta çantanızda yanınızda taşıyın ve 40 gün boyunca bakım yapmayın ezberleyin ama en önemlisi o 40 gün ASLA BAŞKASININ eli değmesin... Ha bunlar çok mu önemli hayır ama aslında evet çünkü bunlar aranızdaki bağı güçlendirecektir...

ben de düşünüyorum tarot öğrenmeyi ama nerden başlasam bilemiyorum. anlamlarını doğru olarak nereden öğrenebilirim? ve bütün olarak yorum nasıl yapılır, açılım nasıl yapılır?

Ben 1 senedir tarotla uğraşıyorum. Kartları almadan önce iyi düşünün derim çünkü sonra kopmak zor oluyor. Kopmaktan kastım şu 1 gün bile bakmasam falıma rahat edemiyorum her gün düzenli bakıyorum. Başlangıç için bana Raider White destesini önermişlerdi. Zaten anlaşılır en basit deste o. Bide kartları aldıktan bi süre sonra vazgeçerseniz bakmak istemezseniz üzerindeki enerjiyi nötrlemek için kartları suya atmak gerekiyormuş.Bu da aklımızda olsun=)

yeni başlayanlara tavsiyem
en kolay deste lara(laro) destesi. klasik deste de arkana minör kısmıi ilk etapta sizi zorlayabilir.
ama lara desteden klasik desteye geçmek daha kolay oluyor
lara destenin avantajı, kartların isimlendirmeleri kartın anlamıyla ilgili baya ipucu veriyor

X