pencere çiçeğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mesaj kutunu boşalt:)
Dün gece attığım özelden mesaj ulaştı mı sana? Belirtmen üzere bilgilerimi göndermiştim. Ulaşmadıysa bildirirsen tekrar gönderirim.
kestaneşekerim, kutuyu boşaltamıyorum.Çünkü kutuya girmek istediğim site bakımda yazıyor.giremiyorum.eğer önemli bir şey söyleyeceksen facebooktan yaz.
merhaba, ben 23.03.1988 doğumluyum. erkek arkadaşımla yeni ayrıldım sayılır o da 24.07.1989 doğumlu. aramızda kötü olaylar yaşandı ve bitti acaba onun bana karşı hisleri de bitti mi? eğitim hayatımda başarılı olabilecek miyim?teşekkürler
yavrumm facebookum olsa canım feda:) tamam burdan yazim bari
bu akşam benim için üç kart çekmeni istiyorum.yapabilir misin vaktin var mı?erkek arkadaşımın benim hakkımda ne düşündüğünü sorman istiyorum.umarım çok vaktini almaz. aslında dünkü faldan snra kafamda hiç şüphe olmaması lazım.çok güzel çıktı her şey ama var halaşuan aramız çok iyi değil,ne düşündüğünü çok merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim.
pencerecicegi banada bakarmısın canımm??
Sevgilimin üniversiteye gidip gitmeyeceğini merak ediyorum..
Birde kendi ileriki eğitim hayatım ne olacak. Üniversite kazanabilecekmiyim?
E tabi birde ilişkimiz hakkında bir kaç ufak birşeyler duymak isterim :)
Ben(SENA): 17.05.1995
Sevgilim(ENİS): 01.07.1992
Yok yok sen buna kötü birşeyler söyle içi rahat etsin)
Yok yok sen buna kötü birşeyler söyle içi rahat etsin)
bak destan da katılıyor bana.
canım benim kötü birşey yok ama ailesine işaret eden bir kart var.bence bugünlerde ona karşı sabır ve anlayışı daha fazla göster. o da kendi içinde çıkmazda.aydınlık arıyor, sen destek olmazsan daha fazla karanlıkta kalır.
Canım yaa o kadar çok sorum sırasında unuttugum bir şey oldu, bir davam var bir maddi gelirin yükseltilmesiyle ilgili
acaba istediğim rakamı alabilecek miyim
teşekkür ediyorum öpüyorum mucuk mucuk yaaa gitmesin offffffff delircem düşünmekten artık((
ikinizin de eğitim hayatı var.hatta aynı şehirde, beraber görünüyorsunuz.ilişkiniz devam ediyor, gayet güzel.eskisinden daha özel şeyler paylaşmaya, beraber daha fazla hayal kurmaya başlıyorsunuz.
sakin ol artık.rahatla.