Tarot

cnm ne olur bana da bak
:18::18:
ben 27.04.1992
mehmet 05.05.1992
ileride bizi nasıl günler bekliyo inşallah evlenecek miyiz
iş hayatımız nasıl olacak
lütfennnn

slm cnm, banada bakarsan sevinirim. ben iliskim hakinda bilgi almak istiyorum, iliskim nereye dogru gidiyor( düsünceleri, sevgisi, hisleri ) ve maddi durumum yani ise gircekmiyim yakin bi zamanda 1980 haziran dogumluyum, bakarsan cok sevinirim

insallah en kisa zamanda bakabilirsin cnm :)))) meakla yorumlarini bekliyorum

pencereçiçeği bebek için bakarmısın banada olcakmı bebeğim yakın zamanda

merhaba pencereçiçeği benim de merak ettiğim çok şey var benim için de kağıt açarsan gerçekten çok sevinirim. 4 yıllık bi ilişkim var iyi anlaşıyoruz ama ailelerimiz biraz sorunlu olduğu için evliliği düşünemiyoruz. ben üniversite mezunuyum o ise açıktan bitirmeye çalışacak sonumuz ne olacak gerçekten merak ediyorum. adım hatice ben 22 mart 1986 doğumluyum onun adı samet 3 kasım 1983. bi de bu sene öğretmenlik için kpss ye hazırlanacağım sonuç ne olur bilemiyorum. bakarsan gerçekten çok sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba canım banada bakarsan çok sevınırım.bu aralar çok ihtiyacım var
adım songül 05.12.1990 doğumluyum
eşim hüseyin 22.02.1988 doğumlu
2 senedir bebek istiyoruz olmuyor bu konuyla ılgıli bılgi almak istiyorum
yakın zamanda eşim iş değiştirmek istıyor arabada var işin içinde acaba bızı neler beklıyor
maddi sıkıntımız var önumuzde bızı neler beklıyor acaba şöyle genel bakarmısın

banada bakabılırmısın acaba??? yenıyım özel mesaj yazamıyorum...ben 19 kasım 1987 doğumluyum,,eşim 15 ağustos 1978 dogumlu,,kızım 5 mayıs 2008 dogumlu........sorularım ve sorunlarım :: en önemlisi ev sahibi olabılecekmiyizz???? bi bebegım daha olacakmı kız-erkek????? kızımın geleceği ii gözüküyormu????? şimdiden çok teşekkur ederım......

kimsenin bişey baktığı yok zaten nezmaan ben böyle birşeye el atsam olmaz olmaz

ay pencercicegi ciceklerin güzeli ne oluuuuuur benimde falima bakarmisin?
askim bana küs kizgin öfkeli daha neler neler ne olucak simdi ????

merhaba banada bakarmısın
ben 22.03.1987 nişanlım 24.07.1980 ve evlilik konusunda beni bilgilendir misin ve nişanlımın hastalığı konusunda....

teşekkürler

Arkadaşlar, yakınımı kaybettiğim için uzun zamandır nete giremiyordum.Sonrasında da Ankara'ya yerleştşm zaten, onun koşturması.Buradan yine görüşürüz.Eski sayfalara bakarsam hiç çıkamam galiba işin içinden.İsteyenler özelden de mesaj atabilirler.

basin sag olsun cnm Allah sabir versin
benim yarin mulakatim var nasil gecicek onu merak ediyorum o ise alinacakmiyim? 9 ekim 1986 dogumluyum...bir diger sorumda evlilikle iligli ...yaklasik 5 aylik bir iliskim var evlilik gorunuyor mu suan beraber oldugum insanla?evlilik varsa nasil bir evlilik olcak?askimin dogum tarihi 17 haziran 1985

slm, öncelikle basin saolsun, allah geride kalanlara sabir versin ve umarim ankara sana sans getirir:) eger kendini iyi hissediyorsan ve bakarsan mutlu olurum. dogum t. 08.06.80 ben ask hayatimla ilgili bilgi istiyorum, birlikte oldugum kisiyle iliskim nasil olcak sevgisi duygulari düsünceler ne, özelden mesaj atamadigim icin burdan yazdim,cvp larsan sevinirim.k.i.b

merhabalar canım benimde tarot falıma bakabilirmisin özel msj atmak istedim ama malesef yeterli msj gndermemişim.
ben 21 yaşındayım ve 2 yıllık halkla ilişkiler okudum dgs ye hazırlanıcam bu yıl aynı zmanda kpss yede hazırlancam yani eğitimde bi yerlere gelebilecemmi yoksa direk iş hayatımı görünüyo rica etsem cvplarmısın şimdiden cok tskr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…