Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dün akşam yazmıştım ama yoğunluktan atladın sanırım
tekrar yazıyorum. ben temmuz 84 lü eşim aralık 80 li
ben iş kurmak istiyorum olacak mı?
eşimin ailesinin arsası var imar bekliyoruz çıkacak mı?
eşimle pek anlaşamıyoruz sonumuz ne olacak?
kaç çocuğum olacak çookk merak ediyorum?
şimdiden teşekkürler
biliyorum yoğunsunuz mutlaka... fakat 2 kere sıraya girdim sorularımı yazdım ama bana bakmamışsınız
eğer müsait olursanız bakacak olursanız yazdım yine sorularımı
09.10.1992 doğumluyum...
İstediğim bir işte çalışabilecek miyim ?
Para ve kazanç durumum nasıl olacak ?
sevgilimin doğum tarihi 23.10.1989
İlişkimiz ne kadar devam edecek ?
Devamlı sürmesini istiyorum .Olabilir mi ?
Kendisi denizci.yakında uzun bir seyiri gözüküyor.Gidecek mi?
Ve söz yapmayı düşünüyoruz.Olabilir mi ?
şimdiden teşekkürederim...
Canım facedn özeldn msj attm bana da bakar mısn ?
Sevgilimle ayrıldık şu an biriyle birlikte mi?Geri dönecek mi?Lütfen bana da bakabilir misin?
destan kaç yaşındasın söyler misin?
sanırım doğum tarihleri de gerekiyor.Ben 21 eylül 1984 o 26 kasım 1983
Arkadaşının nedense birisi ile beraber olduğuna dair çok güçlü hislerin var. Bu kişi şu anda mutsuz değil. 1. etten püften sebeplerden kavga ettiğinizi, anlaşmazlıklar olduğunu ifade ediyor kartlar. Özellikle erkek adına bir dönem çok yorucu ve hevessiz geçmiş, bu ilişkinin devamı için kendinde hiç güç görememiş. Hayatında başka biri yok. en azından aşık olduğu ciddi bir ilişki yaşamayı düşündüğü biri yok. bana kalırsa bir müddet böyle devam edeceksiniz. ama sonrası için tekrar bir arada görünüyorsunuz. Şunu da belirteyim: eğer tekrardan beraberlik sözkonusu ise ciddi bir onarımdan geçmeniz gerekiyor.
Daha detaylı bir tarot için bana özelden mesaj atabilirsiniz. Dışarıda da bakıyorum. Açıkça söyleyeyim size bakarken hislerim çok gitti geldi. Ben sizin kartlara temas etmenizde fayda görüyorum.
Bana da bakabilir misiniz acaba?Ben Ağustos-1978 eşim ise Ağustos-1970 doğumlu.Borçlarımızı ödeyebilecek miyiz?Bebeğimiz olacak mı?
kayınvalideme anlattım benim için baktığın tarot falını. o da istedi onun yerine soruyorum canım cevap verirsen çok sevinirim. kayınpederimden aldattığı konusunda çok şüpheleri oldu içi içini yedi ama öğrenemedi böyle bişey olmuş mudur çıkar mı falda dedi? kayınpederim Ali Sina kayınvalidem zeynep
Lütfen beni unutmayın,sizi google'dan aradım ama bulamadım yerinizi.
borçlar ödenecek evde bayram havası var.sadece bu borçlerın bitimine yakın lüçük bir prüz var.sanki siz bitti sanarken, küçük bir meblağ daha çıkması gibi.
bebek isteği gün be gün artıyor.sağlıklı, kısmetli bir erkek çocuğu gördüm ben.inşallah öyle olur.normalde kimseye cinsiyet söylemem ama ağzıma öyle geldi.içimden öyle geçti diyelim.ama sağlıklı bir bebeğiniz olacak.
pernecereçiçeğii benm arkadaştan yana yıldızm çok barışık deil sanırım
snftan bir arkadaşım var (erkek) yani aramzda özel bi şey yok sevglm var bnm bu normal arkadaş
bana takılıyor arkadaş grubumuzun içinde iğneleyici laflar kullanıyor diğer arkadaşlarımla konuşmama maydonoz oluyor kısaca bende tepki gösterdm bi kaç gn küstük snra ben gittm yanına geri konşmaya baladık ama o olaydan bir kaç gün snra bana herkesin içinde defol dedi bnde kalktım gittim ağladım tahammülüm kalmamıştı sonrada arkadaşlar şaka yaptığını sanmış flan dedi neyse ben küsüm zaten arayada yaz tatili girdi ama doğum günüde yaklaşıo obnm özel günlerimde hep yanımda olmuştu ne olacak kartlar ne diyor doğum gününe gitsem mi çok kararsızım
mrveva canım benim kusura bakma ama senin ne kadar sorunlu arkdaşların var.çevreni değiştirsen daha iyi olmaz mı senin için.doğumgünü kötü geçmeyecek ama bu bir çözüm değil.sürekli gitgelli arkadaşlar olursa bir zaman sonra iyice suyu çıkmaz mı? bence pas verme bunlara.
merakla yorumunu bekliyorum