Tarot Açmayı Bilen Var mı ?

Canım benim süpersin daha ne denir ki hepsi var doğru doğru söze ne denir ki:)))) valla şaşırdım kaldım.hislerin süper saol cnm.

bende istiyorumm arkadaşlarr benim için yorumlarınız nelerrr:uhm::uhm::uhm:

sevgili newlife benim içinde içinden gelenleri yazarmısın?teşekkürler....

Canım senin bi yakının rahatsız yani bi hastalığı var ama kısa vadeli bişey değil,ama sakın üzülme önemlide değil o kadarAllahım şifa versin:Saruboceq: çok duygusalsın.. aslında sonradan böyle olmuşun..aile içinde bi ara sorun yaşamışsın ve bu seni çok yıpratmış..olur böyle şeyler..sanki bazı şeyleri yaşamadığın için hafiften pişmalıkların var..bazen keşke diyosun sonrada olsun be güzelim bunada şükür diyosun..yanardağ gibisin,,birden patlıyosun ve baya şiddetli oluyo :))

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

newlife canım zahmet olmassa benim içinde bir bakabilirmisin.

Banane bende istiyorum beni unutmayın banada bakın :çok üzgünüm: newlife benim içinde bakarmısın..

Son düzenleme:
bende istiyorum Banada güzel şeyler sölermisin iş ve aşk konusunda

kızlar yaa ben tarota ,fala,burçlara bilmemneye asla inanmam..hayatımda hiç kahve falıma bile baktırmadım gırgırına..sakın beni falcı neyim sanmayın..:1no2:çok korkarım böyle anlaşılmaktan..:1shok:hayatta sevmediğim şeydir bu fal işleri..kimseye bişey baktığım yok valla..dün gece sıkıntıdan geyik olsun diye girdim bu topiğe ,iki arkadaşın şansına içimden geçenleri söyledim..yani o anlık bişey..nolur yanlış anlamayın beni..

Aticim kız gene sıkıldım geldim buraya..bak şans sana güldü haaa:))) canım sen maddi sorunlar yaşıyosun..umutsuzsun çok..(umudunu kaybetme)devlet kapısından bi haber bekliyosun(pek olumlu değil gibi) sürekli aklında bişeyler planlayıp duruyosun ama uygulamaya geçirmiyosun bitürlü yada olamıyo işte..risk almadan olmaz..dene aklına gelen şeyleri...senin aşk olaylarında pek rayında değil...çorap söküğü gibi herşey üst üste gelmiş..önce maddi açıdan kendine gelmen lazım..manevi tarfın onun devamında düzelicek zaten..sıkma canını..

(ciddiye almayın,sallıyorum:)))))))))

eee bana bişey demedin senağlamasenağlama

canım pek bişey hissetmedim senle ilgili :ecrin_bebek: evinde mutlu bi bayansın..yakın zamanda ya bi hediye almışsın yada alıcaksın..çok mutlu olucan yada olmuşun zaten..maddi açıdan bi rahatsızlığın var .çalışıyomusun bilmiyorum ama eğer çalışıyosan bu işinle ilgili olabilir..

adım falcıya çıkmadan (Allah Korusunnn) başka yorum yapmak istemiyorum..ben eğleniyorum arkadaşlar..tekrar söyliyim falmış burçmuş bilmemneymiş hiç işim olmaz..korkarım,tırsarım..saygılar..öpüldünüzzzz

yok çıkmaz mewlife bazen insanların hisleri kuvtli oluyor bazen banada olur

Canım tşkr ederim fala bende inanmam maksat birilerinden güzel birşeyler duymak... tekrar tşk ederim..

bende rica ediyorum..

Canım rica edince boş geçemiyorum yazmak zorunda hissediyorum kendimi..:1no2:

senin beklediğin bi haber var biyerden..dört gözle bekliyosun..muhtemelen iyi bi haber olucak inşallah..bi sağlık problemin var kafaya takıyosun..kısa zamanda geçicek bişey ama uğraşmak istemiyosun sanki..kalbinde boş gibi...bu ene oda dolar canım:)) öpüyorum..

(ne olur başka istemeyinn:Saruboceq:-tatlicadiarzu-)

Dipnot:sallıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…