Tarot Açmayı Bilen Var mı ?

bencede neden burdan cevaplamıyor vede neden özellikle msn adresi istiyosun?

newlife bi benimi unuttun ama:çok üzgünüm:

Canım bu aralar benimde kafam allak bulak inanki kafamçokkarıştıpek iyi hissetmiyorum kendimi..bebiş çok zorluyo beni:emir_bebek: kusura bakma pek bişey sallıyamıycam ama şunu söyliyim..çok masraflı bi hatunsun fazla para harcıyosun sanki.. ama bunu fazla abartma gamyoncuiremsu karar veremediğin bazı şeler var..iki arada bi derede gibisin..umursamaz bi tavrın var aslında böyle görünüyosun ama içten içe yiyosun kendini..bu aralar iyi bi haber alabilrsin..ama beklediğin haber değil bu..ailende ufak çapta bi sorun yaşanıcak yada yaşanmış..etkileri çok kısa sürmüş yada sürücek..takma kafana bişeyi..

bu kadar canım..kusura bakmaa.s.

newlife bana da lütfen....

Canım sende önemli bi karar almak üzeresin..çok kafanı kurcalıyo bu şey..tam "karar verdim tamam" diyosun sonra "yok olmaz" diyosun ..bu kadar kararsız olduğun bişeyi uygulama bence..iş hayatın rayında şimdilik bi sorun yok ama aşk hayatında pek rayına oturmamış..senle ilgili biraz bu..(karşı taraf mecnun)daha önce yaşadığın bi olay etkilemiş seni..rahat birisin genel anlamda..ama ilişkiler zorsun biraz..maddi olarak da sorunun yok bence..çok iyi bu..fazla kurcalama hayatı canım..yoksa yaşamak olduğundan 3-5 kat daha zor hale geliyo..akışına bırakmada fayda var bazen...a.s.

Kızlar takip edemiyorum herkesi..bugün pek iyi değilim zaten..fırsat buldukça yazarım..öpüyorumm

arkadaşlar korktuğum başıma geldi ve tarotçu sanıldım..fal hakkında neler düşündüğümü herkes biliyo sanırım..falcılık,burçlar,kartlar filan çok saçma şeyler ve asla inanmam..ben sadece içimden geçenleri yazıyorum o kadar..ve bundan sonra kimse için bişey yazmıycam..burda son noktayı koyuyorum..ben eğlendim sadece..lütfen kimse benden bu konuda bişey istemesin artık..öpüyorum hepinizi..

X