Tarot Açmayı Bilen Var mı ?

bana da sallasana bi tane newlife :)
guzel salliyosunkaydirigubbakcemile2a.s.

newlife bu kadar da sallanmaz ki canım belli ki sen hissediyorsun.son rica benden olsun bende de boşanma var mı yok mu,ya ayrılcam ya çocuk yapacağım ne olur bi yoğunlaş hangisi iyi hadi be canıma.s.

newlife bu kadar da sallanmaz ki canım belli ki sen hissediyorsun.son rica benden olsun bende de boşanma var mı yok mu,ya ayrılcam ya çocuk yapacağım ne olur bi yoğunlaş hangisi iyi hadi be canıma.s.

Canım sen çok zor boşanırsın..çok kararsız birisin..bi yandan da gün sayıyosun ha bugün ha yarın diye..ama bu boşanma işini tek sen düşünüyosun heralde...eşin böyle bişey istiyomu, pek emin değilim..çok sıkılıyosunn çok bunalmışsın belli..ama boşanma olmaz gibi geliyo bana..sağlık problemin var yada daha önce olmuş ama ara ara tekrarlıyan bişey bu..dikkat et kendine canım..sürekli boşanmaya odaklarsan kendini,mutlu olucağın varsada olamazsın..eşin sabit fikirli biri heralde ama doğru uslubu bulabilirsen,iletişim işe yarar herzaman..bence böyle buhranlı bi dönem yaşıyosunuz evde..geçicektir eminim..sıkma canını

ha bide..çocuk meselsini "ayrılma"nın yanında ,diğer bi seçenek olarak düşünme sakın..Anne baba olmaya hazır olduğunuzda (iyi ve sağlıklı bi psikolojiyle) huzurlu bi ortamda dünyaya getirin.."ayrılmassam doğurucam" olmaz yani..eşinle çok yönlü konuş ,en azından dene ve pes etme..

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sen çok zor boşanırsın..çok kararsız birisin..bi yandan da gün sayıyosun ha bugün ha yarın diye..ama bu boşanma işini tek sen düşünüyosun heralde...eşin böyle bişey istiyomu, pek emin değilim..çok sıkılıyosunn çok bunalmışsın belli..ama boşanma olmaz gibi geliyo bana..sağlık problemin var yada daha önce olmuş ama ara ara tekrarlıyan bişey bu..dikkat et kendine canım..sürekli boşanmaya odaklarsan kendini,mutlu olucağın varsada olamazsın..eşin sabit fikirli biri heralde ama doğru uslubu bulabilirsen,iletişim işe yarar herzaman..bence böyle buhranlı bi dönem yaşıyosunuz evde..geçicektir eminim..sıkma canını

ha bide..çocuk meselsini "ayrılma"nın yanında ,diğer bi seçenek olarak düşünme sakın..Anne baba olmaya hazır olduğunuzda (iyi ve sağlıklı bi psikolojiyle) huzurlu bi ortamda dünyaya getirin.."ayrılmassam doğurucam" olmaz yani..eşinle çok yönlü konuş ,en azından dene ve pes etme..

:1shok::1shok::1shok: şok oldum,inanamıyorum,yok canım olamaz.newlife seninki kesinlikle sallama falan değil,hayatta inanmam,sen de kesin medyumluk diye bir kavram varsa eğer ona yakın özel bir güç var.Nasıl tutar bu kadar hepsi tamamen doğru:1shok::1shok::1shok:bu arada sğlık problemi ne gibi bir şey,gidip tahlil falan yaptırayım bari bi ondan haberim yok,sana her şey malum oluyor canım,çok şanslısın,valla ağzına sağlık ne diyeyim:hooray:bravo

sevgili newlife.nasılsın cnm.bu arada bebişinle resimlerinizi daha önce görmüştüm.allah analı babalı büyütsün. şimdi anladıgım kadarıyla tarot sallıyormuşsun sanırım :))) bide bana sallasan rica etsem :)))) hayatımızın gidişatı bebek durumumuz ne var ne yok acaba ...şimdiden teşekkürler şekerimm...

Son düzenleme:
:1shok::1shok::1shok: şok oldum,inanamıyorum,yok canım olamaz.newlife seninki kesinlikle sallama falan değil,hayatta inanmam,sen de kesin medyumluk diye bir kavram varsa eğer ona yakın özel bir güç var.Nasıl tutar bu kadar hepsi tamamen doğru:1shok::1shok::1shok:bu arada sğlık problemi ne gibi bir şey,gidip tahlil falan yaptırayım bari bi ondan haberim yok,sana her şey malum oluyor canım,çok şanslısın,valla ağzına sağlık ne diyeyim:hooray:bravo

yok canım tahlillik bişey değil..estetik bi problem gibi..medyum filan hiç hoşanmam böyle şeylerden..onlar şarlatan resmen...ben sadece hissediyorum..ne kartlarım, ne taşlarım vardelikafadulden aman sakın medyumn filan demeyin..

yok canım tahlillik bişey değil..estetik bi problem gibi..medyum filan hiç hoşanmam böyle şeylerden..onlar şarlatan resmen...ben sadece hissediyorum..ne kartlarım, ne taşlarım vardelikafadulden aman sakın medyumn filan demeyin..

canım benim içinde yoğunlaşsan biraz,bu aralar karışığımda hadi kırma beni:çok üzgünüm:

sevgili newlife.nasılsın cnm.bu arada bebişinle resimlerinizi daha önce görmüştüm.allah analı babalı büyütsün. şimdi anladıgım kadarıyla tarot sallıyormuşsun sanırım :))) bide bana sallasan rica etsem :)))) hayatımızın gidişatı bebek durumumuz ne var ne yok acaba ...şimdiden teşekkürler şekerimm...

yok kızzz:1shok: ne tarotuuuu:bbo: Allah korusun fallardan burçlardan filan nefret ederim,çok saçma gelir bana..sakın yanlış anlamyın beni..sadece hissediğimi yazıyorum ve nasıl oluyosa tutuyoo-tatlicadiarzu- ha bu arada bugün pazar..ruhum tatildedelikafadulden hislerim kapalı yani..:sm_cool:

canım benim içinde yoğunlaşsan biraz,bu aralar karışığımda hadi kırma beni:çok üzgünüm:

ay canım seni hep unutuyorum inankisırnaşık şey ama yarın yazarım olur mu?? bugün kafam çok karışık çünkü..a.s.

canım bizdeki medyumlar şarlatan,asıl anlamı biliyorsun ki öngörü yeteneği olan kişidir ben o anlamda söyledim tabiki, seni kırmak istemem sakın ha yanlış anlama,zaten öyle bir kavram varsa eğer dedim,senin de hislerin aşırı güçlü.ilk kez senin gibi biriyle tanışıyorum.evet çok kararsızım ama bu durumdan da çok rahatsızım,kurtuluş arıyorum dediğin gibi,boşanmak çare gibi geliyor ama ne bileyim işte,çocuk olsun madem dememin nedeni de hayatımı bir şekilde değiştirmek istememden kaynaklanıyor aslında.:uhm:

hımm bir de estetik problem gibi dediğin şey yüzümde sebaroit var,ve ara ara çılgınca kaşınıp kızarıyor valla helal olsun,ben de seni teyit etmek için doğruluklarını yazaym dedima.s.

hayatını değiştirmek için bi insan dünyaya getirme..çünkü hayatın gerçekten her anlamda değişicek bebek sahibi olunca..buna kendini hazırlaman lazım..bende anne olmak için hemen hamile kaldım ve doğurdum ama inan 4 aydır ağlama nöbetleri yaşıyorum stresten..çok büyük sorumluluk....banyoya bile rahat giremiyorum artık..saçım kolay açılsın diye banyoda bir avuç krem sürüyorum saçlarıma zaman kaybetmemek için..uykusuzluktan şaftım kaydı..kulaklarım ağlama sesi duymaktan ağrır oldu..evi haftada bir süpürebiliyorum..kuaförün yolunu unuttum..eşimle beraber olmak için bi ajanda tutmadığımız kaldı:)) önceden randevu alıyoruz bazen :)) vs..vs.. iyi düşünnn

Haklısn canım haklısın yk istemiyorum,hazır değilim zaten ama boşanmak ciddi aklımda tek korkum sonrasında ne yaparım düşüncesi,yoksa durmayacağım birdakika

newlıfe canım ablamın 3uzlerı war.ben buyuttum sayılır.beraber cok zor bellı bır donem hersey rayına oturana kadar bıras yorgunluk war ama moral bozmak yok.unutma dunyanın en guzel seyı annesın.hersey gonlunc olsun hep mutlu olun sevdıklerınle ınşallah.ıcınden benım ıcın neler gecıyo bakalım?erkek arkadsımla ılgılı?bır sorun olursa bana yaz.ben bebek bakımında uzman oldum artık.muckkkk

Tarot isteyen arkadaşlar , özelime lütfen sadece msn adreslerinizi yazın.Hatta kolaylık olsun diye konu bölümüne sadece adreslerinizi yaın.Sizleri ekleyeceğim.Buradan cevaplamıyorum soruları.Sevgiler..Işıkla..

X