newlife bu kadar da sallanmaz ki canım belli ki sen hissediyorsun.son rica benden olsun bende de boşanma var mı yok mu,ya ayrılcam ya çocuk yapacağım ne olur bi yoğunlaş hangisi iyi hadi be canıma.s.
Canım sen çok zor boşanırsın..çok kararsız birisin..bi yandan da gün sayıyosun ha bugün ha yarın diye..ama bu boşanma işini tek sen düşünüyosun heralde...eşin böyle bişey istiyomu, pek emin değilim..çok sıkılıyosunn çok bunalmışsın belli..ama boşanma olmaz gibi geliyo bana..sağlık problemin var yada daha önce olmuş ama ara ara tekrarlıyan bişey bu..dikkat et kendine canım..sürekli boşanmaya odaklarsan kendini,mutlu olucağın varsada olamazsın..eşin sabit fikirli biri heralde ama doğru uslubu bulabilirsen,iletişim işe yarar herzaman..bence böyle buhranlı bi dönem yaşıyosunuz evde..geçicektir eminim..sıkma canını
ha bide..çocuk meselsini "ayrılma"nın yanında ,diğer bi seçenek olarak düşünme sakın..Anne baba olmaya hazır olduğunuzda (iyi ve sağlıklı bi psikolojiyle) huzurlu bi ortamda dünyaya getirin.."ayrılmassam doğurucam" olmaz yani..eşinle çok yönlü konuş ,en azından dene ve pes etme..
:1shok::1shok::1shok: şok oldum,inanamıyorum,yok canım olamaz.newlife seninki kesinlikle sallama falan değil,hayatta inanmam,sen de kesin medyumluk diye bir kavram varsa eğer ona yakın özel bir güç var.Nasıl tutar bu kadar hepsi tamamen doğru:1shok::1shok::1shok:bu arada sğlık problemi ne gibi bir şey,gidip tahlil falan yaptırayım bari bi ondan haberim yok,sana her şey malum oluyor canım,çok şanslısın,valla ağzına sağlık ne diyeyim:hooray:bravo
yok canım tahlillik bişey değil..estetik bi problem gibi..medyum filan hiç hoşanmam böyle şeylerden..onlar şarlatan resmen...ben sadece hissediyorum..ne kartlarım, ne taşlarım vardelikafadulden aman sakın medyumn filan demeyin..
sevgili newlife.nasılsın cnm.bu arada bebişinle resimlerinizi daha önce görmüştüm.allah analı babalı büyütsün. şimdi anladıgım kadarıyla tarot sallıyormuşsun sanırım :))) bide bana sallasan rica etsem :)))) hayatımızın gidişatı bebek durumumuz ne var ne yok acaba ...şimdiden teşekkürler şekerimm...
canım benim içinde yoğunlaşsan biraz,bu aralar karışığımda hadi kırma beni:çok üzgünüm:
yok canım tahlillik bişey değil..estetik bi problem gibi..medyum filan hiç hoşanmam böyle şeylerden..onlar şarlatan resmen...ben sadece hissediyorum..ne kartlarım, ne taşlarım vardelikafadulden aman sakın medyumn filan demeyin..
ay canım seni hep unutuyorum inankisırnaşık şey ama yarın yazarım olur mu?? bugün kafam çok karışık çünkü..a.s.