Tarot Açmayı Bilen Var mı ?

DESERTe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2007
44
5
arkadaşlar tarot bakmayı bilen varsa bana bir açılım yapabilir mi şuara ciddi ihtiyacım var ..

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar tarot bakmayı bilen varsa bana bir açılım yapabilir mi şuara ciddi ihtiyacım var ..
canım senin için sıkılmış.kendini bir boşlukta hisediyorsun.karamsar düşüncelerinden kurtulman zor gibi gözüksede ilerisi için aynı şeyi söyliyemem.çünkü gelecekte göz yaşı ve sıkıntıların azalacak.senin aslında zayıf gibi görünen fakat güçlü kişiliğin sabrının karşılığını alacaktır.bunun için zaman gerekli.nasıl sabra olan inancın kuvvetliyse zamanada inanmanı ve beklmeni tavsiye ederim.çünkü zaman sana bereket,kazanç ve mutluluk getircek.bir kişiyle zıtlaşmalar olacak aranızda.bunu fikişr çatışması diyede nitelendirebiliriz.ama buna üzülmen yersiz olacak.çünkü bütün bunlar hayat yaşıyacağın geçici fakat sana güç veren yamalar olacak.kalbi kırık bir kişi var.birde canım nankör bir insanla karşı karşıyasın.yani sen ne yapsan ona yaranamazsın.bu kişi ileride çok pişmanlıklar yaşıyacak.zamanla sende pişmanlıklar yaşamak istemiyorsun canım sabrını,merhametini ve şefkatini koru derim.ben inanıyorumki iyi kalbinin karşılığı iyilik olacaktır.senin için hanene güneş doğmuş ve kalbini huzur dolmuş görüyorum.bunun için dediğim gibi sabıra ihtiyuacın var.birde kararlarında itinalı olmanı tavsiye ederim.çünkü acele vereceğin kararların sonucunda üzülebilirsinbirde hasta bir kadın var.ona hastane yolu gözükğyor.bir haber alacak ve sevineceksin.unutsuzluğa düştüğün her anda sabrını genişletecek etrafında o kadar çok şey varki.sadece sana bu şeyleri gör ve yaşa diyorum.birde düşmanın var erkek.sana yakın fakat iki yüzlü.dikkat et derim.bir telefon gelecek ve çok sevineceksin.özlemler son bulacak.

kahve gozlum banada bakabilirmisin? evet benimde bebisim olacakmi acep,soylerseniz sevinirim....

Son düzenleme:
bakabilen arkadaşlar, bana yalnızca bebek gelicek mi yakın bir zamanda söylerseniz sevinirim.

evet ya öle bilen varsa banada bakabilirmi?
canım senin elinde üç tane değerli değneğin var.yani üç tane güzel nasibin var.ama bunlar şıp diye eline geçecek şeyler değil yani kepçeyle kazanmıyacaksın kaşıkla azar azar ama çok kazanaç sahibi olacaksın.çok şansın açık fakat yıldız namen çok düşük olduğu için hemen nazar alıyor,başın ağırıyor ve için sıkılıyor.nazara karşı kendi kendini sık sık okumanı tavsiye ederim.birde seni çekemiyen bir bayan var dikkat et derim.bir kişi ileride sana çok destek olacak.bu kişi şu an sana uzak.bir kişiyle karşılıklı bir konuşma yapacaksın ve sevineceğin gelişmeler olacak.evinize kalabalık insanlar gelecek.iki kişinin bir birbirine kırılması senide etkileyecek.ama dediğim gibi şansın çok açık sana düşen akıllıca davranıp şansını değerlendirmek olacak.

bakabilen arkadaşlar, bana yalnızca bebek gelicek mi yakın bir zamanda söylerseniz sevinirim.
evet canım bir bebeğin olacak ama daha zamanı var.biraz sıkıntılıda olsa çok güzel bir şekilde bebişini kucağına alacaksın.bende bu dilekte olan herkese dua ediyorum sizde kendinize dua edin.Rabim herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.

cok canım sıkkın bu 1aydır erkek arkadasımla ılgılı.nolur bakarsan cok sevınırım.guzelım saol canım.sımdıden tesekkurler.

kahve gozlum eger banada bakabılırsen cok cok cok sevınırım.operım yanaklarından.
canım senin bir muradın var çok güzel bir şekilde gerçekleşecek.ama biraz zaman var.birde özlem ve göz yaşı görüyorum.fakat sen o kadar asil,gururlu ve güçlü bir kişliliğe sahipsinki.bu özelliklerin seni hep yüceltiypor ve kazançlı olmanı sağlıyacak.birde iki kişi var biraz ailenin canını sıkacak.birisi hakkında endişelerin artacak.birisi sana hyqartın boyunca çok destek olacak.bir haber alacaksın biraz hüzünleneceksin fakat bu haberin sonu temiz.birde 2 yolun var.nazara dikkat derim.bencil ve ikiyüzlü bir erkek var dikkat et derim.

kahve gozlum tarotta zaman diye bisey varmi? bana yakin uzak diye bir zaman soyleyebilirmisin?hani nezaman bebisimin olacagini bir bilsem.belki beklemek daha kolay olur:çok üzgünüm:.cevabin icinde cok tesekkur ederima.s.

Son düzenleme:

teşekkürler canım mesaj attım özelden onla ilgilide yorum yaparsan sevinirim

kahvegözlüm banada bakarsan çok sevinirim canım erkek arkadaşımla sonumuz ne olucak çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler cnm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…