Gebeliğe Hazırlık Tarlusal kullananlar yardimci olabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde durumum senin gibi 3/4 yumurta büyüdü oda 10mm kaldı ve progestan içtim adet oldum şimdi ikinci klomen tedavisindeyim aynı dozda başlattı günde 2 klomen ve gğnde 2 estrofem içiyorum

Benimde durumum senin gibi 3/4 yumurta büyüdü oda 10mm kaldı ve progestan içtim adet oldum şimdi ikinci klomen tedavisindeyim aynı dozda başlattı günde 2 klomen ve gğnde 2 estrofem içiyorum
Ben hala adet olmadim canim. Bende tarlusal kullandim iste ama 10 gun sonrasinda adet olurmussun arastirdigima gore ama ne gelen var ne giden. Kasiklarim adet olucakmisim gibi 1 haftadir cok agriyo goguslerim kezaa ayni sekilde ama tık yok

Bende pcos hastasiyim adetim gecikti dr gittim tarlusal kullandim bitti ustunden 5 gun gecti hala bekliyorum burda yaziyi gorunce merak ettim bende insallah degerin yukselir Allah hepimizin gonlundekini nasip etsin....

Bende pcos hastasiyim adetim gecikti dr gittim tarlusal kullandim bitti ustunden 5 gun gecti hala bekliyorum burda yaziyi gorunce merak ettim bende insallah degerin yukselir Allah hepimizin gonlundekini nasip etsin....
Canim malesef ben dun adet oldum. Ilac bitiminden tam 20 gun sonra. Kismet degilmis insallah sen hamis kalirsin dualari ben ve benim gibi olan bayanlarla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…