Gebeliğe Hazırlık Prowomen kullananlar alanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ikisi farklı testlermiş canım çoğu üroloji doktorunun bundan haberi ya yok ya önemsemiyorlar galiba ben burada forumlarda okumuştum..instadan bikaç dr a test gönderdim ikisi cevap yazdı biri sabah cevap yazmış testiniz normal görünüyor hasar olabilir demiş
Anladım, zaten tüp bebek merkezine gideceğiz bu hafta bakarlar herhalde. Teşekkür ederim.

ben de 1 aydır kullanıyorum prowomen aynı şekilde eşim de promen kullanıyor. içerikleri vitamin folik asit gibi şeyler. zaten hamilelik öncesinde vücudun ihtiyaç duyduğu temel vitaminler. bir zararı olacağını düşünmüyorum. eczaneden aldım ama fitbull sitesine de bakacağım. şifa olsun :KK70:

ben de 1 aydır kullanıyorum prowomen aynı şekilde eşim de promen kullanıyor. içerikleri vitamin folik asit gibi şeyler. zaten hamilelik öncesinde vücudun ihtiyaç duyduğu temel vitaminler. bir zararı olacağını düşünmüyorum. eczaneden aldım ama fitbull sitesine de bakacağım. şifa olsun :KK70:
MErhaba prowomen hangısını kullanıyosunuz resım atabılırmısınız bıkac tane varda anlamadım hangısı oldugunu

merhaba bizde eşimle birlikte 2 aydır kullanıoyoruz bu ay yumurtlamamı çok net gördüm en fazla ne kadar kullanmamız gerkeiyor bilen varmı

merhaba bizde eşimle birlikte 2 aydır kullanıoyoruz bu ay yumurtlamamı çok net gördüm en fazla ne kadar kullanmamız gerkeiyor bilen varmı
Bana doktor 4 ay demisti. 4 ay sonra hamileyim diye gelirsin demisti öylede oldu ama kimyasal gebelikmis. 3 aydan sonra faydasi görülüyormus. Kullanmaya devam ediyorum.

Bana doktor 4 ay demisti. 4 ay sonra hamileyim diye gelirsin demisti öylede oldu ama kimyasal gebelikmis. 3 aydan sonra faydasi görülüyormus. Kullanmaya devam ediyorum.
Çok geçmiş olsun canım Bende internetten baktım 3 6 ay arası diyor 3. Paketi aldım dün inşallah şifa olur hepimize

Arkadaşlar merhaba bir kürtajım var daha sonra gebelik olmadi henüz 1 bucuk senedir. 2 gun once hsg çektirdim (tup acik cikti) hsg sonrasi Prowomen onerdi doktor. Ilk 6 Ay gebelik olusma ihtimali yuksek dedi.
Ancak internet satışı eczanelerden daha hesapli. Piyasada cok fazla sahte ilac var. Orjinal hangi siteden alabilirim. Orjinal olduğunu nasil anlarim bilenler yardimci olabilirmi?
Prowomen kullananlar memnun kaldilar mi ? Gerçekten gebelige yardimci mi ? Doktor bununla cok fazla hamile kalan hastasi olduğunu 4 ay devamlı kullanmam gerektiğini söyledi. Ayrıca adetleri de düzenler dedi. Bilgisi olanlar yardimci olabilir mi ??
Merhaba kullandiysaniz bi faydasi oldu mu

X