Allah razi olsunDoktorunuzu dinleyip bekleyin derim varsa bile ki zor pocos olup hamile kalıp tarlusal içmek... Evde gebelik testi yapabilirsiniz salı gününe daha var Allah sabır versin
Yaaa cok sevindimmCanım benimde adetlerim düzensizdi evde kendim test yapmıştım negatif çıkınca doktora gitmeden tarlusal içtim . 10 gün bekledim hala adet olamayınca test yaptım pozitif çıktı:) inşallah hamilesindirr
Kaç gün oldu canım ilaç biteli :)Yaaa cok sevindimminsallah canim . Yalniz hala adet olmadim ben bekliyorum sabirsizlikla
En son adet tarihim 28 mayis. 16 haziranda tarlusal ilacini kullanmaya basladim. 6 gun kullandim bitti. Bugun 15 gun oluyo canim ilac biteliKaç gün oldu canım ilaç biteli :)
Carsamba kan vermeye gidicem canim. Dualarinizi eksik etmeyin rabbim isteyen herkese versin insallahTatlusal yumurtlamayı tetikler kullanırken gebe kalmış olabilirsiniz. Ben sürekli kullanırım 6 gunde ilaç bitiyor bir hafta sonrada adet olmak kacınılmaz oluyor yani gebe kalmış olabilirsiniz
Insallah Allah gönlüne göre versinCarsamba kan vermeye gidicem canim. Dualarinizi eksik etmeyin rabbim isteyen herkese versin insallah
Baya da olmuş canım evde bi test yapsanaEn son adet tarihim 28 mayis. 16 haziranda tarlusal ilacini kullanmaya basladim. 6 gun kullandim bitti. Bugun 15 gun oluyo canim ilac biteli
Canım senin kac günün geçmiş oldu? İğneyi benden önce vurulmuştun. Benimki 1hafta oldu. Bugün regl oldum. Yani igneden sonraki 21.gun adet gördüm. İlkinde de 22.gun gelmişti. Bu klomen kimilerinin adet düzenini hiç bozmuyormuş, biz niye böyle gecikmeler yaşıyoruz acaba ya? Kist mi yapıyor, neden böyle oluyor ki?Benimde dün bitti tarlusal bekliyorum bende pcos hastayım bakalım nasip. İnşallah bizlere de nasip eder Rabbim hayırlı sağlıklı evlat
İnşallah bebiş vardır canim, iki defadir klomen kullaniyorum, 7-8gun gecikmeli adet görüyorum. Testler negatif ama yine de adet geç geliyor. Seninki geçeli cok olmuş. Tarlusal bebege zarar vermiyor diye biliyorum. İnşallah vardır seninki.En son adet tarihim 28 mayis. 16 haziranda tarlusal ilacini kullanmaya basladim. 6 gun kullandim bitti. Bugun 15 gun oluyo canim ilac biteli
Canım ben 12 Haziran da çatlatma iğnesi vuruldum iki defa kan testi verdim negatif tarlusal aldım cuma akşam bitti . Bugün üçüncü günü biteli yarın ya da Çarşamba gelmesi gerekiyor benim yumurtam küçüktü o şekilde iğne vuruldum bence o yüzden adet olmadımCanım senin kac günün geçmiş oldu? İğneyi benden önce vurulmuştun. Benimki 1hafta oldu. Bugün regl oldum. Yani igneden sonraki 21.gun adet gördüm. İlkinde de 22.gun gelmişti. Bu klomen kimilerinin adet düzenini hiç bozmuyormuş, biz niye böyle gecikmeler yaşıyoruz acaba ya? Kist mi yapıyor, neden böyle oluyor ki?
Insallah canim cok tesekkur ederimİnşallah bebiş vardır canim, iki defadir klomen kullaniyorum, 7-8gun gecikmeli adet görüyorum. Testler negatif ama yine de adet geç geliyor. Seninki geçeli cok olmuş. Tarlusal bebege zarar vermiyor diye biliyorum. İnşallah vardır seninki.
Test yapip negatif cikarsa bu sefer daha kotu olurum. Eaim carsamba gunu kan verelim kesin olsun dedi bakalimBaya da olmuş canım evde bi test yapsana
Doktor cok önemli ya, benim doktorla telefonda irtibat kurmuştum, Perşembe günü ilac biteceği icin normalde pazar ultrasona girmem gerekiyordu, ben cumartesi kontrole geliyim dedim. Yok yok pazartesi gelsin demiş sekreterine. Ve yumurta gereğinden fazla büyüdü. İki defa kontrol etseler ölecekler sanki, sira bekleyen de biziz, para veren de biziz. İki defa kontrol et ne olacak yani?Canım ben 12 Haziran da çatlatma iğnesi vuruldum iki defa kan testi verdim negatif tarlusal aldım cuma akşam bitti . Bugün üçüncü günü biteli yarın ya da Çarşamba gelmesi gerekiyor benim yumurtam küçüktü o şekilde iğne vuruldum bence o yüzden adet olmadım
Canım ben de beklemeni tavsiye ederim, minimum umutla ve sabırla. En iyisini rabbim bilir, yeter ki sonra çok üzülmeTest yapip negatif cikarsa bu sefer daha kotu olurum. Eaim carsamba gunu kan verelim kesin olsun dedi bakalim
Aynen canim benim. Hakkimizda hayirlisi bakalimCanım ben de beklemeni tavsiye ederim, minimum umutla ve sabırla. En iyisini rabbim bilir, yeter ki sonra çok üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?