kedilove Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Aralık 2014 2.002 891 2 Ocak 2016 Konu Sahibi kedilove #1 Arkadaşlar bir sey sormak istyrum yardımcı olur musunuz evde çalışıyrum da merak ediyrum derhane de tarihten hangi konudasınız lisans mezunuyum şimdiden Allah razı olsun diyrum kolay gelsin
Arkadaşlar bir sey sormak istyrum yardımcı olur musunuz evde çalışıyrum da merak ediyrum derhane de tarihten hangi konudasınız lisans mezunuyum şimdiden Allah razı olsun diyrum kolay gelsin
kedilove Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Aralık 2014 2.002 891 2 Ocak 2016 Konu Sahibi kedilove #2 kimse yok mu ??
pantera14 Kapesesezede :( Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2011 6.461 673 2 Ocak 2016 Konu Sahibi kedilove #3 Biz kültür ve uygarlıktayız da siz neden sordunuz acaba ?
kedilove Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Aralık 2014 2.002 891 2 Ocak 2016 Konu Sahibi kedilove #4 pantera14 .!.: Biz kültür ve uygarlıktayız da siz neden sordunuz acaba ? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.. evde hazırlanıyrum da dershane ile paralel gitmek için sordum. :) Sonunda cevap aldım :))
pantera14 .!.: Biz kültür ve uygarlıktayız da siz neden sordunuz acaba ? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.. evde hazırlanıyrum da dershane ile paralel gitmek için sordum. :) Sonunda cevap aldım :))
pantera14 Kapesesezede :( Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2011 6.461 673 2 Ocak 2016 Konu Sahibi kedilove #5 herkes aynı yerde değildir ama ortasını tuttur madem sende :))
kedilove Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Aralık 2014 2.002 891 3 Ocak 2016 Konu Sahibi kedilove #6 pantera14 .!.: herkes aynı yerde değildir ama ortasını tuttur madem sende :)) Genişletmek için tıkla... :) AYNEN teşekkür ederim cevabınız için
pantera14 .!.: herkes aynı yerde değildir ama ortasını tuttur madem sende :)) Genişletmek için tıkla... :) AYNEN teşekkür ederim cevabınız için
pantera14 Kapesesezede :( Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2011 6.461 673 3 Ocak 2016 Konu Sahibi kedilove #7 rica ederim ne demek :)
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.999 62.928 4 Ocak 2016 Konu Sahibi kedilove #8 Biz hiç başlamadık mesela Her yerin sistemi farklı Sizin de kendi sistemimiz olsun bence Iyi çalışmalar
Biz hiç başlamadık mesela Her yerin sistemi farklı Sizin de kendi sistemimiz olsun bence Iyi çalışmalar
kedilove Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Aralık 2014 2.002 891 4 Ocak 2016 Konu Sahibi kedilove #9 damdan .!.: Biz hiç başlamadık mesela Her yerin sistemi farklı Sizin de kendi sistemimiz olsun bence Iyi çalışmalar Genişletmek için tıkla... Tarihe mi başlamadınız. evet haklısınız her yerin çok farklı teşekkür ederim cevaap için:)
damdan .!.: Biz hiç başlamadık mesela Her yerin sistemi farklı Sizin de kendi sistemimiz olsun bence Iyi çalışmalar Genişletmek için tıkla... Tarihe mi başlamadınız. evet haklısınız her yerin çok farklı teşekkür ederim cevaap için:)
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.999 62.928 4 Ocak 2016 Konu Sahibi kedilove #10 kedilove .!.: Tarihe mi başlamadınız. evet haklısınız her yerin çok farklı teşekkür ederim cevaap için:) Genişletmek için tıkla... Evet tarihe başlamadık Ders ders gidiyor Vatandaşlık coğrafya bitti matematik var haftaya da tarih başlayacak galiba Bana kalsa tüm sene tarih dersi isterdim ama sistem böyle imiş her gün tek ders haftada iki ders hatta bu haftalarda tüm hafta mat var
kedilove .!.: Tarihe mi başlamadınız. evet haklısınız her yerin çok farklı teşekkür ederim cevaap için:) Genişletmek için tıkla... Evet tarihe başlamadık Ders ders gidiyor Vatandaşlık coğrafya bitti matematik var haftaya da tarih başlayacak galiba Bana kalsa tüm sene tarih dersi isterdim ama sistem böyle imiş her gün tek ders haftada iki ders hatta bu haftalarda tüm hafta mat var
kedilove Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm.. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Aralık 2014 2.002 891 4 Ocak 2016 Konu Sahibi kedilove #11 damdan .!.: Evet tarihe başlamadık Ders ders gidiyor Vatandaşlık coğrafya bitti matematik var haftaya da tarih başlayacak galiba Bana kalsa tüm sene tarih dersi isterdim ama sistem böyle imiş her gün tek ders haftada iki ders hatta bu haftalarda tüm hafta mat var Genişletmek için tıkla... Çok değişik canım butun dershaneler.. kolay gelsin.. :)
damdan .!.: Evet tarihe başlamadık Ders ders gidiyor Vatandaşlık coğrafya bitti matematik var haftaya da tarih başlayacak galiba Bana kalsa tüm sene tarih dersi isterdim ama sistem böyle imiş her gün tek ders haftada iki ders hatta bu haftalarda tüm hafta mat var Genişletmek için tıkla... Çok değişik canım butun dershaneler.. kolay gelsin.. :)