- 15 Nisan 2017
- 215
- 377
- 33
- 30
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
Offfff kıt ya cidden.allah sabır versin oradakilere . Cinsmidir nedir. Yaşını sorgulayan kim akıl yaşını sorguluyorum sensen kendin tahrik oluyorsun, olmasaydin napiyim? hadsiz seni!benim yasimi sorgulama iznini sana kim verdi yürü git surdan simdi.
al bitane daha :) hosgeldin senin sorunun ne?Hahaha işinize bakın diyosun da burası bi forum farkında mısın? Oturup matematik problemi çözecek halimiz yok elbette yorumlar yapacağız :) sen bu kadar agresif olmasan böyle geri dönüşler almazdın.
Offfff kıt ya cidden.allah sabır versin oradakilere . Cinsmidir nedir. Yaşını sorgulayan kim akıl yaşını sorguluyorum sen
senin dışında öten Yok yalnız . Biz konuşuyoruzkarsidaki nasil öterse bende ona göre sarkisini calarim hadi sende hayatinla hayalinle ilgilen yok senin hayatin daha cool diyorsan sabaha kadar yazisalim.
Hahahdhdh bence de uğraşmaya değmez güzellikle konuşunca da anlamıyorOfffff kıt ya cidden.allah sabır versin oradakilere . Cinsmidir nedir. Yaşını sorgulayan kim akıl yaşını sorguluyorum sen
Yav he he şampiyon sensinhahaha hii kesin öyledir, önce kendininkini sorguladin mi kacmissin?
Yav he he. Sırf okuyup napacaksın dedi diye, insanları aşağılayan öz güveni düşük ezik birisin sen.karsidaki nasil öterse bende ona göre sarkisini calarim hadi sende hayatinla hayalinle ilgilen yok senin hayatin daha cool diyorsan sabaha kadar yazisalim.
senin dışında öten Yok yalnız . Biz konuşuyoruz
Hahahdhdh bence de uğraşmaya değmez güzellikle konuşunca da anlamıyor
Yav he he. Sırf okuyup napacaksın dedi diye, insanları aşağılayan öz güveni düşük ezik birisin sen.
Madem banlancam, rahat rahat söyleyeyim.
Bir de her şeyi bildiğini sanan ama "Türkiye'de işsizlik yok" diye cahil cahil konuşan birisin.
Az rastlanır buralarda bundan .eğlenceli oluyor
Tüh ayı ettim deseneakli yasi büyük oldugunu saanan birisin sen simdi oldu mu senin disinda öten yok diye tahrik etmeye calisman? :)
Laf mı soktun sen, çok yersiz oldu dakendinizden mi bahsettiniz pardon cok mu ezik hissediorsunuz kendinizi yaraniz cok derin herhalde .
bence cok yerinde oldu, kendinizi tanimaya firsat yarattik.Laf mı soktun sen, çok yersiz oldu da
Sizede şimdi işsiz demeye başlar buSeni neden sevmedikleri belli oldu
Seni neden sevmedikleri belli oldu
Valla ben içinde zeka bulundurmayan laf dalaşlarını sevmiyorum. Sizinki çok ilkokul seviyesinde oldu, bütün keyfim kaçtıbence cok yerinde oldu, kendinizi tanimaya firsat yarattik.
Valla ben içinde zeka bulundurmayan laf dalaşlarını sevmiyorum. Sizinki çok ilkokul seviyesinde oldu, bütün keyfim kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?