- 14 Mayıs 2017
- 1.780
- 2.276
- 133
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
isin mi yok senin bunlari özetleme geregi duydun tmm gelmiyorum mutlu musunuz?Birincisi üslubun çok yanlış .insanlar sana burda yardımcı olmaya çalışıyor.
İş yok burda diyerek sana büyük bir iyilik yaptıklarının farkında bile değilsin ,sonuçta hobi için insan 4 yılını heba etmez ,ek bir geliri yoksa .
Tarihinizi bilmiyprsunuz diye dalga geçiyorsun , neden böyle bir çıkarımda bulundun anlam veremedim .
Yaşadığım yerde insanlar çok soğuk kaynaşamıyorum demişsin .bırda davrandığın gibiyseniz eğer bu çok normal kişisel eleştirini yapmalısın .
Çok mutluyuz ya var ya dert ediyordum kendime birkaç aydır. hayatisir olur da Türkiye'ye gelirse ne yaparım diye. Te allam.isin mi yok senin bunlari özetleme geregi duydun tmm gelmiyorum mutlu musunuz?
Nolur gel senin gibi beyinciklere ihtiyacımız var ülkece .işsiz olan ben değilde sen gibisin .baksana 25 yaşına gelmiş daha ne olacağına karar bile verememişsin boşsunisin mi yok senin bunlari özetleme geregi duydun tmm gelmiyorum mutlu musunuz?
Böyle beyinlere ihtiyacımız var ama lütfenÇok mutluyuz ya var ya dert ediyordum kendime birkaç aydır. hayatisir olur da Türkiye'ye gelirse ne yaparım diye. Te allam.
Okuduğu hiçbir şeyi anlamayıp kendini ifade edemeyen beyinlere ihtiyaç olmaz mıBöyle beyinlere ihtiyacımız var ama lütfen
Okuduğu hiçbir şeyi anlamayıp kendini ifade edemeyen beyinlere ihtiyaç olmaz mı
Haddini bilmeyene genelde haddini bildiririz .işimiz bu boş insan seni .konuştukça batıyorsun .hadi git uyu ne olacağına karar verbaska isim yok issizlerle ugrasiyorum gerdiniz beni sonra gelmisler hala dalga geciyorlar. sirke gidin ya siz valla insanlari nasil deli ederiz üzerinde de master yapin. gercekte de böyle herkesle dalga geciyor musunuz siz acaba? akilli insan isiyle ugrasirmis insanlarla degil
Senin için bir kitap önerebilirim cin aliyi okusenin gibi dalgali beyinlere sanki cok ihtiyacimiz vardida issiz git bi kitap oku belki beyin gelisiminde isine yarar
Öner öner, elimdeki Freud kitabı bitince bakarım :)senin gibi dalgali beyinlere sanki cok ihtiyacimiz vardida issiz git bi kitap oku belki beyin gelisiminde isine yarar
Nolur gel senin gibi beyinciklere ihtiyacımız var ülkece .işsiz olan ben değilde sen gibisin .baksana 25 yaşına gelmiş daha ne olacağına karar bile verememişsin boşsun
sen kimsin de had bildiriorsun ya ne saniyosun sen kendini kompleksli issizler beni buldu gece gece ahahaHaddini bilmeyene genelde haddini bildiririz .işimiz bu boş insan seni .konuştukça batıyorsun .hadi git uyu ne olacağına karar ver
had bildiriyormus haha hadsizler ne zamandir beri had bildirmese kalkisiyormus ? kompleksli issizler sizi siz önce kendi haddinizi bildirin bi insan olun önce.Haddini bilmeyene genelde haddini bildiririz .işimiz bu boş insan seni .konuştukça batıyorsun .hadi git uyu ne olacağına karar ver
ee nolmus 25 yasima geldiysem ve hala karar veremediysem? sen ne yaptin hayatinda anlat sana? ben en azindan bir insana sanaldan da olsa hayatini sorgulamiyorum sen su yasa gelmisinde vay sunu yapamamissin diye
Hayatını sorgulamıyorum hakettiğin cevapları veriyorum . İnsanları tahrik ediyorsun.aldığın cevaplarada gocunmayacaksın .ee nolmus 25 yasima geldiysem ve hala karar veremediysem? sen ne yaptin hayatinda anlat sana? ben en azindan bir insana sanaldan da olsa hayatini sorgulamiyorum sen su yasa gelmisinde vay sunu yapamamissin diye
Hayatını sorgulamıyorsun demek bir insanın. Biri sana "türk tarihi okuyup ne yapacaksın" dedi diye hayatını küçümseyip robot demedin mi sen gülüm? Sen nasıl davranırsan karşındakinden de onu görürsün. Kulağına küpe olsun.ee nolmus 25 yasima geldiysem ve hala karar veremediysem? sen ne yaptin hayatinda anlat sana? ben en azindan bir insana sanaldan da olsa hayatini sorgulamiyorum sen su yasa gelmisinde vay sunu yapamamissin diye
Merak etme güzel bir işim var aramızda çok yaş farkı da Yok ikinci üniversitemi de bitirmek üzereyim . Yani işsiz derken önce aynaya bak . İnsanlığı öğretsene ? Senin gibi bişey mi?had bildiriyormus haha hadsizler ne zamandir beri had bildirmese kalkisiyormus ? kompleksli issizler sizi siz önce kendi haddinizi bildirin bi insan olun önce.
sen kendin tahrik oluyorsun, olmasaydin napiyim? hadsiz seni!benim yasimi sorgulama iznini sana kim verdi yürü git surdan simdi.Hayatını sorgulamıyorum hakettiğin cevapları veriyorum . İnsanları tahrik ediyorsun.aldığın cevaplarada gocunmayacaksın .
Hayatını sorgulamıyorsun demek bir insanın. Biri sana "türk tarihi okuyup ne yapacaksın" dedi diye hayatını küçümseyip robot demedin mi sen gülüm? Sen nasıl davranırsan karşındakinden de onu görürsün. Kulağına küpe olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?