• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarih öğretmenleri ve tarih öğrencileri

ben kesinlikle meslek lisesini tavsiye etmem.berbat ötesi gerçekten.admlar psikopat gibi sanki seçilmişte geliyorlar.ben haftanın 3 gunu anadolu lisesinde 2 gunude meslek lısısındeyım inanın o ıkı gun gecmıyor.ılkoğretimi bilmiyorum ama bu gencler durdan sustan anlamıyor kesınlıkle.sinirden bir derste bayılmıstım gercekten.akıl sağlığı bırakmıyorlar ınsanda.5 gun calısan arkadaslarımı hıc sormayım hele yenı atamalar öğretmen olduklarına pişman oluyrlar.ıyıce dusunun bence bebeğinizde varmıs.gercekten ınsan cok yıpranıyr.

ilginiz için sağolun.benim korkum da bu anlattıklarınız. sanırım şu dönemde bir değişiklik iyi olmayacak.

arkadaşlar tarihte iş imkanı nasıl tavsiye eder misinizlütfen cvplayın puanım yetio ona göre tercih etcem..:((((((((((((yoksa seneye 2 yıllıktan çocuk gelişimi okucm..

ya kızlar hiç aransda online yokmu hepns nereye kaçdnz yrn tarih sınavım var ve 30a yakın cvplamam gereken soru var ama cevapları bulamıorm daha ezberlemeside var hem:1no2: soruları cevaplamama yardm edcek kimse yokmuubenneyaptımki

Back