• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarih öğretmenleri ve tarih öğrencileri

bende 2007 yılında Marmara.Üniv Tarih Öğretmenliği bölümünde mezun oldum,şuan aynı üniversitede yüksek lisan yapıyorum

öğretmenleriiimmmmmmm
acil yardımınıza ihtiyacım var ea öğrencisiyim ve sözelden edebiyat öğretmenliğine hazırlanıyorum

çağdaş türk ve dünya tarihi diye bir ders çıktı ve piyasada kitap yok.
öğrencilerinize hangi kitaptan veriyoorsunuz bu dersi?

ben nerden çalışıcammmmm :(((

canım o dersın kıtabı yok

tarıh sıtelerınde o dersle ılgılı notlar var onlar okutuluyor

merhabalar bende tarih bölümü mezunuyum formasyon aldım ve tarih öğretmeni oldum ama daha atanamadım şuan çok farklı bir sektörde çalışıyorum ama kpss yede çalışıyorum atanacağım inşallah

merhaba ben de emkli tarih öğretmeniyim .bölümümüz itibarıyla süerkli okuyan araştıran bilgilerini yenileyen öğrettmengrubundanız dahası yeni arkadaşlardan ricam dersimizin öğrenciler tarafından sevdirilmesini sağlamak çokönemli. Gençlerimiz geçmişlerini iyi bilmek zorunda .tarih dersi gençlere geleceklerine giden yolun haritasıdır dolayısı ile o milletin de yol haritasıdır.
arkadaşlara başarılar dilerim.

arkadaslar...bu topıkkı görünce...hemen atladım...sebeb ıse...
hem sıze cok ımrendım hemde ..kıskandım...
hayatta cok ama cok ıstedıgım seydı...ögretmen olmak...
özellıkle tarıh...
ama olmadım olamadım...aılemın engelıyle karsılastım....
itşraz ettım ama..yetmedi....
keşke daha cok etseydim ...olmadı...şimdi calısıyorum ama ..işimdede bır uhdedir ögretmenlik...
allah yolunuzu ve sansınızı acık etsın...başarılı olun işallah...sevgıler..

Merhabalar.Bende tarih öğretmeniyim 5 yıldır Şırnakta mecburi hizmetimi yapmaktayım.

merhaba arkadaşlar bende tarih bölümü mezunuyum ve şu anda formasyon eğitimimi alıyorum.işimiz çok zor valla.allah hepimizin yardımcısı olsun.umarım atamalarda branş öğretmenlerine artık daha çok kontenjan açılır.

sitemızde kac tane tarıh öğretmeni veya tarıh öğrencısı var..

merhabalar bende 13 yıllık tarih öğretmeniyim.şu anda KÜTAHYA/TAVŞANLI '!da görev yapıyorum.galiba ditede tarih öğretmenleri fazla yok.kızlar buradan sıkıntılarımızı, bilgi ve tecrübelerimizi paylaşalım ne dersiniz.

öğretmenleriiimmmmmmm
acil yardımınıza ihtiyacım var ea öğrencisiyim ve sözelden edebiyat öğretmenliğine hazırlanıyorum

çağdaş türk ve dünya tarihi diye bir ders çıktı ve piyasada kitap yok.
öğrencilerinize hangi kitaptan veriyoorsunuz bu dersi?

ben nerden çalışıcammmmm :(((

güzelim bu dersin yardımcı kitabı nı dersaneler 2.dönem itibariyle çıkarmaya başladılar.birde edam yayıncılığın tarih hazırlık kitabı var.Ç.T.D.T. konularını genel hatlarıyla almış.kitap benim hoşuma gitti.internetten de sipariş verebilirsin.bi incele istersen.yinede sormak istediğin bir şey olursa bana sorabilirsin.ben bu dersa giriyorum.

arkadaşlar tarih öğretmenliği için formasyon veren üni.ler hangisi? ve siz alesten kaç alarak grdiniz?ayrıca tarih öğr.ii için formasyon veren istanbul ya da ankara da formasyon veren özel üni varmı?varsa ne kadar fiyatı? teşekkürler

merhabalar bende 13 yıllık tarih öğretmeniyim.şu anda KÜTAHYA/TAVŞANLI '!da görev yapıyorum.galiba ditede tarih öğretmenleri fazla yok.kızlar buradan sıkıntılarımızı, bilgi ve tecrübelerimizi paylaşalım ne dersiniz.

ben dulupınar üniversitesi mezunuyum.Tavşanlı en güzel ilçesi bence.Ben şırnak'ta görev yapıyorum

Back