nasıl çalılştığına ve ne zaman başladığına bağlıÇıldıracağım arkadaşlar bitmiyor tarih bi ara bunaldım ara verdim başka derslere baktım şimdi tekrar başlayayım dedim ama biticek gibi değilevliyim ev temizliği yemek şu bu birde çalışıyorum olabildiğince vakit ayırmaya çalışıyorum ama bitmiyor birde diğer dersler var tabi eğitim bilimleri geçen seneden alt yapım var soru çözerek ilerliyorum coğrafyada öyle ama yetişmicek diye kendi kendimi yiyorum
Çok ayrıntılarda boğuluyorsundur önce bir genel çalış komple sonra ayrıntılara girersin öyle daha kolay bitiyorÇıldıracağım arkadaşlar bitmiyor tarih bi ara bunaldım ara verdim başka derslere baktım şimdi tekrar başlayayım dedim ama biticek gibi değilevliyim ev temizliği yemek şu bu birde çalışıyorum olabildiğince vakit ayırmaya çalışıyorum ama bitmiyor birde diğer dersler var tabi eğitim bilimleri geçen seneden alt yapım var soru çözerek ilerliyorum coğrafyada öyle ama yetişmicek diye kendi kendimi yiyorum
Hangi konudasın şuan?
nasıl çalılştığına ve ne zaman başladığına bağlı
Çok ayrıntılarda boğuluyorsundur önce bir genel çalış komple sonra ayrıntılara girersin öyle daha kolay bitiyor
Video izliyorum her konu sonrası tekrar edip test çözmeye çalışıyorum eylülde başladım sanırım ama sonda baya ara verdim çalıştıklarımı hep unutunca bunaldım türkçe dil bilgisi çalışım dedim onu bitirdim şimdi tekrar başladım
arada sıkılabilirsin , benim de oluyor öyle ama en fazla 3-4 gün sonra tekrar devam ediyorum, ben de eylül sonunda başladım hatta ekim falandı, ama tarihte 3. tekrarı yaptım ben, biraz hızlı olmak zorundasın, bi kaç tekrar sonunda çoğu şey unutulmuyor, sıkılmana gerek yok, şöyle düşün geçmişde atalarımız neler yapmış, neler yaşamış, ne savaşlar olmuş, neler giymiş, nelere ne demişler..biraz da mrk olmalı ki sıkılmadan halledebilesin... ve mesela önemli gördüklerini yaz, her akşam oku, o zaman hiç unutmuyorsun işte
ramazan hocanın programına uymuştum ben, çok hızlı ilerledim, daha sonrada kendime göre planlar yaptım, hala daha tarih çalışıyorum sen de deneyebilirsin..3 tekrar mı süpersin vallaha inşallah bitirebilirim
ramazan hocanın programına uymuştum ben, çok hızlı ilerledim, daha sonrada kendime göre planlar yaptım, hala daha tarih çalışıyorum sen de deneyebilirsin..
Bence de ramazan hocayı izle bir ayda biter
ramazan hocanın programına uymuştum ben, çok hızlı ilerledim, daha sonrada kendime göre planlar yaptım, hala daha tarih çalışıyorum sen de deneyebilirsin..
soru bankası için gerek yok ama sadece 1 soru bankası yetersiz, ben şu ana kadar pegem-pusula-kozmik oda-çıkmış sorular-tonyukuk ( devam ediyor) çözdüm.. ki daha da çözeceğim en az 4-5 kaynak varBirde bende ramazan yetgin 2016 tarih soru bankası var 2018 i alım sizce değişen bilgiler oluyor ya o yüzden
soru bankası için gerek yok ama sadece 1 soru bankası yetersiz, ben şu ana kadar pegem-pusula-kozmik oda-çıkmış sorular-tonyukuk ( devam ediyor) çözdüm.. ki daha da çözeceğim en az 4-5 kaynak var
yazdıklarım dışında bi önerim yok maalesefBaşka kaynak alım o zaman bende de benim hocam, tarihin pusulası, murat yayınları var önerdiğin kaynaklar hangisi acaba
yazdıklarım dışında bi önerim yok maalesefBaşka kaynak alım o zaman bende de benim hocam, tarihin pusulası, murat yayınları var önerdiğin kaynaklar hangisi acaba
Hocam çıkmış sorularin artısi oldu mu sizesoru bankası için gerek yok ama sadece 1 soru bankası yetersiz, ben şu ana kadar pegem-pusula-kozmik oda-çıkmış sorular-tonyukuk ( devam ediyor) çözdüm.. ki daha da çözeceğim en az 4-5 kaynak var