Tarih belli oldu!!

SouvveniR

❤+❤ = ❤❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
11.481
8.058
448
İstanbul
Herkese merhaba....
Aylardir, hatta yillardir bu gunu bekliyordum ve sonunda gerceklesti!!!
Nikah tarihim belli oldu arkadaslar ve daha yeni sindirebildim haberi, resmen bugun sok gecirdim diyebilirim...
Hala ruya gibi geliyor, kismetse 22.09.2012 tarihinde bende evleniyorum...:77:
Cok mutluyum, Allah tum sevenlere bu mutlulugu yasatsin!
:69:

Canım ne güzel bi haber, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Zaman çok çabuk geçiyo, ne ara nikah tarihini aldın ne ara 22 Eylül geldi anlamıycaksın bile. :1:
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. :nazar:

tebrikler...ALLAH MUTLU MESUT ETSIN TAMAMINA ERDIRSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

tebrik ederim canım Allah mesut etsin...
darısı bizlerin başına inşallah :16:

Canım ne güzel bi haber, Allah tamamına erdirsin inşallah.
Zaman çok çabuk geçiyo, ne ara nikah tarihini aldın ne ara 22 Eylül geldi anlamıycaksın bile. :1:
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. :nazar:

Amin insallahhh...
Ya simdi cok heyecan oturmadi daha, icim kipir kipir ama zaman gecmeyecekmis gibi de geliyor...
Allah yardimcimiz olsun insallah, alnimizin akiyla bu gunleri de atlatmak nasip olur insallah...

Amiinnnn.... :nazar::nazar:
Cok sagolun kizlar, Allah sizlerinde gonlune gore nasib etsin insallah...
Herkesin bir gonlunde aslan yatar derler ya, ben su anda o aslani buldum gibi hissediyorum...
Rabbim cumlesine bu mutlulugu bu sevinci ve heyecani yasatsin...
:16:

tebrik ederim tatlım sende 2012 gelinisin hoş geldin aramıza mutluluklar :69::69::69::69:

tebrik ederim tatlım sende 2012 gelinisin hoş geldin aramıza mutluluklar :69::69::69::69:

Tesekkur ederim canim... Evet, haziran gelini olmayi planliyordum ama Eylul gelini oldum :69:
Gec olsun guc olmasin demisler, herseyin hayirlisi bu gunumuze sukur....
Senin cok az zamanin kalmis, Allah yardimcin olsun, kosturmacalarin son demindesindir diye dusunuyorum... :16:

çok güzel bir haber gerçekten bugünün ansıl geçtiğini anlamamışsındır bile sevinçten Allah ağznızın tadı ile tamamına erdirsin her daim mutlu olursunuz inşallah :)

Tesekkur ederim canim... Evet, haziran gelini olmayi planliyordum ama Eylul gelini oldum :69:
Gec olsun guc olmasin demisler, herseyin hayirlisi bu gunumuze sukur....
Senin cok az zamanin kalmis, Allah yardimcin olsun, kosturmacalarin son demindesindir diye dusunuyorum... :16:

evet tatlım haziran sezonunu benim düğünle açıyorum 2 haziranda düğünümüz :69::69::69:
dediğin çok doğru geç olsun güç olmasın herşey tatlılıkla olsun:16::16::16:
hazırlıklarımın çoğu bekliyor daha çünkü nişanlım uzakta gelmesini bekliyorum daha beraber yapıcağımız işler bekliyor :38::38::38:
sende heyecanla bakmaya başlamışsındır ihtiyaçlarını mutluluklar tatlım umarım herşey istediğin gibi olur:87::87::87::87:

evet tatlım haziran sezonunu benim düğünle açıyorum 2 haziranda düğünümüz :69::69::69:
dediğin çok doğru geç olsun güç olmasın herşey tatlılıkla olsun:16::16::16:
hazırlıklarımın çoğu bekliyor daha çünkü nişanlım uzakta gelmesini bekliyorum daha beraber yapıcağımız işler bekliyor :38::38::38:
sende heyecanla bakmaya başlamışsındır ihtiyaçlarını mutluluklar tatlım umarım herşey istediğin gibi olur:87::87::87::87:

:nazar::nazar::nazar:
Masallah canim...
Evet, ceyizim tamam hamd olsun, fakat ceyizle bitse keske dimi? :69:
Daha alinacak bir ton sey var, mobilyasiydi, ev kiralamasiydi, vs... derken hakikaten zor isler bunlar...
Allah cumlesinin yardimcisi olsun...

Senin adina cok sevindim canim, insallah hazirliklarinizin geri kalaninida bir cirpida halledersiniz...
Mutluluklar dilerim... :16::16:

çok güzel bir haber gerçekten bugünün ansıl geçtiğini anlamamışsındır bile sevinçten Allah ağznızın tadı ile tamamına erdirsin her daim mutlu olursunuz inşallah :)

Amin canım inşallah... Valla yerdemiydim göktemi bilmiyorum...
Yeni yeni oturuyor heyecanım, şoktan çıkabildim çok şükür :)))
Ama şimdi de ne yapıcaz ne edicez derdi sardı...
:9:

Amin canım inşallah... Valla yerdemiydim göktemi bilmiyorum...
Yeni yeni oturuyor heyecanım, şoktan çıkabildim çok şükür :)))
Ama şimdi de ne yapıcaz ne edicez derdi sardı...
:9:

onlar da tatlı telaşlar tabi düşünülür hepsini kolaylıkla sorunsuz atlatırsınız inşallah :)

Kızlar pazartesi günü tahlilleri yaptırdık, ilk imzalarımızı attık...
Yarabbim ne kadar heyecanlı şeylermiş bunlar böyle... Mutluluktan bir ara yollarda sek sek yürüyordum...:9:

:62:Çocuklar gibi şen oluyor insan... :69::69:

Back