Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Nerdesiniz kizlar 27 nimet,pembedussler bugun fazla katilmadiniz meltemcim bugun artidamisin onu soyliyecektin

Canim pembedussler sen bizler icin bi konu sahibi olarak liste yapmican mi?
Hani bizim icin motivasyon olur kim daha cok kilo vermis kim almis hemde hirs olur ki daha cok kilo vermeye calisiriz bari listede gozukur

Selam kızlar bugün yoğun bi gündü öğleden sonra alışverişe çıktık.akşam misafirliğe gittik şimdi döndük. Umarım hafif bi gün geçirmişsinizdir kendinizi kuşlar gibi hissediyorsunuzdur.çünkü sabah tartı var.su bile içmeden tartılın.sonrasında liste hazırlicam bakalım bir haftada neler olmuş görcez.

Bugünkü menüm:
Sabah kahve ve draje,kahvaltı canım istemedi
Öğle,tavuk göğsü ve salata
Akşam,kıyma köfte iki adet yağsız,salata,ayran
2 bardak şekersiz çay
Yürüyüşümü bugün alışverişte yapmış oldum 3 saat

Günaydın güzellerrr nerdesinizzz...kilo veremedeniz de saklanıyonuz mu :) hadi gelsin tartılarr..herkesten tartı foto bekliyorum

Anlamdım yaa.geçen haftadan fark 400 gr.p.tesi ise 73.900.dum.ama karnım davul gibi bi şişkinlik var.belki ondandır.akşam yemek bile yemedim offfffff

Kızlar ben bugün köye kabir ziyaretine gidiyorum.yarın akşam dönerim.köyde net çekmiyor.bildirim yapamam.kendinize iyi bakın.şimdiden bayramınız mübarek olsun.kazasız belasız güzel bi bayram olur inşallah.............

Eki Görüntüle 1638794
Anlamdım yaa.geçen haftadan fark 400 gr.p.tesi ise 73.900.dum.ama karnım davul gibi bi şişkinlik var.belki ondandır.akşam yemek bile yemedim offfffff

Adet dönemin etkilemiş olabilir.
Bi de her zamankinden az su iç içtiğin bi günün ardından çok su tükettiğinde, vücut nolur nolmaz diye su depoluyormuş, ödem yapıyormuş. Diyetisyenim öyle demişti. Bu bende 1 kg fazlalık olarak görünmüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…