Tarih:15 Eylül, kilo:70, hedef:55

Evet durumumuz bayağı benziyor.Bende prematüre doğum yaptım ve bebeğimi kaybettiğim için emziremedimde.o Yüzden çok zorlanıyorum verirken ve çok dikkat etmem lazım. Kurallar demeyelim ama ben ne istersen kalori hesabı yaparak ve düzenli hergün sporumuzu yaparak verebileceğimizi düşünüyorum. Ben 10 kgmı o şekilde verdim.
Anladım canım basın sagolsun çok üzüldüm ben bayramdan sonra ancak evimde olabileceğim o zaman ancak spora başlayacağım diyette diyetisyenin verdiği listeyi uygulamaya çalışıyorum işte

Kızlar normalde cuma kilo bildirimi yapacaktık ama malum bayram çoğumuz evde olamicaz ve doğal olarak bayramın ilk günü kebaplara yüklencez o yüzden çarşamba sabah yapalım kilo bildirimini.aç karna tartılın ve de tartıyı zorlayın bi kaç defa çıkınca düşebiliyo kilo :KK66: moral olur

Kızlar normalde cuma kilo bildirimi yapacaktık ama malum bayram çoğumuz evde olamicaz ve doğal olarak bayramın ilk günü kebaplara yüklencez o yüzden çarşamba sabah yapalım kilo bildirimini.aç karna tartılın ve de tartıyı zorlayın bi kaç defa çıkınca düşebiliyo kilo :KK66: moral olur
Tamam canim iyi olur

Tmm canım.bayramda ne kadar saldığımızda çıkar ortaya.ben sabah bi kaç değil,9 10defa çıkıp iniyorum.gerçekten zeminden midir nedir düşüyor

Merhaba canım bende diyete 14 eylülde başladım. Benimde hedeflerim benimde hayallerim var.. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız.

14 Eylülde 81.8 dim
20 eylülde 79.2 dim
Karatay diyeti yapıyorum..

Online arkadaşlarla birbirimize destek oluruz diye düşündüm.. En çok Online olan ve azimli olan sensin galiba. Birlikte zayıflayalım.. Olur mu?

Merhaba canım bende diyete 14 eylülde başladım. Benimde hedeflerim benimde hayallerim var.. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız.

14 Eylülde 81.8 dim
20 eylülde 79.2 dim
Karatay diyeti yapıyorum..

Online arkadaşlarla birbirimize destek oluruz diye düşündüm.. En çok Online olan ve azimli olan sensin galiba. Birlikte zayıflayalım.. Olur mu?
Aynen öyle canım kararlıyım kurtulcam bu fazlalıklardan eski halime kavuşcam tekrar. Faydasını görmüşsün sende diyetinin hemen bak ne güzel. Hoşgeldin o zaman aramızaaa

Aynen öyle canım kararlıyım kurtulcam bu fazlalıklardan eski halime kavuşcam tekrar. Faydasını görmüşsün sende diyetinin hemen bak ne güzel. Hoşgeldin o zaman aramızaaa
Hoşbulduk :) evet çok faydası oldu
İncelmek müthiş bir duygu :)

Canım b
Canim bende onu diyecektim ben köye geldim internet zar zor çekiyor artık ben bayramdan sonra ancak bildirebilecegim kilomu

Bu arada kahvaltıdan sonra ara öğün 1 şeftali yedim öğlen 120 gr haşlanmış et ve 3 dilim tam buğday ekmeği 2 bardak ayran koyde olduğum için Menüler sasabilr ama en az zararla atlatmaya çalışalım kızlar bu bayram haftasını

X