- Konu Sahibi delidumrul
-
eğer nişanlın hakkında gerçekten böyle düşünüyorsan evlenme bence:1no2:
nişanlının gözünde değerli olmadığını düşünmüyorum ben ama yalnızca nişanlın senin istediğin gibi senin arkanda durup seni savunmuyor ve sen de bu durumu değersizlik olarak niteliyorsun. halbuki bu kişilikle alakalı birsey biraz. şu ana kadar karşı çıkmamıştır belki kimseye. bu yuzden değersiz olduğunu düşünmemelisin. tabii ki değerlisin ki eşin de sana hak vermiş. ama konunun uzatılması her erkek gibi senin nişanlını da rahatsız edicek olacak ki sana agresif davranmış
benim mantığıma göre benim yüzümden biri üzülmüşse onun üzüntüsü yılda sürse geçene kadar ben onun acısını paylaşmak zorundayım.bunu severekte yaparım. milyon kerede konuyu açıp gene aklıma geldi dese milyon kere destek olurum.
ama erkekler üstünü örtmeye çalısır canım benim yaa. bu sadece senin nişanlında değil herkesin eşinde olan bişeydir
delidumrul kullanıcısından alıntı
annesinden yana bi derdi olduğunu söylemio ki bana o ben annemeden memnunum dedi dün.
kadın şöyle bi zihniyet.ev hanımı ama çocuk işe giderken bi kalkim kahvaltı hazırlim falan yok. adam canım bişey istiyo dio mesela benim annem bugün olmasa yarın yapar kadının umrunda deil. hatta anneme bazıları çocuk ne yemek istese yapıyo çocuğun her istediği yapılır mıymış hiç demiş. şok oldum tabi ben. ben ailemden böyle bişey görmedim ki hiç.
adamın giycek esyası kalmıyo kadın hala çamaşır yıkamıyo ya.
bunları bana anlatıyo bende geçende evlenince rahat edersin ben kahvaltıda hazırlicam istediğini de yapcam dedim o dengesiz naptı saol hayatım dicene bana kızdı ya!
benim mantığıma göre benim yüzümden biri üzülmüşse onun üzüntüsü yılda sürse geçene kadar ben onun acısını paylaşmak zorundayım.bunu severekte yaparım. milyon kerede konuyu açıp gene aklıma geldi dese milyon kere destek olurum.
Ayni seylerin üzerinde tekrar yazip duruyorsun
sorununun cözümünü yazmislar ancak
israrci kararlarindan vazgecmiyorsun
böyle davranmak bize zarar olyuor kimseye degil...
Ne eslerimiz nede analarimiz bizim bize ettigimizi etmiyor
bizim kafamizda evirip cevirdiklerimiz kadar kimsenin zararida
dokunmuyor...
Bak o kadin nisanlinin annesi ister yemek yapmasin
ister camsirini yikamasin istersede bagirip cagirsin
yine birsey degistirmiycek hicmi cevrende görmüyorsun
anne ve babasini ne olursa olsun erkekler birakmaz...
Senin annenin sana yapmadiklarini yapicam ,sana ben bakicam
falan ,sicak yemek yiyeceksin camasirlarin yikanacak bunlar söylenirmi
bu laflarinla herseyi bozmussun gibi geliyor
iyide bu mantıkta erkek yokturki.o dizilerde filmlerde öyle.ellerini avuçları arasına alır saatlerce gözlerinin içine bakarak hissettiklerini aynen anlar üzüntüsünü paylaşır rahatlatacak şeyler söyler, dünyadaki herkesten ve herşeyden şartsız koşulsuz herkese göğüs gererek eşini kollar, hayatını adar eşi için herkesten ve herşeyden vazgeçer dağları yıkar bir gözyaşı dökse ah ah o hangi filmdi öyle hatırlayamadım.
kendi annesinden şikayet ederken bunları o söylerken iyi de. ben şikayet ettiklerini yapmicam deyince mi kötü ?
o kadar memnun olsaydı bana şikayet etmezdi heralde zaten
Bence çook abartıyorsun, eğer bu kadar kötü düşünüyorsan ayrıl bitsin...
Ama sana şunu söyleyeyim, gelen kişide farklı olmayacaktır, bir bayan mutlu olmak için iyi politika yapmasını bilmelidir...
Forumda bir okusan ne kayınvalideler var, ama yinede kızlar eşleri ve aşklarının peşinde, yani onlar için (tabi bende dahilim) kayınvalide sadece araç...
Bence sen sadece sana haklısın diyip seni yücelten biri ile evlenmelisin ki öyle biride varmıdır bilemiyorum...
ah canım öğrenmen gereken çok şey var.senin bu çıkışından sonra emin ol anlatmayacak artık zaten.bak ne güzel seninle annesini bile dertleşen nişanlın varmış.açıksözlüymüş ve sana güvenen biri ki annesini anlatmış sana.bunu görmüyosun ama.çok önyargılısın çok
ah canım öğrenmen gereken çok şey var.senin bu çıkışından sonra emin ol anlatmayacak artık zaten.bak ne güzel seninle annesini bile dertleşen nişanlın varmış.açıksözlüymüş ve sana güvenen biri ki annesini anlatmış sana.bunu görmüyosun ama.çok önyargılısın çok
ayrıca merak etmeyin bende ona anlattığım çoğu derdimi daha sonra bana sokulmuş bi laf olarak buldum karşımda.
inanmıyorum yaa. çok üzüldüm. eşler bunu birbirlerine yaparsa arada saygı filan kalmaz ama delikafadulden
ayrıca merak etmeyin bende ona anlattığım çoğu derdimi daha sonra bana sokulmuş bi laf olarak buldum karşımda.
kalmadı zaten. diyelim ki ailemle ilgili üzüldüğüm bi konu anlattım sonra bişey oldu bu hoop hemen zaten senin bilmem kimde şöyle biri, hakaret dolu kelimeler falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?