- Konu Sahibi delidumrul
annesinden yana bi derdi olduğunu söylemio ki bana o ben annemeden memnunum dedi dün.
kadın şöyle bi zihniyet.ev hanımı ama çocuk işe giderken bi kalkim kahvaltı hazırlim falan yok. adam canım bişey istiyo dio mesela benim annem bugün olmasa yarın yapar kadının umrunda deil. hatta anneme bazıları çocuk ne yemek istese yapıyo çocuğun her istediği yapılır mıymış hiç demiş. şok oldum tabi ben. ben ailemden böyle bişey görmedim ki hiç.
adamın giycek esyası kalmıyo kadın hala çamaşır yıkamıyo ya.
bunları bana anlatıyo bende geçende evlenince rahat edersin ben kahvaltıda hazırlicam istediğini de yapcam dedim o dengesiz naptı saol hayatım dicene bana kızdı ya!
bak kızgın oldugun icin kadının bütün kötü yönleri aklına geliyor dicem ama gerçekten durum böyleyse bu kayınvalidenin çekilmez biri oldugu kesin. ben ailesiyle değil kendiyle evleniyorum diyen kızlarımız evlendikten sonra görüyorlar ki aslında aileyle de evleniliyor. sana ve senin aile yaşam kültürüne uymadığı icin bunlar hep gözüne batacak. zaman geçicek yaşlılıklarını hastalıklarını çekeceksin. çekeceksin diyorum çünkü huysuz insanlara maalesef severek bakılmıyor. çok iyi düşünmelisin kardeşim.