tarafsız gözlerin tavsiyelerine ihtiyacım var

konusayım diyorum sakin sakin alıyorum karşıma böyle olunca böyle hissediyorum diyorum adam gibi.bi soru soruyorum mesela cevap yok dk larca susuyo söylesene bişey sordum diyorum yok. adam taş. e bende de sinir mi kalır bu durumda sonunda susa susa beni delirtiyo çok pardon da burda başçavuşun eşeği mi...... ya! bişey anlatıyo burda bi insan.hala susuyo sonunda ben de bağırmaya başlıyorum delirip

Son düzenleme:
ayrıca merak etmeyin bende ona anlattığım çoğu derdimi daha sonra bana sokulmuş bi laf olarak buldum karşımda.

Karsilikli harbe girmissiniz gibi
birbirinizin her söyledigini koz olarak
saklayip yeri gelince söylüyormusunuz...

Böyleyse eger cok zor evlilik yürütmek...

ben de bunu anladım zaten çok kötü bir tecrübeyle.ama geç anladım. eşinden bile böyle tereddüt etmek hayatta ne kadar kötü bişey ya.

eslaaya aynen katiliyorum
bunun baska yolu yok...

sanki ben ona çok kötü bişey yapmışım gibi konusmussunuz ben de size onun bunu bana her zaman yaptığını söyledim sadece. yoksa düşüncelerinizle bi sorunum yok. olamaz da.
bencede bazen karşında değil bizzat kendinde aramalısın problemi ve kanaatimcede bu konu aynen böyle.allah selamet versin.hoşçakalın

Son düzenleme:
aslında insanın eşi herşeyini sonu ne olur koz olur mu elinde diye düşünmeden söyleyebileceği biri olmalı tabiki. nolursa olsun arkasında olacağından emin olduğu biri.

eger nisanlin annesini kotulemekten hoslanmiyorsa bu normaldir.. kimse istemez bunu.. ama hakli oldugun yerde seni savunamiyorsa..sana hak verip teselli etmiyorsa ve cozum bulmuyorsa ki bu en onemliolani , evlenince daha buyuk sorunlar cikar. karar sana ait canim.en iyi sen tanirsin o insani

kesinlikle haklısın nişanlının seni koruması lazımdı ne demek 15 kişinin önünde kilolarınla dalga geçilmesi ne kadar ayıp...nişanlın orda tek kelime etmeden oturuyosa gerçekten şüphe ettim ondan.insan karşısında kendini savunan koruyan herkese karşı onun tarafında olan bi erkek ister.bi söz karşısında sinecekse niye böyle bi erkekle evleniceksinki?

ben de kendime bu soruyu soruyorum işte

üniv. de ders anlata anlata yorulmamayı mı öğrendim neaklinialirimsmile
tabi.ben nişanlınızın avukatıyımya ondandır.mış gibi konuşmam ben kötü bişey yapılmışsa kırmadan söylerim zaten.ben ya ne fena nişanlınız var deseydim kendinizi haklı görüp rahatmı edecektiniz siniriniz geçecekmiydi.okuduğunuz herşeyi kendinize saldırı gibi görüp savunmaya geçecek kadar haksız görmeyin lütfen kendinizi.niye insanlar sizi kötü bişey yaptığınızı düşünsünlerki.düşünceleriyle sorunu olmadığınız insanlara laf sayma hissiyatı içindeyseniz eğer ben düşünceleriyle sorun yaşadığınız insanlarla olan diyaloğunuzu düşünemiyorum bile.birde özgün olun lütfen.eminim kendi cümlelerinizi yaratacak kadar kelime hazneniz vardır.eminim vardır:umursamaz:

tabiki var.ama gerek yok.
madem burda bu kadar insan varken ve daha kim olduğunuzu bile bilmeden bunu yaptığımı ve sadece size yaptığımı düşünen tek insan sizsiniz hem de hiç gerek yok.

Son düzenleme:
tabiki var.ama gerek yok.
madem burda bu kadar insan varken ve daha kim olduğunuzu bile bilmeden bunu yaptığımı ve sadece size yaptığımı düşünen tek insan sizsiniz hem de hiç gerek yok.

tek olmak haksızlığın çok olmakta haklılığın göstergesi değildir.tek bir örnek bazen birşeylerin göstergesi olabilirde.olmayabilirde.ben kendimi ifade etmeye çalışma gayreti içinde değilim.birşeye inandıysam kendimden eminsem bir kişinin veya birkaç kişinin veya herkesin bana haklı dememesi durumunda savunmaya geçmem.mirkadan başka kimseye bu tavrı sergilemedi.bu neyi kanıtlar yada gösterir.öyleyse şu forumda sadece bunu yaptığımı düşünen de sizsiniz.benim içinde siz tek örneksiniz.ben sorununuzun üstüne bunları söylemek istemezdim ama bazen konu sahibinin üzüntüsünü başka yerlerden çıkarma psikolojisini de anlamaya çalışıyorum tabi

ben eşimi baz alarak yanıtlıyorum bu soruyu sende benim gibi sürekli aglayanardansın sanırım ama önce etkileniyorlar ama bir süre sonra e haklı olarak sürekli aglayınca alışıyorlar madem senin haklı olduğunu kabul etmiş üsteleme bence zaten evde tartışma oluyor senin yanına huzur bulmaya geliyor sen şimdiden ona dır dır yapma hele ailesi hakkında o zaten kimin haklı oldugunu biliyor şu an yaşadığı yer ailesinin yanı ve o bakımdan ev içi huzuru kaçsın istemiyor.sen nişanlınla konuş bu tür oratamda beni konuşmak zorunda bırakma gerekli cevabı sen ver de o şekilde atlatabilsirsin belki ama ailesi hakkında konuşarak hiç bir yere varamazsın inan

Yazdıklarının hepsini okudum ve ben sana hak veriyorum. Nişanlın olayın yaşandığı zamanda iki tarafıda kırmadan müdahale etseydi bugün siz bu yarayı deşmezdiniz. Kalbiniz kırılmış ve onaran olmamış, aksine daha bir üstelenmiş. Senin görünüşün ile esipiri yapılması birdefa çok seviyesizce birşey senden çok nişanlının bu olaya alınması gerekirdi ve gereken cevabıda vermeliydi. Bakın kayınvalidenin bukadar emrivaki ve rahat olmasının tek sebebi nişanlın söz hakkı yok belli sizinki nasıl olsun bence iyi düşün canım böyle bir durumda evlilik nekadar sağlıklı olur senin için.

Son düzenleme:
herkese benim için emek verip fikirlerini paylaştığı için çok teşekkür ederim.akışına bırakçam bi süre bakalım nolcak

nişanlın zaten daha önce yapacağını yapmış.daha da fazlası beklenemezdi zaten.inan bana aynı şey senin başına gelse sen annene veya babana gidip benim nişanlıma karışamazsınız gibi sözler söyleyip karşı çıkamazdın.yaptığı bence yeterliymiş diyebilirim.ama sen bu konuyu tekrar tekrar açarak nişanlını germiş kendini de onun gözünde haksız duruma düşürmüşsün.baştaki olaya gelince ben olsaydım nasıl davranırdım diye bir düşündüm.ben olsam benimle dalga geçmelerine çok bozulurdum.kayınvaldemin eşimin bu konuda ne diyeceklerini merak ederdim.zaten onlara tepki göstermelerini beklemem.ama bu olaydan sonra bana karşı mahçup olduklarını dile getirirlerse ve olay için üzülürlerse sorun olmazdı benim için.ama umursamayıp ne yapmışlarki diye değerlendirilirse çok üzülür ve kızardım ozaman.ama görümcemle ve ailesiyle görüşmeme kararı almak aklıma bile gelmez.bunun bir mecburiyet olduğunu düşünüyorum.nişanlıyken ben görüşmeme kararı aldım diye onlara söylemenin haddim olmadığını düşünürdüm.en fazla böyle insanlarla görüşmek zorundayım ömür boyu diye üzülmekle yetinirim ben heralde.sana tavsiyem ben bu kişiyle bir ömür geçiremem diye düşünüyorsan ayrıl ama öyle bir düşüncem yok diyorsan konuyu açıp da nişanlını huzursuz etme

cnm konu başlığını tarafsız gözlerin tavsiyesine ihtiyacım var diye atmışsın ama taraf olmamızı ister gibisin. biz seni de nişanlını da anlattığın kadar biliriz ve düşüncelerimizi paylaşırız. dünden beri elli kişi hepimiz seni sakinleştirmeye çalışıyoruz ve hepimizde aynı şeyleri söylüyoruz ama sen hala gerginsin. bilemeyiz belki bize anlatmadığın daha derin olaylar vardır ama anlattıklareın çerçevesinde benim vardğığım sonuç şu evet görümcenin kayınvalidesi evine gelen misafire saygısızlık yapmış. evet nişanlın orda insanalrı susturmamakla hata yapmış. evet kayınvaliden tavrı ve uslubuyla kabalık yapmış emrivaki yapmış. ama hayır sen bu konuya takılarak hiç doğru yapmamışsın.

nişanlı kalmanın amacı ailelerin birbirini tanımalarıdır zaten. sende tanıyorsun işte.ya onlaırı böyle kabul edip mesafenı de koyup nişanlınla mutlu mesut yaşayacaksın yada ben böyel yaşayamam deyip bu işi bitirecesin. ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.

Arkadaşın kastı heralde gitsin direkt annesine böyle söylesin anlamında kullanışmış bir cümle değildir.Annesinin anlayacağı tarzda tatlı dille söylemesini ve bu anlamı içermesi açısından kullanmıştır.

Onu anasına farklı dille anlatamayan adam iki gün sonra nedense karısına istediği lafı deyiveriyor.Ana bulunmaz ama eş çok biri gider biri gelir hesabı mı sizde ki mantıkta?

Sitede genelde okuduğum yorumlara bakılırsa bu şimdiden böyleyse ilerisi içinde devamı gelecek gibi.Adamlar daha şimdiden ortasını bulacak kapasiteye sahip değillerse ilerisinde de mucize gerçekleşmiyor?

canım bak benim de başıma çok geliyor kimse bele alay etmeye kalkışmadı biraz sert görünürüm ben ama eşimin olduğu ortamlarda eşimin bir arkadaşı sürekli bana terslenir bana laf sokmaya kalkar ben de hepsine gereken cevabı veririm eşim de beni hiç savunmaz

annesi ve kardeşleri de arada sabrımı zorlar ama onlar eşim yokken yapıyor ben yapılana cevabımı anında verir sonra eşime anlatırım ama eşim şimdiye kadar hiçbir zaman gidip karıma niye böyle yaptınız demedi ben de öyle davranmasına gerek duymamıştım

yalnız benim eşimin bir özelliği var kimse ben haksız da olsam eşime gelip benim haksız olduğumu felan söyleyemez ama onun dışında asla kimseye dur demez yani

ben o yüzden kendimi kendim savunurum senin yapacağın da o sonra nişanlına anlatırsın emin ol nişanlın sana haksızsın falan demeyecektir

ha yok sana yapılana cevap verdiğin için sana tepki gösterirse işte o zaman nişanlınla evliliği bir daha düşün derim ben

bir de nişanlının kendisine anlattığın şeyleri koz olarak kullanmasına takıldım ben eş böyle olmamalı eş sana her zaman destek olacak yakınlarının bir açığı varsa bile bunu diline dolayacak değil sana destek olacak kişi olmalıdır

hem annesinin tavırlarına katlanman gerektiğini dediklerini yapman gerektiğini savunuyor hem de her sorununu sana karşı kullanıyorsa evliliği bir daha düşün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…