tarafsız gözlerin tavsiyelerine ihtiyacım var

bak kızgın oldugun icin kadının bütün kötü yönleri aklına geliyor dicem ama gerçekten durum böyleyse bu kayınvalidenin çekilmez biri oldugu kesin. ben ailesiyle değil kendiyle evleniyorum diyen kızlarımız evlendikten sonra görüyorlar ki aslında aileyle de evleniliyor. sana ve senin aile yaşam kültürüne uymadığı icin bunlar hep gözüne batacak. zaman geçicek yaşlılıklarını hastalıklarını çekeceksin. çekeceksin diyorum çünkü huysuz insanlara maalesef severek bakılmıyor. çok iyi düşünmelisin kardeşim.

bak canım yazılanlara dikkat et herkes kendi eşinden bir parça benzerlik buldu burda
erkekler
1.vurdumduymazdır
2.zora gelince ağlarlar
3.annelerinden asla vazgeçmezler çocuk gibidirler
4.asla ince düşünemezler

seninkide bu durum.bu yaşadıklarına ayrıl demeye getirenler olmuş
eğer bundan ayrılacaksan şu k.k. da birleşip bir avukat tutalım daha ucuza gelir hepimiz boşanalım ozaman.kalıbımı basarım evli birkaç kişi kalır sadece.o benim kocam melektir hikayelerine de inanma erkeklerin aşağı yukarı hepsi aynıdır.

Senin nisanlin anamdan babamdan önce sen gelirsin
diyip bir densizlik sergilemisse katlanacagin sonucta
bu olur...

Hic bir erkek anasini babasini karisina coluguna
cocuguna degismez her zaman icin arada bir denge
kurmak zorundadir yoksa yürümez...

Bayan icin de gecerli bu ,ancak gördügümüz gibi
bayanlarin cogu evlenince daha cabuk ailesini
unutabiliyor buda onlarin yararina olmuyor zaten...

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorummmmmmmmmmm

haklısın arkadaşım erkek kendinden hiçbir ödün vermiyecek hep pış pışlayacaksın koca bebekleri!

ben hala evli bir insanın ilk ailesinin kendi çocukları ve eşi olduğunu düşünüyorum. ben hiç kimsenin çocuğunu kendi annesiyle babasıyla kıyasladığını bile görmedim. zaten dünyanın en büyük acısı evlat acısıdır diye bu yüzden derler.

Allah korusun hem çocuğunu hem annesini yada babasını kaybetmiş birine sorun hangisi daha dayanılmaz diye bence kesin evlat acısı diycektir.
en azından benim tanıdığım herkes öyle diyor.

Son düzenleme:
dikkat edin böyle ne demekmiş annesine laf söylemek haksızsın demek falan diyenlerin hepsi erkek anasıdır :)

e o annesinin ağzına bakan kişiliği zayıf erkekleri kim yetiştiriyor.kendileri de çekse vazgeçmiyorlar öyle erkek yetiştirmekten.sende bunu avantaja çevir.bugün annesinin uydusu olan yarın senin uydun olur.
tabi diyeceksinki ben öyle erkek istemiyorum kişilikli ayakları üstünde duran ilkeli yeri geldiğinde bana yeri geldiğinde annesine haksız kimse ona karşı doğruları söyleyebilen erkek istiyorum diyeceksin

bende sana ozaman diyeceğimki: gerçek dünyaya hoş geldin!!!

Erkekler durup dururken eski konuların açılmasından hoşlanmazlar . Ama biz kadınlar nedense yapılanları unutmuyor sürekli dillendiriyoruz. . Birnevi içimizi rahatlatıyoruz.Neyse . . Kayınvalidenle aranızda herzamn bi mesafe olması taraftıyım.Buzamana kadar koymadıysan Bundan sonra bu problemleri tekrar yaşamamk için koymalısın. Toplum içerisinde seni incitecek laf söyleniyorsa kimsenin karışmasına gerek yok bence.Ben olsam gerek duymam.Herkese verecek mutlka bi cevabım olur.Kimsenin bana kol kanat olmasına ihtiyaç duymam.Kolda kanatta kendim olurum. Böyle şeyler için nişanlına kızmana gerek yok.

ben hiç öyle düşünmüyorum. beni oraya o götürdüyse ve benim o insanlarla muhattap olma sebebim sadece kendisiyle müdahale etmek zorunda. bu olay dışarda olsa yada benim tarafımdan tanıdık biri söylese böyle olmazdı ha gene de beni savunması gerekirdi. susmasının benim gözümde hiç bir mantıklı sebebi olamaz.

Deli Dumrul varsayalım ki sen haklısın (haksz olduğunu düşünmüyorum ama fevri olduğunu düşünüyorum) ne yapmayı düşünüyorsun nişanlını kaybetmeye değer mi incir çekirdeğini doldurmayan bir konu belki bende senin yerinde olsam böyle davranırdım ama hayat alttan almayıda öğretiyor kisme kayınvalidesini sevdiğinden degil eşimin hatrı diye düşünerekten hareket ediyor biraz daha sakin olup olgun düşünürsen daha hoş olur bence tabi demesi kolay biliyorum uygulaması zor ama hayat hep bişeyler öğretiyor zamanla öğreniyoruz sabretmeyide tahammülüde ..

mesela hangi konuyu abarttığımı düşünüyorsunuz?
ben hep onun hatrını gözeticem de benim hatrım nolcak peki.

bu olaylardan sonra bana noldu size anlatayım. ben artık bu adamın benim arkamda durmayacağını, kardesinin kaynanasına cevap vermemek için benim gururumu bile bile ezmeye razı olduğunu, yani kısacası o kadın kadar değerim olmadığını, kardesinin kaynanasının bile onun için benden daha önemli olduğunu, annesinin ve kardesinin tepkisini çekmemek için beni satmaya, çiğnetmeye hzır olduğunu hissediyorum.

Nişanlı olduğm kişiye bu duyguları besliyorsam evlilk lafının "e"sini bile ağzıma almam
Ayrıca nişanlıyım kelimesinin üstünü çizerim

Güzel..Peki ne yapacaksın,boyunmu eğeceksin eğdirecekmisin?Bunu nasıl yapacaksın.

tek bir örnekle bukadar sonuca varabilmen çok acımasızca değilmi.bak ben burda bazı nişanlı bayanlara direkt ayrıl dedim.yani öyle çek sineye kocanın dizinin dibinde oturcu zihniyete asla sahip değilim.fakat o kadının senden daha değerli olduğu konusunda yanlışsın.böyle birşey mantıken mümkün değil.eğer söylediğin gibi olsaydı seninle nişanlanmazdı tabiki değerin varki evlenmeyi düşünüyor seninle.üslubu seni tatmin etmeyebilir ama bukadar kendini değersiz hissettirecek bir durum yaşamamışsın.çok abartıyosun gerçekten abartıyosun

tek bir örnek deil ki siz sadece bu olayı biliyosunuz.bazen insanlara böyle denir mi demek yerine demekki bi bildiği var da diyor demekte gerekebilir. ki benimki o durumlardan biri.

Son düzenleme:

tamam diyelim ki o kadın umrumda deil. beni de çok seviyor ki evlenmek istiyor.o zaman neden o kadının bana ettiği hakaretlere sessiz kalıyor ?
o beni çok iyi tanır. o cümle bana söylendiğinde ne hissedeceiğimi nasıl üzüleceğimi adı kadar iyi biliyordu ama sustu. neden diyorum cevabı yok. sadece sen benim seni ne kadar beğendiğimi biliyorsun. tamam bana bunu diyosun da beni herkesin içinde rezil eden bi durumda susup beni o duruma düşürüp sonra bana bunları yalnızken söylemenin ne kıymeti var

Son düzenleme:

eğer nişanlın hakkında gerçekten böyle düşünüyorsan evlenme bence:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…