• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarafsız gözlerin tavsiyelerine ihtiyacım var

nişanlının gözünde değerli olmadığını düşünmüyorum ben ama yalnızca nişanlın senin istediğin gibi senin arkanda durup seni savunmuyor ve sen de bu durumu değersizlik olarak niteliyorsun. halbuki bu kişilikle alakalı birsey biraz. şu ana kadar karşı çıkmamıştır belki kimseye. bu yuzden değersiz olduğunu düşünmemelisin. tabii ki değerlisin ki eşin de sana hak vermiş. ama konunun uzatılması her erkek gibi senin nişanlını da rahatsız edicek olacak ki sana agresif davranmış

nişanlının gözünde değerli olmadığını düşünmüyorum ben ama yalnızca nişanlın senin istediğin gibi senin arkanda durup seni savunmuyor ve sen de bu durumu değersizlik olarak niteliyorsun. halbuki bu kişilikle alakalı birsey biraz. şu ana kadar karşı çıkmamıştır belki kimseye. bu yuzden değersiz olduğunu düşünmemelisin. tabii ki değerlisin ki eşin de sana hak vermiş. ama konunun uzatılması her erkek gibi senin nişanlını da rahatsız edicek olacak ki sana agresif davranmış

benim mantığıma göre benim yüzümden biri üzülmüşse onun üzüntüsü yılda sürse geçene kadar ben onun acısını paylaşmak zorundayım.bunu severekte yaparım. milyon kerede konuyu açıp gene aklıma geldi dese milyon kere destek olurum.

mesela ben biriniz üzsem o bunu unutsa bile gerçekten suçluysam her aklıma geldiğinde ben üzülürüm yine.
ama erkekler maşallah konuştuk hadiiiiiiiii bitti bu konu bu kadar şimdi üzülmeyi bıçakla keser gibi keseceksin ve kırıldığını da anında unutacaksın gibi aptal bi zihniyet içindeler. sanki biz makinayız. özür düğmesine bas tamam ooh ne güzel hayat ya.

benim mantığıma göre benim yüzümden biri üzülmüşse onun üzüntüsü yılda sürse geçene kadar ben onun acısını paylaşmak zorundayım.bunu severekte yaparım. milyon kerede konuyu açıp gene aklıma geldi dese milyon kere destek olurum.

ama erkekler üstünü örtmeye çalısır canım benim yaa. bu sadece senin nişanlında değil herkesin eşinde olan bişeydir

ama erkekler üstünü örtmeye çalısır canım benim yaa. bu sadece senin nişanlında değil herkesin eşinde olan bişeydir

ya bu erkeklerin ne egosu varmış kardeşim hata yaptıklarını konuşmaya 2 dk dan fazla tahamülleri yok.konustuk bitti.yok ya. etkileri devam ediyo ama. bide şöyle HARİKA bi huyları var tartışma başlığı aynı olsa da atıyorum sorumsuzluk olaylar başka ya ikisinin aynı sorun olduğunu anlayamaz bunlar.
sen bunu daha önce de yaptın dersin yoooooooo böyle bi olay olmadı ki der. zannediyo ki tıpa tıp aynı olay olcaki.fındığım benim ya (beyin olarak yani ) :)

Son düzenleme:
delidumrul kullanıcısından alıntı
annesinden yana bi derdi olduğunu söylemio ki bana o ben annemeden memnunum dedi dün.
kadın şöyle bi zihniyet.ev hanımı ama çocuk işe giderken bi kalkim kahvaltı hazırlim falan yok. adam canım bişey istiyo dio mesela benim annem bugün olmasa yarın yapar kadının umrunda deil. hatta anneme bazıları çocuk ne yemek istese yapıyo çocuğun her istediği yapılır mıymış hiç demiş. şok oldum tabi ben. ben ailemden böyle bişey görmedim ki hiç.
adamın giycek esyası kalmıyo kadın hala çamaşır yıkamıyo ya.
bunları bana anlatıyo bende geçende evlenince rahat edersin ben kahvaltıda hazırlicam istediğini de yapcam dedim o dengesiz naptı saol hayatım dicene bana kızdı ya!

Ayni seylerin üzerinde tekrar yazip duruyorsun
sorununun cözümünü yazmislar ancak
israrci kararlarindan vazgecmiyorsun
böyle davranmak bize zarar olyuor kimseye degil...

Ne eslerimiz nede analarimiz bizim bize ettigimizi etmiyor
bizim kafamizda evirip cevirdiklerimiz kadar kimsenin zararida
dokunmuyor...

Bak o kadin nisanlinin annesi ister yemek yapmasin
ister camsirini yikamasin istersede bagirip cagirsin
yine birsey degistirmiycek hicmi cevrende görmüyorsun
anne ve babasini ne olursa olsun erkekler birakmaz...

Senin annenin sana yapmadiklarini yapicam ,sana ben bakicam
falan ,sicak yemek yiyeceksin camasirlarin yikanacak bunlar söylenirmi
bu laflarinla herseyi bozmussun gibi geliyor :(

iyide bu mantıkta erkek yokturki.o dizilerde filmlerde öyle.ellerini avuçları arasına alır saatlerce gözlerinin içine bakarak hissettiklerini aynen anlar üzüntüsünü paylaşır rahatlatacak şeyler söyler, dünyadaki herkesten ve herşeyden şartsız koşulsuz herkese göğüs gererek eşini kollar, hayatını adar eşi için herkesten ve herşeyden vazgeçer dağları yıkar bir gözyaşı dökse ah ah o hangi filmdi öyle hatırlayamadım.

Ayni seylerin üzerinde tekrar yazip duruyorsun
sorununun cözümünü yazmislar ancak
israrci kararlarindan vazgecmiyorsun
böyle davranmak bize zarar olyuor kimseye degil...

Ne eslerimiz nede analarimiz bizim bize ettigimizi etmiyor
bizim kafamizda evirip cevirdiklerimiz kadar kimsenin zararida
dokunmuyor...

Bak o kadin nisanlinin annesi ister yemek yapmasin
ister camsirini yikamasin istersede bagirip cagirsin
yine birsey degistirmiycek hicmi cevrende görmüyorsun
anne ve babasini ne olursa olsun erkekler birakmaz...

Senin annenin sana yapmadiklarini yapicam ,sana ben bakicam
falan ,sicak yemek yiyeceksin camasirlarin yikanacak bunlar söylenirmi
bu laflarinla herseyi bozmussun gibi geliyor :(

kendi annesinden şikayet ederken bunları o söylerken iyi de. ben şikayet ettiklerini yapmicam deyince mi kötü ?
o kadar memnun olsaydı bana şikayet etmezdi heralde zaten

Son düzenleme:
iyide bu mantıkta erkek yokturki.o dizilerde filmlerde öyle.ellerini avuçları arasına alır saatlerce gözlerinin içine bakarak hissettiklerini aynen anlar üzüntüsünü paylaşır rahatlatacak şeyler söyler, dünyadaki herkesten ve herşeyden şartsız koşulsuz herkese göğüs gererek eşini kollar, hayatını adar eşi için herkesten ve herşeyden vazgeçer dağları yıkar bir gözyaşı dökse ah ah o hangi filmdi öyle hatırlayamadım.

ya hepimiz insanız ama onlardan sanki başka bi cins yaratıktan bahseder gibi bahsetmek zorunda kalıyoruz. niye böyle bunlar ya

Bence çook abartıyorsun, eğer bu kadar kötü düşünüyorsan ayrıl bitsin...
Ama sana şunu söyleyeyim, gelen kişide farklı olmayacaktır, bir bayan mutlu olmak için iyi politika yapmasını bilmelidir...
Forumda bir okusan ne kayınvalideler var, ama yinede kızlar eşleri ve aşklarının peşinde, yani onlar için (tabi bende dahilim) kayınvalide sadece araç...
Bence sen sadece sana haklısın diyip seni yücelten biri ile evlenmelisin ki öyle biride varmıdır bilemiyorum...

kendi annesinden şikayet ederken bunları o söylerken iyi de. ben şikayet ettiklerini yapmicam deyince mi kötü ?
o kadar memnun olsaydı bana şikayet etmezdi heralde zaten

ah canım öğrenmen gereken çok şey var.senin bu çıkışından sonra emin ol anlatmayacak artık zaten.bak ne güzel seninle annesini bile dertleşen nişanlın varmış.açıksözlüymüş ve sana güvenen biri ki annesini anlatmış sana.bunu görmüyosun ama.çok önyargılısın çok

Bence çook abartıyorsun, eğer bu kadar kötü düşünüyorsan ayrıl bitsin...
Ama sana şunu söyleyeyim, gelen kişide farklı olmayacaktır, bir bayan mutlu olmak için iyi politika yapmasını bilmelidir...
Forumda bir okusan ne kayınvalideler var, ama yinede kızlar eşleri ve aşklarının peşinde, yani onlar için (tabi bende dahilim) kayınvalide sadece araç...
Bence sen sadece sana haklısın diyip seni yücelten biri ile evlenmelisin ki öyle biride varmıdır bilemiyorum...

tabii herkesin karakteri farklı. ben bazıları kadar güçlü deilim belki bilmiyorum belkide mücadele edemicek kadar ümitsiz görüyorum durumu onu da bilmiyorum. tek bildiğim eğer nişanlım orda ağzını açıp benim için 2 güzel cümle söyleseydi bunların hiç biri olmicaktı. gözümdeki o adam mı yıkıldı noldu hiç beklemezdim ondan çok büyük bi hayal kırıklığına uğradım.ve tabiki yapım gereği bak herkes çekiyormuş dayanman lazım diyebilecek bi insan olmamında bunda payı vardır.

ah canım öğrenmen gereken çok şey var.senin bu çıkışından sonra emin ol anlatmayacak artık zaten.bak ne güzel seninle annesini bile dertleşen nişanlın varmış.açıksözlüymüş ve sana güvenen biri ki annesini anlatmış sana.bunu görmüyosun ama.çok önyargılısın çok

keşke size katılıp önyargılıyım diyebilsem. ama tanıyorum ben onu. bi olayla insanlara tek bişey yüzünden etiket yapıştıracak biri de deilim.

ayrıca merak etmeyin bende ona anlattığım çoğu derdimi daha sonra bana sokulmuş bi laf olarak buldum karşımda.

inanmıyorum yaa. çok üzüldüm. eşler bunu birbirlerine yaparsa arada saygı filan kalmaz ama delikafadulden

kalmadı zaten. diyelim ki ailemle ilgili üzüldüğüm bi konu anlattım sonra bişey oldu bu hoop hemen zaten senin bilmem kimde şöyle biri, hakaret dolu kelimeler falan...

bence kafanda bu kadar soru işareti varken evlenme. belliki çok dolusun. eminimde haklısındır. çünkü hiçbir kadın durduk yere yuvasını, evliliğini, ilişkisini bitirmez. ama sen içinde çok biriktirmişsin ve malesef nişanlınla bunları güzel güzel paylaşamamışsın çünkü anladığım kadarıyla hep önyargılı ve kavgacı bir tavır sergilemiş. ama sen bu içinde biriktirdiklerinle evlensende mutlu olamazsın. çünkü yarın en ufak bir olayda bunlar aklına gelecek ve daha kötü tepkiler vereceksinnnnnnnnnnnn.

ayrıca merak etmeyin bende ona anlattığım çoğu derdimi daha sonra bana sokulmuş bi laf olarak buldum karşımda.

başlığınız "tarafsız gözlerin tavsiyelerine ihtiyacım var"

öyleyse benim merak edeceğim ne var bunda söylermisiniz.ilişkinizi siz bilirsiniz bize ancak anlatılan kadarıyla yorum yapmak düşer.kendi deyiminizle size sokulmuş bir laf olarak bulduğunuzu vs. bilemem ben.ama bukadar yardımdan destekten anlamayan birine daha fazla kendimi yormayacağım.yazdıklarımı okuyun.bir tane bile yargılayan kelimem olmamıştır tam aksine bir arkadaşın arkadaşa verebileceği türde naçizane tavsiyelerde bulundum.ama siz bu laflarımı bile böyle anlayabildiyseniz şu anki ruh halinizin nedenini de daha iyi çözebiliyorum artık.bazen karşında değil bizzat kendinde aramalısın problemi ve kanaatimcede bu konu aynen böyle.allah selamet versin.hoşçakalın

kalmadı zaten. diyelim ki ailemle ilgili üzüldüğüm bi konu anlattım sonra bişey oldu bu hoop hemen zaten senin bilmem kimde şöyle biri, hakaret dolu kelimeler falan...

canım bunlar sana ders olsun. sakın ailen hakkında kötü şeyleri eş adayına anlatma. eşinin ailene veya arkadaslarına hakaret etmesine izin verme. kısacası eşinin ağzına kötü laf verme. insanlar 40 yıllık eşlerini bile tanıyamıyorlar yeri geliyor. o yüzden temkinli olmanın yararı var.

Back