- Konu Sahibi delidumrul
ama bana yanımda olduğunu hissettirmezse haklısın deyip sonra annesi haklı gibi davranırsa hatta tam tamına annesinin bana söylediği cümleleri bana papağan gibi tekrar ederse ben olanları nasıl atlatabilirim tek başıma. hem bi suçum olmicak hem bana haklısın dicek hemde eve gidince annesi onu doldurcak tamamen onun cümleleriyle konusup daha önce bana haklısın dememiş gibi davrancak...
kendimi çok yalnız hissediyorum.
kendini hiç yalnız hissetme. nişanlıyken, hatta evliliğin ilk 1-2 yılı dediğin gibi hep annesinden duyduğun cümlelerin aynısını eşinden duyarsın. yada evinle evliliğinle ilgili şeyleri bile eşin senden önce annesiyle paylaşır, sen kayınvaliden den duyduğunda dumur olursun. taki çocuğun olup, kendi evini benimseyene kadar. ha ondan sonrada sen araya bir duvar örersin. muhatap almazsın. ondan sonrada bu yatıklarını unutur pişkin pişkin aramızda ne geçti de, ben sana ne yaptımda bana böyle davranıyosun derler. aslında bu kayınvalideler bi kendilerini taşısa, yüz göz olmasalar, olayı savaş haline getirmeseler, bizlerin onlardan küçük(doğurdukları çocukla yaşıt) olduğunu farketseler ve bazı hatalrımız görmezden gelip dahaq yapıcı olsalar, inanın bizide hatalarımız varsa bile düzeltme yoluna gireriz ki ama onları kırmayaylım diye. ama düzen böyle. balık baştan kokmuş.