- 5 Aralık 2008
- 6.064
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
patim biriside seni seviyorum tanrıca yazmıs cıksın o ben yazacaktım onu
bende yazdım bi tane şmdi livim :)) bende çook seviyom dedim :kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebiş innovaya bir bakayım en yakın zamanda flormarada bakcam artıkın turk markalarına para yedireyim diyorum
bende yazdım vallaha :kedi::kedi:
haklısın fıstık golden ve flormar iyice ataga gecti hem fiyatlarıda cok uygun ...cnm ben maybelline o yesil olanından kullandım bes para etmez yanlıs hatrlamıyorsam taragı plastik gibi bukulenebilen birseydi neyse kısacası paraya kıyıp almayın derim
CADIARZUzaten mybelline rimel sevmiyodum bi an heveslendim denemek için alıyım die ama boşver o zamankaydirigubbakcemile5
kızlar dün aldığım terekotayı yarınmı ekliyim şimdimi:kedi:
kültürlendim :roflol: :roflol: :roflol: bunu kim yazdı etiketlere allah sizi napmasın emi...çok güldüm yaa :))
haklısın fıstık golden ve flormar iyice ataga gecti hem fiyatlarıda cok uygun ...cnm ben maybelline o yesil olanından kullandım bes para etmez yanlıs hatrlamıyorsam taragı plastik gibi bukulenebilen birseydi neyse kısacası paraya kıyıp almayın derim
aa cnm ben ondan cok memnun kalmıstım
fırcası o tür olanlar bnm kirpiklere acayip yarıyor
bak bana olan sana olmamıs kirpik tipinden olmalı fisfisfis
pati o sahsiyet benim :roflol: :roflol:
tanrıca atladım geldim
sende vardır daha lip glosslar rujlar hepsi bukdr mı :jeyyar:
pati o sahsiyet benim :roflol: :roflol:
:
sen bakma anam ona:dilcikar:konuşur o armut:roflol:...kültürlenmiş kız sanane adi patiiilülülülülülüilla kültürlenmek için karlofça anlaşmasınımı bilmek lazım-tatlicadiarzu-bayanssulusmile
etiketlere hasta oldum zaten okudukça moral buluyorum:lepi:yazanların ellerine sağlıkopuyorumnanaktanbuarada birden etiketlerde bi artık söz konusu oldu
yok kız hepberaber gülüyoruz işte :roflol:
şeytanlığa çalışır anca kafanlülülülülülü[o kadar yazı varken onu gördünkötükedihüso:smiley-cool:Şeniz valla gel öpcem okdr yazı arasndan onu gördüm direk hoşuma gitti :lepi:
tam adamına sordun alsanaalsanasmile karlofçaymış kaydirigubbakcemile3
aman mantara bağlamıyalımdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3tanrıca kültür mantarım bnm sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
ben dayanamicim yarın erken kalkılmalı :/
iyi geceler size kızlar mirmirmirmir
Karlofçayı cümle içinde kullandığına göre kültürlüsün be gülüm..:hulya:
Bknz.ben kondansatör gördüm..yaaa ne biçim kültür mantarımışm bende..
Bak bi tane daa attırayım, madem tarih..
Anadolunun kapıları 1701 yılında Türklere açılmıştır..kaydirigubbakcemile3