- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.481
bi gölgem bi sen zaten kuzumolumunekankayizsmileikinizdende kaçış yokaklinialirimsmileŞeniztam silicektim alıntıyı almış bile çakallkaydirigubbakcemile
silmicem Allah'tan deşifre olcuağım bi durum yoktu:1ninca: ajanım tabe peşindeyim heevereliniortak kızma amaaolumunekankayizsmile
eksik olurmu kız fazlan var:jeyyar:vay vay demek sende özledinşeyy kem küm utandım ben şimdi:kedi:bende sizi çok özledim valla sende varsın özlediklerimin içindehihoyyytçünkü sevdiğim herkezi özledim:1hug:kac gundur yoktu
bende ozledım tanrıcamı:sinifsinif:
(benım neyım eksık ayol)
fırından çıktığı gibi burda livoaklinialirimsmilebayanssulusmilebaby o ozel maske tariflerini çok geçe atma olur mu ?aklinialirimsmile
aman ne yedin sanki bebilmiyorumkismilezaten kemiklerin sayılıyo seni görübilmiyorumkismilence komplekse giriyorum:sinifsinif:seksenn yüzonsekiz seksenn:roflol:ay aklıma geldikçe gülüyorum bu günü ya:))kankam harbi yaa bugün geldim niye sana sormadım ki bilmiyorumkismile
yemekten aklıma bişe gelmedi ki plann cokacimcoook
sormama gerek kalmamş eklemşsin istedgm tarften hihoyyyt
kullanmam gerek bu ara fazlasıynan bunu :jeyyar:
taanrıçamm brazdan yoğurtluyu yapcam bebişim.hoşgeldin bu aradaaamucukkk:
hazır elin değmişken cacıkta yap:smiley-cool:cacığıda sürebiliyosunuz ben şahsen sürüyorumiçinde salatalık var ayol daha ne olsunhihoyyyt