- 6 Ekim 2008
- 2.064
- 6
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.501
tmm bebemm bekliomm ay valla hızırı gibisin kk nın:):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozlıcez senı desene yawrimm yhasenağlamatmm bebemm bekliomm ay valla hızırı gibisin kk nın:):)
bende szi özlicemm panterim girmeye çalışcam arada
Bu kırkkilit otu denen şey, zayıflatıyo mu kine?
Kaç haftadır basküle çıkmadım..1-2 kilo almışım galiba.eyvahedigeldismile.üfff..
anladım balım o zaman galenic öneriyorumHmm karma glb tatlım yanak dudak kısmı kuruya yakın çoğu zaman banyo sonrası derim pul pul oluyo yanak kısmında t bölgem yağlı özellikle burnum.
ay allahımkaydirigubbakcemile3nie alınıyım asmin?sordun cvp verdim abartılıcak bişey yokyerimsenibentanricam dun sordum bugun vereyim cevabi aso ismi ile hic derdim yok sadece merak ettigimden sordum alinmaca kizmaca olmasin tamam mi :teselli:
canımsınŞenizpanterim damarlar üzerinde mükemmel bi etkisi var şu mübareğin valla:hulya:tanrıcam gusel sozlerın ıcın tsk ederım bebenkım
su atkestanesı yagını bende kullanıyorum ...
burnumun kenarındakı kılsal damarlar ıcın
faydasını gordunmu dersen (kobay panter olaraktan)ewt gordum kusum sempatiksalakcinni
kk hızır acil serviskaydirigubbakcemile3tmm bebemm bekliomm ay valla hızırı gibisin kk nın:):)
Bu kırkkilit otu denen şey, zayıflatıyo mu kine?
Kaç haftadır basküle çıkmadım..1-2 kilo almışım galiba.eyvahedigeldismile.üfff..
ay allahımkaydirigubbakcemile3nie alınıyım asmin?sordun cvp verdim abartılıcak bişey yokyerimseniben
Yani bu kırkkiliti içince yapmamız gereken extra bişey varmı?yanında bi de diyet yaparsak zaten direk zayıflarız..o zaman bunu kırkilit yaptı diyemeyiz..diyetten olar..Ne diyon tanrıça..denemişliğin varmı bööle..bu otu iç ama diyet yapmasan da olur gibi..2 kilo bana kafii..
he yap bi güzellik şu gacına..
valla diyet miyet yapamam.:umursamaz:.hayatımda bir defa yaptım, o da hamişlik kilolarını vermek için o kaaa..yerimseniben
Geceleri ağlıycaktım nerdeyse.sempatiksalakcinni.bi an önce sabah olsun da kahvaltı ediiim diye..kaydirigubbakcemile3
ah canım benim ..unutmamış, bir de özellikle cvp yazmışsın,ince düşüncen için ayrıca tşk ederim ...:asigim:pandora eyeliner için sürme taktiği istemiştin canım..şöyle söyliyim sana bu deneme yanılma yolu ile olur..evde geç aynanın karşısına sür..sil...sür...sil..el alışkanlığı kazanmış olursun..ayrıca kalın çekmemeğe özen göster..kuyruk kısmına glnce çok özen gösterme..gelişi güzel hafif dokunuş yap..sonra elinle sıyır..üzerinden muntazam olarak tekrar geçyerimsenibenhatta kuyruk kısmını germe sürerken..yanıltabilir seni canımŞeniz
seviyorum doğal şeyleri livim..allah herşeyi bizim için yaratmış..sebepsiz değil..bunları düşünüp faydasını düşünmek lazım ney neye iyi gelir die..kanka bunca seyi nereden biliyorsun ilk defa duyuyorum at kestanesini olumunekankayizsmile
patim aldıklarını gule gule kullan cnm
anlamadın bence:)sor livim bana kafana ne takıldı??anladımmmmmmm bennnnnnn bilmiyorumkismile