- 3 Ekim 2007
- 4.770
- 2
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.441
kızlar şöyle kalıcı bi allık istiyorum birazda makul fikri olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asooocumm uygun fiyatlı bir allık istiyordum ya . bunun 88 numrasını aldım canım ve çokta beğendimbayanssulusmile
watsonsdan aldım. indirim var baya şeyde. loreal maskaraların hepside%50 indirim dedi.
senin şu rimel lorealdi dimi. kaça gelir yarı yarıya sormamışım onu bgn
asooocumm uygun fiyatlı bir allık istiyordum ya . bunun 88 numrasını aldım canım ve çokta beğendimbayanssulusmile
watsonsdan aldım. indirim var baya şeyde. loreal maskaraların hepside%50 indirim dedi.
kızz artık tanrıça o kaydirigubbakcemile
allığını begendim bu arada cnm.bana da fikir oldu yerimseniben gidip bakim bende
loreal rimel yanılmıyosam 35 filandı...indirimdeyse bende koşim kaydirigubbakcemile3
Bayıldım bu allığın tonuna kaça aldın cnm
canım bide kirpik kıvırıcı aldım 4 liraydı o .14 lira tuttu hepsi . demek ki allık 10 lira falan sempatiksalakcinni
ben 88 numarası aldım .:lepi:
valla aso denmesini sevmiyo artıkın bilmiyorumkismile o yüzden şeyettim zemuszemus
Karapiperrr..bunun 86 numerosunu kullanıyorum..fotodaki renkle ilgisi yok..bizim gibi karakızlara yakışır..ben çoook memnunum renginden..hemen hemen her ruja gidiyor..yada benim ruj tonlarıma gidiyor..mutlaka bak..Yine terekota serisinin 44 numerosunu kullanıyorum..ondan da memnunum..
bi koşu git bak..bana haber ver burda bekliyommm..
85 ve 82 si de hoş..öneririm..
pandoram sen süper fiyata aldın..hem fırça seti hem minaralli farsositosositocanım totoşun tavan yapabilir hakkıdır çünkü...
ben yersiz söyleyemem birşeyi,söylüyorsam hakkını veririm demektir...
fırça seti geldi yanında far ın sanırım var hangisi eyeliner fırçası bilmiom kine:
ama bakar sorar öğrenirim yavaş yavaş...
bu arada makyajsız fotolarımı gördün sen benim ..ayna ayna da da vardı
ya olmadı sprey şişesinin içine koy maden suyunu fışkırt yüzüne al sana termal su:smiley-cool:Tanrıçam; sağol balım sabitleyici tavsiyen için deneyeceğim balım
Sabaha kadar nöbet tuttunuz şimdi de uyuyun bakalım siz daha!
Gene de ben günaydın diyeyim herkese.
Akşam okursunuz artık
herşey kk için:enbuyukkk:durmak yok....lmaz:yola devamsempatiksalakcinni:lepi:Şenizah.tanrıçam canım benim..aynı karınca gibisin çalışmak,azim..Ne diyim sana ben, uykularını bırakıp..canla başla çalışıyosun.alkisalkisalkis.Yeterki kokoş camiasına fayda olsun deyü..vereliniortak
Barbi,sindi bebek kılıklım..Şeniz
kuzi bende gündüz kıskanıyorum sen kk dasın ben başka alemlerdebilmiyorumkismileAllah ım 4 buçuğa kadar burda bu çiçek suratlım yaaa
delirecem kıskancımdan artıkın
ben bi oraya gelem seni bak hiç bırakıyom mu boş:))
geceleeerr verin baaa asomuuuu
:roflol:allah belanı vermesin arzu koptumsırnaşık şeypandora bebem ben lisede kullanıyordum şeffar rimel çakmıyorlar diye:))
kirpikleri ıslakmış gibi gösteriyor simlileri bile vardı jel gibi çok dadlu özellikle doğal makyajda süper görüntü elde edersin balım
haa onu kaşıma da sürüyordum düzgün ve parlak gözüküyordu
denizden çıkmış seksi kız misali:))
sen bunu boynuna sür kanka sivilceye yaramaz..ben ellerime yada göğsüme sürüyorum yada çok kuru kaldığını hissedersem cildimin o zaman...bu gün beraberdik nie sormadın zalaksempatiksalakcinni
kanka geçen bundan aldım da kullanmadım hala yaa
iyi midir nedir bi soram dedim sana
sivilce yapar mı acep
ilarzum aynı numarayı bende yapıyodum şeffaf rimel kullanıyodum ki güzel görünsn kirpikleirm..hocalarda çakmıyodu B]
tatlım limon sürmeni tavsiye ederim.ayrıca pirinç suyu..portakalda olabilir..greyfurtta..önemli olan c vitaminli olması..ben portakalda sürüyorum yüzümezemuszemustanrıça sivilce izleri icin bildigin bir uru varmı kırmızı kırmızı duran sıvılce ızlerınden bahsedıyorum
Bu aralar kk dan çok kaytarıyosunn bebeğimm olmuyo yaniQUOTE]
bende sizi çok özledim kızlar yemin olsun:)ama gelemedim işte:a015:opuyorumnanaktan ya gelsin dimi ozledikkkkkk
basın danışmanımaklinialirimsmilekızlar tanrıçam haber saldı :))
kk ya girersen söle abimdeyim nete giremiyorum de dedi...
Evt cnm çok sık özletiyo bu aralar kendini
allah razı olsun:Saruboceq:bitanesin sen:roflol:Ehh pekii bu seferlik affettik bi daha olmasın
tanrıçaanın abisinin evine net bağlatalımm:)
manyağa bak öldüm yaasırnaşık şeyheeh face grup açcam tanrıçanın abisinin evine net bağlatalım diyen 1000000 kkk lı bulabilirm diee:):):):):
sen ne zaman net bağlatıcaksın kuzenbenneyaptımkiözlüyoruz beağabeyimin selamı var rüstemgillere gittik seni sordu karısı olucak raziyesempatiksalakcinnikuzi demek abimlere gittin selam söle anam şimdi giremiyom deyü nasıl kuduruyorsun biliim her agşam aynı şeyi yaşiiim balköpüğüm:))[/B]
kk ya girmek nasip olmasınki vaktim olmadı..internetim bozulsun yalanım varsa:1closedeyes:Hani abinlerde net vardı tanrıça..sen kendin girmek istemiyosun galiba...
hee ondan kankaolumunekankayizsmileabisiynen hasret gidermeye gidiy kızz nete mi girsin orda da :))
:dilcikar:bozacı..şıracı..
25 tl falan gelir rimel..güle güle kullan lilyum ama ben flormarın bu farları nasıldır hiç bilmiyorum..çünkü memnun kalmadığım allığı vardı o yüzden soğdum allıklarından..memnun kalırsın umarım
golden rosenin terekotasını tavsiye ederim gamişçim..renk seçeneğide geniş..her renk ve ton mevcut[/B]kızlar şöyle kalıcı bi allık istiyorum birazda makul fikri olan var mı
lilyum asoyu kullanmak istesem tekrar aso olurdum..hayırdır tanrıça adıyla ilgili bi takıntınmı varkibenneyaptımkibiliyorum eski nicki asoymuş sanırım ama tanrıça demek pek hoşuma gitmiyor. o yüzden aso diyorum
allığımı denedim eve gelince hoşuma gitti. pazar günü makyajımda kullanıcam. inş kalıcı olur
şu asonun dediği loreal rimelin tam adı neydi? ay gelse bi artık. gelince cvplaması gereken bi sürü şey vara.s.
bu sitede benimde sevmediğim hatta çok uzun isimler oluyor ama kullanırken neyse niki onu kullanıyorum..hoşuma gitmiyo die kullanmamazlık yapmadım hiç:sinifsinif:
ayrıca asoykende tanışmıyoduk bu şekilde ismimi ezberlemene şaşırdımbenneyaptımki
exact brush bendeki loreal maskarayerimseniben
evet kankam istemiyorum..istesem eski adımı kullanırdım-tatlicadiarzu-valla aso denmesini sevmiyo artıkın bilmiyorumkismile o yüzden şeyettim
çok ilginç geldi tanrıça demeyi sevmiyorum:))neyse ne diyimki sana şimdi:)hımm anladım ama bende tanrıça demeyi sevmiyorum. ama şahsın kendisini seviyooomm
ee nolcak şimdi ne dicem ben? gelince kendi sölesin o zaman
o zaman canım de yeter madem rahatsız oluyosun tanrıça demektenasoyu kullanmanıda ben istemiyorumyerimsenibenen güzeli canımvereliniortak
seni düşünerek yazdım zaten:jeyyar:bitanem ben doğal olsun istedim aspirindede salisilik var olur ama ben böyle yapılmasını daha uygun görüyorum..istersen sen öyle deneolumunekankayizsmileşu tonik tarifinde, üşengeç hanım deyince birden kendimi buldum.sempatiksalakcinni.
peki aspirin koysak ..onda da salisilik şeysi var ya..yok mu?:uhm:
biraz kızmışsın sanki. sen bana aso deme sevmiyorum deseydin kullanmazdım.
ben siteye yeni üye olduğum zamanlarda bi aso vardı diye hatırlıyorum. sonra burdan bir arkadaş sana ilk başlarda aso diyince öle diyim dedim.tamam demem bundan sonrabilmiyorumkismile
yınede sorularıma cevap vermişsin saol.kaydirigubbakcemile5