- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.321
cennet kokulum şimdilik bunları buldum incele,aklına takılan bişey varsa sorabilirsin
buda memnun kalıcağınıza inandığım dier tarifim
MALZEMELER
ince bulgur(köftelik)sanki yemek yapıyoruz he:roflol:bi an yemek tarifi veriyorum gibi hissetim:)
limon kabuğu rendesi
kuru nane
YAPILIŞI
kızlar zaten limonu rendeleyince o su veriyo.o suyuda tasa dökün.yarım limon yeterli olucaktır..ama vucut için kullanıcaksanız 2-3 limon aca olur
vucut için yapıcaksanız malzemenizi ona göre ayarlayın..ama yüz için kullanılıcaksa benim tasımdaki kadar olması kafi..
karıştırıp sürüceksiniz..hepsi bu..
NOT:ellerinizide pilink yapın kızlar hazır yüzünüze sürmüşken ellerinizede sürün pamuk gibi oluyolar:asigim:
akitra sauna maskesi buydu canım
sserm cim sözümde durdum ve bahsettiğim gibi resimlerimle geldimaklinialirimsmile
canlarım geçen gün cilt bakımından konuşurken(eskiden baya para bayılmış ama hiçte memnun kalmamış biri olarak)dedimki kk arkdaşlarımıza kendi cilt bakımlarını yapmaları hakkında bilgi veriyim hatta resim çekiyim iyice gaza gelsinleraklinialirimsmile
başlıyoruzzemuszemusönce yüzümüzü yıkıyoruz..havluyla sildikten sonra sauna maskemizi yapıyoruz
sauna maskesi nedir diyenler..4 tl civarı olan doğal maskeler..işte şu resimdeki
o yoksa kil maskesi olabilir
şu arkadaki kırmızı maske..hatunun gözünde bişeyler var hani:)
2 tl ye aldığım kil maskemzemuszemus
maskemizi yaptık....
ketılda kaynattığımız suyu tencereye boca edelim..ben içine maydanoz nane kekik attım(içine yeşillik atarım genelde)ayrıca bazen çiçek falan atarım
birde hasta olduğum için,içine azcık viks attım..yalnııızz o kadar az atınki bu sizin solumanızı güçleştirmesin..noktadan daha küçük boyutta olsun
küçük şişedeki çin yağı..eczanelerde satılan naneli çin yağının aktarda satılan hali..fiyatıda 5 tl dir..nane kokar
dier şişedekide vviksin dier bir çeşidi..
havlumuzu sardık,tenceremize yüzümüzü dayadık,arada kafa çıkarıp soluklanın oksijensiz kalmayın:smiley-cool:dayanabildiğiniz kadar kalın..sonra yüzünüzü kuruladıktan sonra nazikçe siyah noktalarınızı parmağunuza selpak dolayarak sıkın..zaten kendi çıkıcaktır..asla zorlamayın ASLA...yoksa ertesi gün kırmızı bir suratla gezersiniz
evet nokatalardan kolaylıkla kurtulduğumuza göre sıra yüzümüzü gerginleştirici maskemizde
biraz yumurta akı biraz limon suyu birazda tuz kattığım karışımı yüzüme sürüyorum...iyice gerildiğimi hissettikten sonra yüzümü yıkıyorum..ardından cilt tipimize uygun nemlendiricimizi sürüyoruzNOT:sauna maskesi cildi ısıtır..buhardan önce onu uygulayınki cildi hazırlasın buhara...buhardan sonra ferahlatıcı şeylere ihtiyaç var..o yüzden sauna maskesini buhardan sonra sürmeyin..buhardan sonra kil..yada gerginleştirici yumurta maskesimizi sürelimbayanssulusmile