- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.341
Aman beyaaa Tanrıçam aşkım sebgilim, ben sana hastayım he valla opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu şekilde editlemek yasak değil mi. editleye editleye içi boşalıyo başlığın
[
inglotta var kankam uzun tüp baz...ayrıca mor far istiyosan golden roseye bak bir.4 lü farlarda çok tatlı bi mor görmüştüm,ama tekli olsun diyosan mac tan al yada bekle ben bi bakınıyım sana haber ederimolumunekankayizsmile
]
toklarımıda ekliyim dün aldımbayanssulusmile
en baştaki 10 tl
ortadaki 13 tl
en sondaki 7 tl
biraz fiyatlı ama seviyorum bu tarz tokaları..sağlam oluyolar..en azından alıp atmıyorum çöpe:CüvCüv:
saol kankam beğendiysen biliyosunaklinialirimsmiledelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ortadaki harika şey ne öleeeeeeeeeeee delikafadulden
kokoşşşş seniii :lepi:
güle güle tak knkam..yakışır güzele
benneyaptımkisephoraya git kankayerimseniben4lü de olur bebeim fark yapmaz yerimseniben
golden a bi hatırlatim kendimi o vakit
yaa geçen watsons a gittim..dedim far bazı istiyorum gamyoncuiremsu
nasıl yani falan filan suratıma baktı ölee :1ninca: yeni grmş çlşmaya belli...
bşka yere ugruycam Şeniz
:kedi:fırça kutusu sen görmedin ekledim geçen:ecrin_bebek:bi dakkaaaaaa o resmdeki pembe kalpli neee hemen açıklaaaa :lepi:
anladım canımolumunekankayizsmiletanrıçacım sana demedim güzelim bikaç sayfa öncesinde bi arkadaş editlemiş yazılarını sadece .................. kalmış 3 mesaj boyunca da. onun için söyledim canım
Tanrıçam benim göz altlarım morarmaya başladı:gitme: ne yapcam sen bilirsin:gitme:
kızım bu yaşta ne morarmasıkaydirigubbakcemile3uyku sorunundandır bitanem oyerimsenibensalatalık dilimleri koy gözüne.yada salatalığı rendele gözüne kompres yap yada pamuğa sük dök gözüne koy bi kaç dk dinlendir gözlerini...krem olarakta jel olan göz altı kremi tavsiye ederim biberimŞeniz
saol kankam beğendiysen biliyosunaklinialirimsmile
benneyaptımkisephoraya git kankayerimseniben
:kedi:fırça kutusu sen görmedin ekledim geçen:ecrin_bebek:
bende şaşırdım meraklımkaydirigubbakcemile3arada oluyo belesositososito
yani:gitme:evet çokta hesaplı olmuyo...canım maxın(factor)var anam almıştı bana bi zaman,ama ben k.rengi sevmediğim için arkadaşıma vermiştim..onların fiyatıda çok hesaplı değil amabenneyaptımki
canım istersen ben sana yarın bilgi veriyim bu konu ile ilgiliyerimsenibenaraştırıyım bakimaklinialirimsmile
bebeğim durumun müsaitse lancome derimyerimsenibenmemnun kalıcağına eminim
yada cecilenin fondosu derim..oda 28 tl
hayyal bebeğim caanıımmmm kuzişim gelmemiş dün ben o gelene kadar kendimce cevap verem dadlum.
altta tutucu bişeyler kullanmazsan allık uçabilir peteğim özellikle rüzgarlı havalarda:)) Allığın da yapısı ile alakalı bazı allıklar çok çabuk uçar hapsolmaz cilde.
ama sen ben alta fondoten vs. kullanmayacağım dersen
normal nemlendiricini sür üzerine allığı dene olmuyor yine de uçuyorsa sana krem allıkları tavsiye ederim.
clinique de kremallıklar var hem de doğal duran. Çok güzeller ben 6-7 ay önce indirimden 35 tl ye almıştım.
daha uygun olsun dersen meybelline nin yeni çıkardığı krem allıkları var özellikle pembe tonları çok başarılı. onlarda sanırsam 15- 17 TL civarı olacaktı. testerlarda deneyebilirsin almadan önce peteğim.
kuzişim alnından öpüyorum seni bekliyorum krokanlı pastam