- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.281
:asigim:O ayna e güzel şey ölee:asigim:
araba için olanlar başkaaklinialirimsmileaynen şekerim süs olarak alıyorum zatensempatiksalakcinnieee kendimede bakıyorum tabizemuszemusbüyük tarafıylada bıyıklarımı yoluyorum meselabayanssulusmileSüs olarak koysan görüntüsü yeter tatlım.Bana lazım bi ayna o kadar saldım ki kendimi kaydirigubbakcemile3 büyütücülü hem de ,arada bakıp şoka girip sonra kendime çekidüzen veriiiiim aklinialirimsmile
Bu topik iyi geliyo bana opuyorumnanaktan
aaa canım çok saol hemen bakıyımŞeniztanrıcam marıfetlısın kendınde yaparsın bu kutlardan hemde 1 tl yeyerimseniben tek yapacagın saglam ayakkabı kutularını atmamak ve yapıskanlı folyo almak sana cok yarar dıye dusunuyorum :hulya: lınkıme bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...dan-dekoratif-kutulara-donusen-cicilerim.html
cimri karı 5 tl ye almıyanı dövüyolar:smiley-cool:Hehehe..bende de ayna şeysi var..aynen işyerinde kullanıyordum..benzer tipte ama bööle kokoş işi değil, basit bakalit gibi..masamın üstüne koyardım..ayağı kırılmıştı..bu kezde kalemliğimin içine sokuşturmuştum..ne uğraşmışsam..at yenisini al..sempatiksalakcinni