- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.361
öptüm cier parem şapur şupurŞenizBu kadar uyku problemine iyi bile gözlerim:smiley-cool: tmm cnm deneyeceğim tşkkkopuyorumnanaktan
damara bağlama:mymekadandaki kutuların haddi hesabı yok!okuyanda acır sana:dilcikar:fırça kutusu bilem ayrı karının boshayallersmile
bizde buldugumuzu tıkıyoruz bi kutuya :gitme:
gitcem bebem gamyoncuiremsu yarın.belki yarından da yakın :))
perimm izmir güzelim hoşgeldin:1hug:tokalarıma ve topiğe ettiğin güzel sözleri için teşekkür ederim:kedi:ben burdayım yavrum her zaman gelolumunekankayizsmileöncelikle e topiğinn hayırlı olsun canım benim biraz geç oldu ama:kedi:
çok güzel olmuş topikk hatta süper bende takipçilerindenimm artıkk emin ol:)
Tokalardaa harikaa gözüküyoo güle güle kullan :1hug:
karar verdikmi lancomedevereliniortakharika o zaman:sm_cool:alır almaz paylaş burda kızaklinialirimsmilealırım canım bi sürü fondotone para vereceğime bi tane alırım güzel olsun sositososito benim aldıklarımda çok ucuz sayılmaz ama cildime uygun, kapatıcılığı fazla olana rastlayamadım hiç laelaelaelaelae tamam canışım çok teşekkürler lancome alıyorum o zaman cecile de bakarım tatlım öpüldünnn opuyorumnanaktan
delikafaduldenacıdııı:a015::kedi:küçükkenede beleydin sen dayanamazdın ısırırdınyeterki sen ısır kuzenim cierimaklinialirimsmilebaldırından ısırdığım çok özledim bidenemi
zaten kuzen cevaplamış..yinede yazıyım..nemlendirici bi krem sürerde,biraz sonra allığını sürersen bu problemi yaşamazsın..ayrıca ezanelerde satılan şu spreyleride kullanabilirsin bakTanrıça'm ben geldim balım naniknanik
Ya bişey soracaktım ben.
Allık kullanmak istiyorum ama uçup gidiyor yahu!
Pudra veya fondoten mi kullanmam lazım illa durması için?
Ben sevmiyorum pudra fondoten vs...
Yapabileceğim başka bişey var mı?
bilmiyorumkismile
fiyatı 15 tl civarı
uzak mesafeden sıkarsan makyaj sabitleyici olarakta kullanabilirsin bidenemŞeniz
yok tatlım fırsatım olmadı yabilmiyorumkismileasoocumm unutma beni. bugün araştırabildin mi rimelleri?
aklın yolu bir ne diyimkaydirigubbakcemile5:lepi:kimin kuzisi bezemuszemushayyal bebeğim caanıımmmm kuzişim gelmemiş dün ben o gelene kadar kendimce cevap verem dadlum.
altta tutucu bişeyler kullanmazsan allık uçabilir peteğim özellikle rüzgarlı havalarda:)) Allığın da yapısı ile alakalı bazı allıklar çok çabuk uçar hapsolmaz cilde.
ama sen ben alta fondoten vs. kullanmayacağım dersen
normal nemlendiricini sür üzerine allığı dene olmuyor yine de uçuyorsa sana krem allıkları tavsiye ederim.
clinique de kremallıklar var hem de doğal duran. Çok güzeller ben 6-7 ay önce indirimden 35 tl ye almıştım.
daha uygun olsun dersen meybelline nin yeni çıkardığı krem allıkları var özellikle pembe tonları çok başarılı. onlarda sanırsam 15- 17 TL civarı olacaktı. testerlarda deneyebilirsin almadan önce peteğim.
kuzişim alnından öpüyorum seni bekliyorum krokanlı pastam
arzum ama geçen konuştuk ya mybelinede paraben varmış bide hayvanlar üzerinde test yapıyolarmış..bana kalırsa almasın mybeline ne dersin kuzumbilmiyorumkismile