- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
- Konu Sahibi __TanRIcA__
oooohh tam istediğim kimin ozaman zemuszemus
kokolina kokolinaa bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sana yazıyodum şimdi..etiketini okudum koptummmkaydirigubbakcemile3akitranın kokolinası he :roflol:
eminim çünkü spot ışıkları gibi parlatıcak seni bak görhihoyyyt
siliceksinaklinialirimsmilebakın bu saatlerde azıyosunuz siz söyliyim:))livin topiğinin yolunu tutalım ufaktan o zamankaydirigubbakcemile
kokolinan kurban olsun kulinam:smiley-cool:oooohh tam istediğim kimin ozaman zemuszemus
kokolinan kurban olsun kulinam:smiley-cool:
canlar az müsade bugün bişeyler aldım sizler için deneme yapıp ekliycem kk ya..şimdilik öpüyorum sizi gelicem birazdanopuyorumnanaktan
çok mersi şekerim ellerine sağlık, fiyatları nedir bunların acaba ? bir de sağdakini ilk defa gördüm markası issima mı oluyor?boshayallersmile
kızlar koptum falla durup durup gece açılıyorsunuz ama benim uyumam gerek geceleri, ertesi günü akşamı toptan okuyorum opuyorumnanaktan :sm_cool::roflol: :roflol:üzerine dıhhlamak senn:))
tıklayınca büyüdü resim dimii?
cidden soruom
sebamedin 19 tl civari kremi vardı tatlım ona bir baksan memnun kalıcağını düşünüyorum
ay koptum:roflol: :roflol:allah canını almasın emiextreme dünki adrenalininden sonra sanmıyorum livin topiğinin yanından gecmez
kekeliordu yavrum ka ka kanka kaaanka :roflol: Şeniz
allah yardımcın olsunakannehirkabus gibidir final haftası..kurtuldum çok şükürkaydirigubbakcemile2başarılar akitram..allah zihin açıklığı versin:smiley-cool:tüh yarın bakarım artık ben
simdi cıkmam lazım sınavım var
sıcrama tezidir vergidir bütçedir
bu gibi bayıltılar beni bekliyor
grsrz kızlar :a015:
nankörrr:mymeka:La Prairie alda servet öde aklın başına gelsin o zamansüprizzzzz..şaka maka la prairie servet değerindedir nerdeyse:)ama çokta taş ürünleri vardır..bir zamanlar almıştımboshayallersmilesalak günlerimdi-tatlicadiarzu-o paraya neler alırdım şimdiki aklım olsa:ecrin_bebek:o da çok ucuzmuş asom daha pahalı birşey olabilir :roflol::roflol:
la roche tahminen 80-100 falan olabilir..eczanelerde satılıyo..
diğer ürün issima-guerlain evet,o amerikadan geldi bana,bi arkadaşım orda kozmetik sektöründe çalıyo,arada beni besler bööle.. ama türkiyede de vardır bi araştıralım..
guerlain türkiyede var tabi ya..