- 1 Haziran 2009
- 8.022
- 2
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #37.021
selam meg..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam meg..
canım kankalarım
yeminle hepiniz burnumda tütüyosunuz...hepinizi ayrı özledim
aprilim,livim,minikim,biberim,akitom,patim,islom,arzum...adını saymadığım kaldımı:)
kardeşlerim sizlere anlatmak istediğim çok şey var,ama buna vaktimiz olucak allahın izni ile
sizler benim kardeşlerimsiniz ve sizden asla vazgeçmem unutmayın
şimdi şunu söylicem;
biberim,arzum,minikim ve patim...köklü bi değişime uğradığım içinsizde kayıtlı olan telefonum artık yokyeni hat alınca size ulaşıcam.telefonlarınız var bende...
2.cisibende telefonu olmayan canım kankalarım,sizlerlede artık özgürce görüşebilicem haberiniz ola:94:
artık editör olmadığım için:)msj atma olayı kasıyo beni:)süre müre bekliyemem agazaten birebir görüşücez,o zaman bol bol konuşuruzsizleri çok sevdiğimi unutmayın,şimdi çıkıcam ama gelicem size bakmaya
bu arada barbim,megim,ayburum,nikonumah nikooo ahhh:)))öyle özledimki o cadıyı:))
kızlar allaha emanet olun.daha sonra geçmişi okurum artık
oyyy cansın sen ezgim benimtanrıcam yazını gorunce cok heyecanlandım ve mutlu oldum cok merak edıyodum senı
hemen tamamen don aramızaa
şükür megom şükür:)Allaaa fıstıım gelmiişşş yazmııışş iyiymiiişşşş şükürler olsun
benim telim sende vardı unutma..
canım benim,allah razı olsun...Amanın aman Tanrıcam canım ciğerim senden haber almak ne büyük bir mutluluk inan her gece topiği kontrol etmekten ve hüsrana uğmaktan yorulmaya ve ümitsizliğe düşmeye başlıyordum ki tam yazını gördüm çok hemde çok mutlu oldum
Topiği sürekli takip edip pek bişeyler yazmıyordum ama sizin çok sıkı takipçinizdim inşallah bu topik tekrar canlanacak şekerler sizin sohbetleriniz yine sabahlara kadar sürecek
Tanrıçam fıstıklı lokumum ne olur tez vakitte dön bizi sensiz bırakma emi
vaayyy emoşş,ben bile özel ban yemedi lan:)))kıza bak,banı bile özeltanrıcam ....topragım....ula o nonu bana vermessen vururum seni ben anladım o değişimleri :)
bende neler oldu bilemessin ..bana ulaş msj atamıyorum özel ban yedim yeni üyelik aldım faalan karışık durumlar:)
bana msjla ulaş nonu yaz kuzum olarmı??öptüm aeo kardeşim
ayburum
seni burda görmek nasıl güzel anlatamam yokluğun çok belliydi
nikomla seni çok merak ettik
neyseki artık aramızdasın
seni çok seviyoruz
kankammmgüzeller güzelim nasılsın?gittimi askere enişte?aprilimide çok özledim kankam ya hepinizle sohpet etmeyi öyle özledimkikankam çok yoğunum,vaktim olmuyo inanki...Ayyyyyyyyy kankam geldiğini görünce nasıl mutlu oldum anlatamam .
Çabucak dön aramıza .Seni çokkkkkkkk seviyoruz .
Ciğerparelerimmm
Tanrıçam ses etmiş iyiymiş çok sevindim. Yazdıklarına kafam takıldı aga:26: inşallah iyi bi şekilde dönersin bitanem.
Hepinizi çok özledimmmm
Hep aklımdasınız canım kankalarım..
Ben iyiym şükür çalışıyom koşturup duruyorum.
Tez zamanda toplamak dileğiyle hepinizi çok seviyorrr ve öpüyoreeee
akitom,anca cevap yazabiliyorum.yalnız şunu diyim sağa;ıssız ıssın hç yakışmıyor bu topiğe bu sessizlik
benimde sınav haftam suanda canlar sınavlarla uğrasıyorum yeni birşey yok
arada ne yaptıgınız nasıl oldugunu yazın bilelim yahu
kankam,inan misafir bile girmedim.müsait değildimKankalarım, nisanım, miniğim Tanrıçamız gelsin artık
nolmuş:44::86:bu topiğe nolmuş ya
canım kardeşimAhh kankitolarım benim...
Benden yeni bir haber yok ama, olunca hemen yazıcam buraya...
Belki Tanrıçam da uzaktan okuyordur...
seni beni çokmu seviyon yoksa:78:selam minik:80:
gelsin şu fıstık tanrıça artık yaa,özledim onu ben çok
canım arkadaşım benim yaselamlar..
fıstığım gel artık ya..
koptum ya manyak:)))))))))minikom ben de seni öperim alınından bidenem
amanın kız eprilom düğün var heeee çağarcan dimi çiçeğim?
kızlar toplaşalım da şu kıza bi beşi bi yerde takak çiçekler yaaaa:79:
ay çok sevindim april yağmurum vay anassını la belki düğünler karışır laa istanbuda nikah olacak ya benim ; sen bana ben sana giderik:)) kankaaaa:81:
deliiii:))))canlarım bebklerim nasılsınız
aprilimmmm çok sevindm gülüm benim Allah tez zamanda muradına erdirsin inşallaahhhhhhhhhhhh
ayyy tanrıçam iş kadınımı olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canım yaaa
arzuablam ziraatçilerin kaderimi ablam yaa alişgo da 5 te iş başı yapıyormuş Allah kolaylık versin bebek yüzlüm
bende bir iş değişikliği yaşıyorum bebeklerim sektörler arası aslında aynı iş ama sektör farklı (ne demekse işte)
similyede koyamıorum çok dar zamanda yazdığımdan ötürü
ben iyim bu arada 30unda döneceğimmm , 31de iş başı yapacağım çok ekşınlı bir iş olacak benim için daha geniş br zamanda anlatırım size
islom napıor balım benim , minikim öpüorum bebeğim çok, akitommmmmmm özledim gülüm, nazoablam yok mu komserim gül yüzlüm sarılim ona da ...
büyük ihtimallen 2 hafta daha giremeyeceğim hepinizi çok öpüyorum saygılarımı sevgilerimi sunuyorum bir saçmalayışımın daha sonuna geldim hürmetler efem bir mesaj bu kadar karşık olabilirdi ama anladınız siz mucuksss :)))))
ayy bi de ne varsa Türklerde var nefret ettim ya resmen İllallah dedim ama napak ekmek parası ayıya dayıbir başkadır benimmm memleketimmmm lay lay lay lay lay lay kötü adanayı bile özledim ya...gözlerim doldu şimdi ... gittim :)
oyy göksumCanlarımmmm çok özledimmmm sizleriiii...
Umarım hayatınızda herşey yolundadıırrrr hala hayattayım yaşıyorum bir görünimm dediyydiiimm
Siziiiii çooooooooooook seviyoruuummm son 78 güünn (YGS'ye )
Dualarınızı eksik etmeyinnnn n'olur
Allah'a emanetsniizzz melekleriimmmm :92:
ne nikahıne zamannnnn bayılma smilide bulamadım:))eski adıyla akannehir:)minikoooooooooooom yavru kuşuuum Tanrıçama benden selam eyle, öpücük yolla olur mu...Çok özledim kankamı çok!
erzubalım, benim de nikah İstanbulda olacak sanırsam. Ayy gideriz valla biribirimizin nikaasına kankaaaaaaaaaa hihi
Helenim ev arkadaşım, hadi hayırlısı kuzucum, ay lav yu!
Göksuyum, bebişim, çok çalış he mi gücelim, ama gezmenden ve de tozmandan da geri kalma sakın
kanka sözlendinmiaheyy aheyy aheyyyyAleyküm selamın aa dostlarım
Ohh beya 2 sesiniz çıkmış yüzüme renk geldi valla kankalarım o ka özlüyorumki sizleri herkesler iyimiş çok çok sevindimm:79:
Danrıçam iş hatunu olmuş yaraşır meleğime :80:
Arzucanımı çok merak etmiştim düğün dernek kuruldu mu diye ama kaçırmamışız şükür helecenla bekliyorum gelişmeleri kuzucum. Yeni işin de hayırlı olsun gülüm Allah tez zamanda rahata erdirsin. Bu özel sektörün içine tüpüreyim canımıza okuyolar 3 kuruşa ama şükür halimize balım ne diyelim.
Aprılım canım kankam düğün telaşında hee mi kurban olduğum zarif çiçeem Allah her şeyi gönlüne göre versin..
Gksuyum biriciğim de gelmiş allah zihin açıklığı versin dualarımız seninle bitanem sen elinden geleni yapıyosun gurur duyuyorum seninle çok iyi sonuç alacaksın buna yürekten inanıyorum. İyi haberlerini bekliyoruz.
Helenimm ecnebilerin istilasından kurtulamamış hayla evine dön artık meleğimm çok özledik seni alişgo da isyanlardadır artık
Heeyy millet sıkı durun söz kesildi bizde nişanı evde istiyorum kış günü insanları odaya tıkmayalım diye nişanı bahara erteledik havalar biraz ısınsın bahçemizde yapıcaz ferah ferah
Size sunum yapacaktım hemen ama yoksunuzki hiç bi toplanında sunumliyim sizi ayoll
bebek suratım biraz ara verdim,ama geldim işte gülümAşkitommm nerelerde yaaaaaaaa
benden sonra herkes dağılmış demek ezgim:)))noldu bu topıge anlamadım
takıp etmeye yetısemezdık sımdı kımsecıkler kalmamıs
tanrıcayı cok merak edıyorum 1 aydır yok :26:
kuzen ben bunları yeni okuduğum için okurken komaya giriyorum:))canlarım ben geldim
selamun aleyna
tanrıça işe girdi bidenelerim o yüzden artık çok sık gelemiyor merak etmeyin kendisi pek iyi hiç bi piroblemi yok çiçekler
ben de yeni işe başladığımdan malum giremiyorum her gün ama artık her gün bi upğrayacağım bideneler iş e gitmek için sabah 5 te kalkıyorum akşam da eve 8 buçukta geliyorum gerisi siz hayal edin artık hayatımı kaçırıyormuşum geliyor valla ama olsun bi süre bu şekilde devam edecek alışacağımö her kesi çok öpüyorum güzeller kenidnize çok iyi bakın anlatacak bişeyinzi varsa anlatın gelen bakar yazzar hepimizin online olmasını beklemeyin canikolar
temem mi islooom anlat hele la
allahım şoklardayımheh şööyle be erzubalım
canlar benim hayatım düzene giriyir hayırlısıyla...
düğün yakındır zaar, nisan-mayıs gibi sanırsam...
megom,patimle görüştüm sürekli,ama oda girmediği için sizlere cevap veremedi tabikimsecikler yok..
tanrıçayı kime sorsak bilemiyorum,pati de yok ortalarda..
aprılım?
kanka enişteyle konuşta iletişimde olalım artık yabak meraktan ölüyoruz olmuyo böyleSizleri öyle çok özlüyorum ki...
Tanrıçam ??? Ah bir haber alsam kanka nerdesin yaa...
Beni sorarsanız, göçebeliğim devam ediyor, hareketli ve sıkıntılıyım bu ara,
Keşke dertleşsek eskisi gibi...
Çok özlüyorum tüm kankalarımı çok!
eski tadı kalmadıki kızlar forumun
canım buyur sor__TanRIcA__ nerde acaba? Bisey sorcaktim da? :44:
ya nolmuş buraya neden kimsecikler yok artıkın :18:
nazom,canım benim,hadi ben gelmedim,ee diğerleri nerde:)))merhaba gençler anam neden kimseler yok ki ne burda
ben uzun sonra girdiğim için,şu an çok tuhafım kanka:)Biricik kankalarım sitenin yeni hali benide çok soğuttu meleklerim alışamadım gitti .
Nisanım bol bol öpüşüp koklaşın aşkummmmm
şeker,uyurken biri kesmiş olmasınherkese kocaman selammm
tanrıçam nasılsın şeker
nasılsınız bakımlı arkadaşlarım
uzun zamandır giremiyodum siteye.herşey değişmiş ya.pek içiim ısınmadı ya.hadi hayırlısı...
güzeller bu sabahtan beri moral bozukluğu içindeyim ne yapacağımı bilemedim.ilk aklıma gelen de sizlersiniz.
ben uzun zamandır max factor 2000 calorie rimel kullanıyordum.3 defadır maybelline sarı renkli rimelini aldım.bu sabaha kadar da memnundum.ta ki bu sabah rimelimi sürerken bir baktım ki benim kirpikler kısalmış ya ne olursunuz kirpik nasıl kısalır neden kısalır bana bir akıl verin...ayna elimde bakıp duruyorum moralim çok bozuk
cadı,ben geldim sen yoksunKankalarımmm nasılsınız
yarışmamı:)))biz yarıştıkmı olum:)))kanka sendeki hattımı sil,arıycam seni bu haftadan sonrasonunda buldum topiğin yolunu
kk kaç yıllık patiyi bile şaşırttı valla yeaa
kızlar akşama yarışma var yippuuuu
yippu neyse artık
benimde giresim gelmiyor değiştiğinden bu yana