- 1 Haziran 2009
- 8.022
- 2
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #35.921
Uyumak üzereyim kankitommmmmm mirmirmirmir mirmirmirmir
Seni ve tüm kankalarımı çokkk seviyorum olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
İyi geceler bal kaymaklarım
ii geceler bebeğimmmŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyumak üzereyim kankitommmmmm mirmirmirmir mirmirmirmir
Seni ve tüm kankalarımı çokkk seviyorum olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
İyi geceler bal kaymaklarım
aprilim ben de sana bağlımıyım neyim benim de uykum geldi çok fena birden hemde:roflol::roflol::roflol::roflol:
herkeslere iyi geceler tatlı rüyalar
kocaman öpüyorum hepiniziolumunekankayizsmile
git zıbar la çatlak hatun:smiley-cool:
avatarınıda değiştin zaten:smiley-cool:askerin gelsinde taksın sana işallah..tek taşı:smiley-cool:
minik,yalnız kaldık kankaaklinialirimsmile
bende öptüm minikimopuyorumnanaktaniyi geceler
bende beautiful ve sevgili12 ile yalnız kaldımboshayallersmile boshayallersmile
zira sevgili12 okuyup okuyup gidiyo ama olsun
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ohaoldumsmile mafoldumben akannehirBÖÖÖÖÖÖsempatiksalakcinni
bitanem,salatalık suyu değil ama bal+yoğurt maskesi yapmanı öneririm kabuk tutmuş bölgenekaydirigubbakcemile5
ayrıca bir önceki tarifimin işine yaramasına çok sevindim incimopuyorumnanaktan
kankam iyi geceler,hadi işallah sevdalını görürsün rüyandaaklinialirimsmile
kuşum yeni gördüm..sanada iyi uykular canım.allah rahatlık versin..askerini gör sende rüyanda:))
günaydın kızlar....uzun zamandır burayı sessiz sessiz takip ediyodum sizde zaten görmüşsünüzdür..bugün bismillah artık bişey yazayım dedim...hepiniz çok çok şekersiniz.kemikleşmiş bi dostluğunuz var çok güzel, çok gülüyorum size sesli sesli hatta...hepinizi çokta iyi tanıdım..doğal samimi içtensiniz..hanginizin babasıydı kafasından çanta yapan?.. ne güldüm ama...neyse bugün bi merhaba diyeyim dedim..yaşım gereği fazla sohbetlerinize katılamasamda sizi zevkle izlemeye devam edicem... hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Puahhahahha benim babam o sanırsam sırnaşık şey sırnaşık şey
30 000 dolara çanta alıcam dersem kafamdan çanta yapar, saçımdan da sap demiştim sempatiksalakcinni sırnaşık şey
ahahhahahhahha :roflol:
Seni görüyorduk zaten tatlım aşağıda, hoşgeldin aramıza... kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
bende öptüm minikimopuyorumnanaktaniyi geceler
bende beautiful ve sevgili12 ile yalnız kaldımboshayallersmile boshayallersmile
zira sevgili12 okuyup okuyup gidiyo ama olsun
Benim de uykum gelivirdi yav mirmirmirmir
Bu islo naapsa bana da aynısı oliyi kafamçokkarıştı :1shok:
Şşşt islo ayaanı denk al olum, sunum munum olmicak işlere girişme, hissediyom bak aklinialirimsmile :roflol: :roflol:
bayanssulusmileTişekkür ederim minikommŞenizhb tanrıçammolumunekankayizsmile
islom ayakkabılarını güle güle giy çok güzellerolumunekankayizsmile
aprilim ben de sana bağlımıyım neyim benim de uykum geldi çok fena birden hemde:roflol::roflol::roflol::roflol:
herkeslere iyi geceler tatlı rüyalar
kocaman öpüyorum hepiniziolumunekankayizsmile
o zaman seni yerim ben...ohaoldumsmile...çok teşekkür ederim..biliyorum gördüğünüzü...daha fazla saklanamadım zaten deşifre oldum ortaya çıkayım bari dedim...sizinle sohbet edemesemde takip edicem...hepinizi öpüyorum...olumunekankayizsmile
Öyle kuzucum benim, kaydirigubbakcemile5 nasılsın bakalım, neler yapıyosun balım ? yerimseniben
ve aleyküm selam pınaxımopuyorumnanaktan
kızlar,şu hatunun albüme bakın allah aşkınaakannehiryok böyle bi güzellik..megan fox halt etmiş :asigim:
bu renk dehşet yakışmış pınarım söyliyim