- 25 Kasım 2009
- 2.038
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #35.941
göksu fistigi napion nerelerdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klavuzu islo olanın kanka ........:roflol:
1 ekim geesi neler hissettin kanka bi deyiver test etcem tezin doğru mu diyedelikafadulden
bayanssulusmileTişekkür ederim minikommŞeniz
Töpiğimize hoşgeldin sevgili12vereliniortak
Sohbetimize de katıl amaolumunekankayizsmile
Gksuyum çalışkan böcüğüm napıyonolumunekankayizsmile
pınaxımm süper olmuşun Şeniz
o zaman seni yerim ben...ohaoldumsmile...çok teşekkür ederim..biliyorum gördüğünüzü...daha fazla saklanamadım zaten deşifre oldum ortaya çıkayım bari dedim...sizinle sohbet edemesemde takip edicem...hepinizi öpüyorum...olumunekankayizsmile
Klavuzu islo olanın kanka ........:roflol:
1 ekim geesi neler hissettin kanka bi deyiver test etcem tezin doğru mu diyedelikafadulden
Heeeyooooooooo :sm_cool:
iyidir be Aprilim nolsun yuvarlanip gidiyoz iste :hulya: seni sormali yerimseniben
April dudaklarina asta oldum balparem o dudaklari nasil cekip koymazsin topikimize :asigim:
Nirde gördün yavrum dudakımı ?bilmiyorumkismile ohaoldumsmile
görürüm ben :jeyyar: dudis topisinde sempatiksalakcinni
:roflol: zibilyon yıl önce 1 tanecik ekledimdi kuzum sen diyince baktım hakkat duruyo orda
hahhahahahnaniknanik
O zaman ye beni sen sırnaşık şey
ahahahahah
aşk olsun neden sohbet edemicekmişsin kikaydirigubbakcemile5
Çok gücel şeyler hissettim kanka aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Ama burda demiyim sempatiksalakcinni
ahahahhahah:roflol:
Talebe yariiim gelmiişhihoyyyt
Benden de iyilik balparem noolsun işte...kaydirigubbakcemile3
slm kızlarolumunekankayizsmile
sagol güzel gözlüm Şeniz nettiriyon, keyifle nasi görüsmeyeli olumunekankayizsmile
kanınmı kuduruyobenneyaptımkieyvahedigeldismile şey ben ikiliyim hafiften öpüyorum tatlımohaoldumsmile(kaç kızım bunda iyi göz yok)kaydirigubbakcemilecanimin ici o senin güzelligin beee olumunekankayizsmile abartmasaydin o kadannnnn :kedi: kendinibihaltsanansmili sempatiksalakcinni
Şeniz tsk ederim bebekim valla sen yakistirdiysan ne mutlu bana... kanim kuduruyo zati sana
sevgilimmmopuyorumnanaktanHeeeyooooooooo :sm_cool:
çoktan uyanmıştımkihihoyyyt hihoyyytaaaaaaa.... ben bunu şimdi gördümmmmmm iyimi.....canım benim senin öz güvenine hayranım...bu özgüvenden dolayı tebrik ederim....zeki kadınları severim...hele bi uyan görüşürüz...zemuszemus
tatlım takip eden çok arkadaşımız oluyor senin gibi,belki muhabbete birden dahil olmaya çekiniyor,bende dün o saatte seni okurken görünce,belki yazmak istersin diye düşünüp adını o yüzden yazdımyerimseniben.biliyorum gördüğünüzü...daha fazla saklanamadım zaten deşifre oldum ortaya çıkayım bari dedim...sizinle sohbet edemesemde takip edicem...hepinizi öpüyorum...olumunekankayizsmile
Şenizrica ederim bitanem
Çok sağol canım benim opuyorumnanaktan
geberttin beni zaten sussırnaşık şey:roflol:Kanka gördüm :lepi: gördüm :lepi: sevdalımı da gördüm :lepi: ama başka bi konseptte.sempatiksalakcinni
Diğer rüyamı annattım özelden kanka ahahaha çok bomba :roflol: :roflol:
benim babam değildisırnaşık şey sırnaşık şey aprilin babasıydısırnaşık şey sırnaşık şeygünaydın kızlar....uzun zamandır burayı sessiz sessiz takip ediyodum sizde zaten görmüşsünüzdür..bugün bismillah artık bişey yazayım dedim...hepiniz çok çok şekersiniz.kemikleşmiş bi dostluğunuz var çok güzel, çok gülüyorum size sesli sesli hatta...hepinizi çokta iyi tanıdım..doğal samimi içtensiniz..hanginizin babasıydı kafasından çanta yapan?.. ne güldüm ama...neyse bugün bi merhaba diyeyim dedim..yaşım gereği fazla sohbetlerinize katılamasamda sizi zevkle izlemeye devam edicem... hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Puahhahahha benim babam o sanırsam sırnaşık şey sırnaşık şey
30 000 dolara çanta alıcam dersem kafamdan çanta yapar, saçımdan da sap demiştim sempatiksalakcinni sırnaşık şey
ahahhahahhahha :roflol:
Seni görüyorduk zaten tatlım aşağıda, hoşgeldin aramıza... kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
selam kankitopuyorumnanaktanslm kızlarolumunekankayizsmile
Ayy benim haftaya cumartesi ehliyet sınavım var ne derse girdim doğru düzgün ne de kitap açtım Motordan tırsiyimeyvahedigeldismile
Bide Aybers Hikmet Karabacak Lisesi diye bi yere atmışlar beni:1ninca:
Ula 23 yıldır burdayım adını sanını duymadığım okula virmişler beni-tatlicadiarzu-
İyiym bebeğim çalışmaya başladım saltanat bittiohaoldumsmile
Ayy benim haftaya cumartesi ehliyet sınavım var ne derse girdim doğru düzgün ne de kitap açtım Motordan tırsiyimeyvahedigeldismile
Bide Aybers Hikmet Karabacak Lisesi diye bi yere atmışlar beni:1ninca:
Ula 23 yıldır burdayım adını sanını duymadığım okula virmişler beni-tatlicadiarzu-
hoşgeldin doliben geldimmm olumunekankayizsmile napıyonuzzz
kankammm imzan züpersonik olum :lepi: çok havalııııı havuç kafalı lülülülülülü