- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.921
bugün bura pek bi sessiz kızlar nerdesinizbuyrunnnnnnnnn
ben bugün erkenden yatacağım öpüldünüz fıstıklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yevrim eprılım..endonezya güzelimolumunekankayizsmile..ne gücel maske..boshayallersmile
bende emlamı sürdüm bekliyorumaklinialirimsmile
sizlere biraz aktarlık ürünlerden bahsetmek istiyorum.
biliyorsunuz bayılırım aktarlarahihoyyytne zaman gitsem ya içmelik,ya sürmelik bişeyler alırım:icecream:
geçen gün gittiğimde ise keten tohumu,ısırgan otu tohumu tozu,çörek otu tozu,kara üzüm çekirdeği tozu aldımsüprizzzzz
bunların faydasından hem kendimce,hemde biraz netten aldığım bilgilerle söz edicemboshayallersmile
he bu arada yediğimiz şeyleri yüzümüze sürebiliriz felsefesinin öncüsü olarak:lepi:bu tozları süt ile karıştırıp kendime maske yapmayıda ihmal etmedim:roflol:
hem yiyoruz,hem sürüyoruz:lepi::roflol:
keten tohumu: Kolesterolü düşürür, felç ve kanser için iyi bir destek gıdasıdır
Sindirim sisteminde mide ve bağırsak iç duvarlarını temizlediği ve
Genelde kabızlığa iyi gelir
Özellikle de unutkanlık gibi rahatsızlıklara birebir olduğu bilinmektedir.
Kan şekerini ayarlar
Bazı deri hastalıklarının iyileşmesine faydada bulunur
Bazı yaraların daha çabuk iyileşmesi için destekleyici gıda olarak
Kemik ve destek sistemin kuvvetlendirilmesinde
Bazı solunum yolu rahatsızlıklarında
Deri ve organların dış yüzeylerini örten dokuların yenilenmesine yardımcı olmasında uzun zamanlardan beri kullanılmaktadır
çörek otu tohumu:
Vücuda kuvvet ve zindelik verir; bal ile macun yapıp yenebilir. Kan yapıcıdır; her sabah kuru üzümle beraber yenmeli.
Kadınların hayzını söktürür. Anne sütünü artırır; balla yenmeye devam edilmelidir. Unutkanlığa faydalıdır, balla macun yapılıp yenmeli.
*Mide ve bağırsaktaki gazları söker, hazmı kolaylaştırır, iştah açar; ekmek ve keklere katılırsa da şişlik yapmaz.
Sivilce, egzama gibi cilt hastalıklarına faydalıdır; çörek otu sirke ile kaynatılıp sürülür.
*Saçları besler, kepeği önler; çörek otu yağı saçlara sürülür.
*Yorgunluk halini giderip zindelik verir
peygamber efendimizin(s.a.s)çokça övdüğü ve faydaları saymakla bitmeyecek bir bitkidir..
ısırgan otu tohumu:
Tümörlerin gelişimini engeller.
2-Ödem çözücü ve iltahap gidericidir.
3-Anemiye iyi gelir
4-Hücre yenileyici özelliği vardır.
5-Prostat büyümesini engeller.
6-Romatizma ve eklem ağrılarında faydalıdır.
7-Bağışıklık sistemini güçlendirir.
8-Alerjik rahatsızlıklarda bağışıklık sistemini güçlendirerekvücudun mikroplarla savaşmasını sağlar.
9-Kan seviyesini düzenler.
10-Mide ve bağırsak düzeninde faydalı olabilir.
11-İdrar söktürücü özelliği vardır.
12-Erkeklerde cinsel isteği artırır.
13-Kan dolaşımı ve organizmayı uyarıcı nitelikleri sıralanabilir.
14-Böbrek ve idrar yolu iltihabında faydalıdır
NOT:ayrıca saçlar içinde içten destek olarak kullanılır...
kara üzüm çekirdeği tozu:
öncelikle kendisinin mükemmel bir anitoksidan olduğunu söyleyeyim..ayrıca göğüs büyütmede içten destek olarak kullanılıyor haberiniz olsunaklinialirimsmile
mükemmel bir kolestrol düşürücü ayrıcakaydirigubbakcemile5
buda,bütün anlattığım tozların karışımı olan maskem:lepi:
neden değerlendirilmesinki?ısırgan cilde çok iyi gelir..üzüm deseniz doğal antioksidan..kremlerin içeriklerinde bile varkaydirigubbakcemile2keten tohumu zaten maske olarak kullanılıyorbayanssulusmileben bunun adına yaşlanma karşıtı maske diyorum
banyo yapmadan önce haftanın 1 günü,yüzüme ve boynuma sürüp,kuruduktan sonra öyle duşumu alıyorumhihoyyyt
bunu her cilt tipi kullanabilir..eğer cildiniz aşırı yağlı ise,süt yerine su koyup öyle maske kıvamına getirebilirsinizyerimseniben
canlarımhihoyyyt
mapıstayken aldığım triko kazağım,ve pembiş yarasa kol bluzumkaydirigubbakcemile2
bu gün bayılarak aldığım golden rose 12 numara 9 tl olan rujumhihoyyyt hihoyyyt
çok doğal duruyor,ama simli..sim sevmeyenlerin bilgisine..
buda niveanin nemlendiricisibayanssulusmileel ayak vs..sürmek için aldım..yüzede olabilir banyo sonrası..
oooooooooooo ben buraya ugramayali neler olmus kaynatmisiniz , yeni ciciler eklenmis , tüyler tiken tiken olmissss
barbi la cantani bize niye göstermedin
tanricam dostum modum selam olsun sana
nikoncan yasiyor degilmi ????
islan bayildim gözlerinle makkajina yine canim tüü tüüü masallah
Kimsecikler yok ama...:gitme:
Yoğurt+bal+mısır unu maskesi yaptımmm zemuszemus
Çok ta gücel oldu, pek te gücel oldu...hihoyyyt
yıkarken mısır unu taneleri peeling görevi gördü. :lepi: Bal nemlendirdi,:lepi: yoğurt ta hem nemlendirdi hem temizledi...:lepi:
Çok tavsiye ederim yavru kuşlarım sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile5
Valla nerdesiniz olum ya:1ninca:Delibaş gibi duruyom burda bi başıma :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
Okuyamadığım geçmişi okuyom mafoldumben
Gelin artık uleynnnnnnnn! kötükedihüso
ayyy deneme fiyatı ne kaddar ucuzz bende istiyorumAz önce dermatologa gittim...:hulya:
Yüzümde 2 tane ben var aldırmak istiyordum ama amca aldırma dedi.:sm_confused: Zaten cildiye uzmanı değil, plastik cerrah alırmış. Biraz daha düşün dedi...
Gitmişken vücut nemlendiricisi yazdırayım dedim. Excipial Lipo.:lepi:
Bir de yüz temizleyicim bitti, yedektekini de bitirdim Body Shop'un yosunlusunu. Kampanya da yok şuanda...:gitme: Vichy bu seriyi yeni çıkarmış normal-karma ciltler için, deneme fiyatı 13.50 TL idi, daha önce memnun kalan yorumlar okumuştum bloglarda, aldım ben de...:lepi:
Gül özlü imiş...Gülsuyum da bitti aslında, onu da Cuma günü alırım artıkın... kaydirigubbakcemile5
kendi kendine gitmiş maske yapmıs gelmişKimsecikler yok ama...:gitme:
yıkarken mısır unu taneleri peeling görevi gördü. :lepi: Bal nemlendirdi,:lepi: yoğurt ta hem nemlendirdi hem temizledi...:lepi:
bizimki kafayı bulmus kaydirigubbakcemile3birayı dikerim gaffaya :içelim:
dağırıtım ulen bu topiği
ölürümsırnaşık şey sırnaşık şeyDelibaş gibi duruyom burda bi başıma :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
Okuyamadığım geçmişi okuyom mafoldumben
Gelin artık uleynnnnnnnn! kötükedihüso
puhahahahahsırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeybirayı dikerim gaffaya :içelim:
dağırıtım ulen bu topiği
yaban mersini faydalı olmaz olurmu kankamsüprizzzzztadıda çok güzeldir...damarlara çok iyi gelirFaideli dostum benim yaaa olumunekankayizsmile hihoyyyt
Ben de dün kara üzüm çekirdeği ve yaban mersini aldım :lepi: cokacimcoook
Sizle muhabbet ederkene yiyorum hep lülülülülülü
Çok faydası var di mi ? a.s
Böyle çekilmiş halde çörek otu almam lazım benim de...sabahları balla karıştırıp yiyordum eskiden, bağışıklık sistemi için de çok faydalı meleğim.:lepi
Maske olarak hiç denemedim ama sen böyle yaptın ya, çok feci özendim, mutlaka yapicim kankitommmzemuszemus olumunekankayizsmile
ayyyyy çok güzeller bu kazaklar aşkommm hihoyyyt
markası nedir acaba biriciğim ?
Rujun zıvaçını kaçırdım ben ama...:gitme:
Nivea'nın da kokusunu çok seviyom ben aşkom. güzel nemlendiriyor bence de...zemuszemus
Güzel günlerde kullan melek ruhlu kankam Şeniz
Valla nerdesiniz olum ya:1ninca:
Danrıça garısı yeni icatlarını göstertcekti ama peehhh-tatlicadiarzu-
heeeyyydelikafaduldenkanka vişiyi çok iyi fiyata almışsınsüprizzzzz süprizzzzzAz önce dermatologa gittim...:hulya:
Yüzümde 2 tane ben var aldırmak istiyordum ama amca aldırma dedi.:sm_confused: Zaten cildiye uzmanı değil, plastik cerrah alırmış. Biraz daha düşün dedi...
Gitmişken vücut nemlendiricisi yazdırayım dedim. Excipial Lipo.:lepi:
Bir de yüz temizleyicim bitti, yedektekini de bitirdim Body Shop'un yosunlusunu. Kampanya da yok şuanda...:gitme: Vichy bu seriyi yeni çıkarmış normal-karma ciltler için, deneme fiyatı 13.50 TL idi, daha önce memnun kalan yorumlar okumuştum bloglarda, aldım ben de...:lepi:
Gül özlü imiş...Gülsuyum da bitti aslında, onu da Cuma günü alırım artıkın... kaydirigubbakcemile5
bebem o patlamalar kuruluktan değilde dahili bir sorun olabilirCADIARZUgüle güle kullan canım benimfücutumm çok kuru yaa
sanki derimin içinde maytap patlatmmışlar gibi nasıl dökülüyo bi görsen.
o liponunn nemlendirmesi nasıl canım ?
selayımŞenizbenimde seni görünce tüylerim tiken tiken oldu:smiley-cool:oooooooooooo ben buraya ugramayali neler olmus kaynatmisiniz , yeni ciciler eklenmis , tüyler tiken tiken olmissss
barbi la cantani bize niye göstermedin
tanricam dostum modum selam olsun sana
nikoncan yasiyor degilmi ????
bilgiler süper bebeğimŞenizBebişim bu lipo süpersonik nemlendiriyor.hihoyyyt Benim de vücudum aşırı kuru. akannehir
hem devlet te karşılıyor. çok iyi bir kremdir. ilaç olarak bile kullanılır. bu yağ bazlı olanı.
bir de hydro'su var, o su bazlı ve yağlı ciltler için, kurutucu özellikli...
ben bu lipoyu çok severim, kokusu da dalin gibi, mis...bayanssulusmile
ayşem hayat akışına daldık bu ara:smiley-cool:bugün bura pek bi sessiz kızlar nerdesinizbuyrunnnnnnnnn
ölürüm ya:roflol:kimsecikler yok ama ben yine ekliyim:)Kimsecikler yok ama...:gitme:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyendonezya mı ? sempatiksalakcinni
aha bi olmadığım o kaldıydı Gacellam :lepi:
ahahahhaha :roflol: :roflol:
Ben bir Asyalı, Balkanlı, Tatar ve aslında Rus'um sempatiksalakcinni :roflol:
ahahahhaha :roflol:
emla sürdün ha ?aklinialirimsmile yarıma gerek var mı kuzum? iki cırt ta ben çekim sempatiksalakcinni
ulan yattım,sağa dön yok,sola dön yok,cabbarda uyudu telde konuşamıyoruzboshayallersmileBak şu denyocuğun yaptığına bu sefer enseyi tokadı hakettin:mymeka:
Beni yapayalnız bırakıp gittin deyivereyedin bari yardım ederdim.
Eklememişte hatun marifetlerini.
Neyse meraklan bekliyorum ne icat ettin bakalım yine.sempatiksalakcinni
benimkide zayıf istiyo:dilcikar:Emaaaaaan alayım kilocukları be kankam :lepi:
Zaten zar zor aldımdı bi kaç kilo :hulya:
sevdalım zayıflicam diye ödü kopüyo.
Ben de homini yiyom.cokacimcoook özellikle yatmadan evvel yiyom ama feci selülit oldum hea :sinifsinif:
spor- egzersiz de hak getire... :sinifsinif:
:asigim: :asigim: :asigim:
dün aşkitom evdeydi güzel vakit geçirdik:asigim:voleybol maçı vardı onu izleme gittim bugün de final oynayacaklar akşam yine gideceğim aşkitomu izlemeye zemuszemus
livom saolda:hulya:Tam senin tarzın melek ya :lepi: İyi günlerde kullan canım olumunekankayizsmile
bunun cevabını burdan veremem sananeeeee kimse yok mu yoksaaa akannehir
eee pati napcak şimdi :hulya:
Seloşummm nerelerdesin uğramaz oldun çiçeğim...opuyorumnanaktan
ayy böle örnekler beni sevindiriyor meleğim, benim de arkadaşlarım var aldıran.hihoyyyt
ben de istiyorum çok ama üniversite hastanelerinde yaptırmak gerekli bence ama İstanbuldakilerden randevu bile alınması imkansız yoğunluktan ötürü tatlım...:sinifsinif:
tanricam iki kazaginda civil civil soguk ve renksiz kis günleri icin cok dogru bir secim yapmisin , ben yarasa kola hastayim afroditim benim, nikonumda derhal gelsin plezzzzselayımŞenizbenimde seni görünce tüylerim tiken tiken oldu:smiley-cool:
hoşgelmişin bebemopuyorumnanaktan
eveta.sbarbim size göstermedi,bize gösterdi :dilcikar: :dilcikar:
nikonbenneyaptımkiah nikom ahsenağlamakankamı öyle özlüyorumkimafoldumben
gelicek ama,netinde sorun var bitaneminolumunekankayizsmile
:
Durupdururken babişkonun tansiyon yükseldi gene ne zamandır olmuyordu:gitme:
Sarımsağını yidirdim limonlu ılık suyunu içirip yatırdım inşallah şifa olur:çok üzgünüm: