Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ruj meraklılarıopuyorumnanaktan
sizlerle 3 farklı tonda rujumu paylaşmak istiyorum..
umarım fikir olur..ruju en güzel ifade eden smilimide yapıp,paylaşımlarıma başlıyorumaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile​
kırmızının büyüsüaklinialirimsmile alix avien 50 numara...
kırmızı ruj arayanlara şiddetle tavsiye ederim..yapısı kaygan.dudağı kurutmuyor.capcanlı bir kırmızı.fiyatlarıda oldukça makul(12 tl yi geçmez)

pembe gönlüm sendeaklinialirimsmilegolden rosenin 64 numaralı fuşyamsı ruju beklentinizi karşılayacaktırhihoyyyt
yapısı alix avien gibi kaygan değil yalnız.kuru yapılı ruj sevenlerin bilgisine..

doğal tonlarda gül kurusuna yakın renk severler..sizlere bu sefer golden rosenin diğer serisinden224 numara,çok tatlı renkte bir ruj önericemzemuszemusaklinialirimsmilebenim severek kullandığım,dudak tonlarında bir renkkaydirigubbakcemile5
bunlarda 8 tl civarı yanlışım yoksa..yapısı kayganımsı.üstte anlattığım ruj gibi sert yapısı yok.bilginize:hulya:

pembeye öldüm bittiim kankaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
kırmızı da çok seksiiiii aklinialirimsmile ama bana yakşmaz :hulya:

islandummmm, öperim balımmm olumunekankayizsmile Şeniz İstanbula geldin mi, sınav ne zımandı kuzum ?

ama kaçıyorum uykuya ve yorgunluğa yeniliyorum canlarım maalesef...akannehir

öpüyorum hepinizi kocamannn
opuyorumnanaktan :KK3:

iyi geceler aprilimmm :lepi:
avatarımda ki hatun puro içiyo :nazar: benden alıştı haspa
islomm hoşgeldinn

Tanrıçam bebeğim çok güzel bu rujlar yau...:asigim:
3üne de bayıldım, nasıl da yakışır gücelime...boshayallersmile

Kızlar aklınızda olsun, Watsons'da çok avantajlı kampanyalar mevcut bu ay. :lepi:
internetten online kataloga göz atın, mutlaka bişiler cezbedecektir sizi de aklinialirimsmile

Ben de bir ara gitmeyi düşünüyorum mutlaka...
zemuszemus

http://www.watsons.com.tr/images/katalog/548755176_834377_pdf.pdf
esas sana yakışır köfte dudaklımolumunekankayizsmilesaol canım kankam benimŞeniz
biricğim,müsadenle bunu indirimli kampanyalar topiğinde paylaşıcam..kaydirigubbakcemile5

pembeye öldüm bittiim kankaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
kırmızı da çok seksiiiii aklinialirimsmile ama bana yakşmaz :hulya:
ahh yakışmazsüprizzzzz
halt etmişsin sen:dilcikar:öyle bi yakışırki:nazar:

yol yorgunusun yoldaşolumunekankayizsmileyat dinlen tabi..:hulya:
nasıl olsa döndün eve..allah rahatlık versin biriciğimeopuyorumnanaktan
güzel rüyalar kankamkaydirigubbakcemile2

hadi kalın sağlıcakla çok öpüyom hepinizi:asigim:
ayburum,bizde seni öpüyoruz ciğerim:lepi:Şeniz
kırmızıya bayıldımm hemen almalıyımmm

esmer güzelim al tabikaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
islomm hoşgeldinn

kanka valla ceza alıcaz he tütün ürünlerine özendirmekten :roflol: :roflol: :roflol:

esas sana yakışır köfte dudaklımolumunekankayizsmilesaol canım kankam benimŞeniz
biricğim,müsadenle bunu indirimli kampanyalar topiğinde paylaşıcam..kaydirigubbakcemile5

yol yorgunusun yoldaşolumunekankayizsmileyat dinlen tabi..:hulya:
nasıl olsa döndün eve..allah rahatlık versin biriciğimeopuyorumnanaktan
güzel rüyalar kankamkaydirigubbakcemile2

:kedi: esta piti piti meleğim, paylaş tebii, herkesler yararlansın indirimden...:lepi:

çook öpüyorum canlarım, iyi geceler
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

huhuuu selamunkoo leydilerrrrrrr ben geldimmma.s.
kaynatmışssınız yine maşallah okula laptop götürüp tenefüste bura mı gelsem acep die düşünür oldum haa:roflol:
islomm pembiş tonunu yerim mavi gözünü ısıttırırım anamm çok beğendim ben,liner çekişinse mükemmel ötesi:nazar:
tanrıçam tarif eklicekmmiş yuppiiii:teytey:
ezgicim az kalmış düğüne yaa o tatlı heyecanları ben de yaşamak isterdim hem de çookkkk
evet kesinlikle resimlerini bekliyoruz artııı benim için çeyizlerini de koycen unutma:roflol:
Kuşkafa nası ısırttın la gözümü:2:
Çok teşekkür ederim ahu gözlümaklinialirimsmile

Senin tonlamana da renk geçişlerine de far uygulamana da mavinin tonuna da sana da seni verene de........ kırban oliimmzemuszemus çok süpermanyak olmuş kuşkim en çok da bakışlarına bitiyomboshayallersmile

isloma da pembişler pek yakışmışş boshayallersmile :lepi:[/B][
Pembe pembe gönlüm sendee patişkomaklinialirimsmile
Aaaaaaaaa kankaaaaaaaaaa ben de bi sefer mineral fondotenimle yüz nemlendiricimi karıştırıp renkli nemlendirici yapmışıdım sırnaşık şey hatta buraya da eklemişidimlaelaelaelaelae ama sen yoktun o zaman sanırsam, bilmiyorumkismile uzun süre gelmemiştin...:gitme:

Bulamam ama mesajı nası bulcam...:bbo:

Valla çok güzel oluyor kankalarım mutlaka deneyin bu formülleriii...delikafadulden

Barbitom çantaya bayıldımmm...:lepi: boshayallersmile

geçmişi nası okicam yaa 35 sayfa...akannehir

İstanbul'a döndüm ayrıca. Artıkın sık sık burdağyımmm
hihoyyyt

Oyy benim sevdalu kankam gelmiş olumunekankayizsmile
Şükür kavuşturana beyaŞeniz
Hayat hayla süpersonikmi kankasempatiksalakcinni

benden de bukadar :hulya: 2de allıgım var sempatiksalakcinni kıyıda köşede bişe var mı bilmem daha.temzleme şeyleri vs onları eklemştm zate kaydirigubbakcemile2

kızlar maşam ve düzleştircim hihoyyyt memnun oldugumdan paylaşmak istedim hihoyyyt

Ayy senin ne güzel cicilerin var öleecokacimcoook
Bayıldımboshayallersmile
Canım çekti bende eklicem bigün:hulya:

albumede yeni sac rengimin resmini ekledim ama 1 kat daha aynı renge boyayacağım önümüzdeki hafta

Senin cicişlere de bayıldım ayşşem
Çabbık benlen arkideş ol görcem senikaydirigubbakcemile2

ruj meraklılarıopuyorumnanaktan
sizlerle 3 farklı tonda rujumu paylaşmak istiyorum..
umarım fikir olur..ruju en güzel ifade eden smilimide yapıp,paylaşımlarıma başlıyorumaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile​
kırmızının büyüsüaklinialirimsmile alix avien 50 numara...
kırmızı ruj arayanlara şiddetle tavsiye ederim..yapısı kaygan.dudağı kurutmuyor.capcanlı bir kırmızı.fiyatlarıda oldukça makul(12 tl yi geçmez)

pembe gönlüm sendeaklinialirimsmilegolden rosenin 64 numaralı fuşyamsı ruju beklentinizi karşılayacaktırhihoyyyt
yapısı alix avien gibi kaygan değil yalnız.kuru yapılı ruj sevenlerin bilgisine..

doğal tonlarda gül kurusuna yakın renk severler..sizlere bu sefer golden rosenin diğer serisinden224 numara,çok tatlı renkte bir ruj önericemzemuszemusaklinialirimsmilebenim severek kullandığım,dudak tonlarında bir renkkaydirigubbakcemile5
bunlarda 8 tl civarı yanlışım yoksa..yapısı kayganımsı.üstte anlattığım ruj gibi sert yapısı yok.bilginize:hulya:

Aman tanrımm:1shok:
Ben bu renklere bayıldımboshayallersmile
Kanka sana eseflerimi gönderdim home made irenkli nemlendiriciyi aprıl kankam elf ürü
nüylen yapmıştı bari alıntı yapıp öle çalıntılasaydın:roflol:

islandummmm, öperim balımmm olumunekankayizsmile Şeniz İstanbula geldin mi, sınav ne zımandı kuzum ?

Gitme yaa:gitme: özledim seni
Geldim kanka çarşamba istanbuldaydım seni aradım her yerde pazarlara bakcaktım ama vakit kalmadı:KK1:
Astoria da aradım bi umut ama yoktun

islomm hoşgeldinn
Patişkomm Şeniz hoşbuldum hem de çoksempatiksalakcinni
f6ce91ac.jpg

Canlarım kolyeyi annemle babam tatilde çıkmıştı ya, oradan hediye getirmişler çok gücel ben çok sevdim... hihoyyyt hihoyyyt

Altına da ona uygun kombin ekliyim dedim. sempatiksalakcinni
Bu etnik etekleri çok seviyorum...boshayallersmile
Yandan bağlamalı envalop dediğimiz türden Henna etek...:lepi:

Eğer desenli bir etek giyersem üstüne mutlaka düz beyaz T Shirt giyiyorum, göz yormuyor böylece...:hulya: :lepi:
Ayakkabılarımı çekemedim, ayakkabı topiğine eklemiştim ordan bulmaya çalıştım...:lepi:
Converse'in babeti. Çok rahatlar.
:lepi:

f984c9f2.jpg

17e48915.jpg

cimg1872.jpg
Ayy çok tatlı bşi kombin olmuş kankam bunların içinde çıtır çıtırdıraklinialirimsmile

islom ben istersem her bişeyleri ısrtırırım anamm:roflol:
beğenmene sevindim çiçeemm benimmmmm bal dudaklımmm kıı o kadar saymışssın askerimi de deseydinn onun sayesinde aşk aşka bakıyom sankimm:roflol:
izmre gelince yakından bakcem sana öleee:roflol:

islom ben istersem her bişeyleri ısrtırırım anamm:roflol:
beğenmene sevindim çiçeemm benimmmmm bal dudaklımmm kıı o kadar saymışssın askerimi de deseydinn onun sayesinde aşk aşka bakıyom sankimm:roflol:
izmre gelince yakından bakcem sana öleee:roflol:

Yok kanka bakma baa öle sonra karşı koyamayabilirim sana:roflol:

Eyi geceler kuşkafa yat çabık bebelerle nası başetcen yoksa
Benimde uykum geldi yawmirmirmirmir

tanrıcam rujlar dehset 1 ve 3 e bayıldımm 3 u kesın alıcam

nar cıcegı ıle turuncu arası mat ruj arıyorum bılgınıze...bende cecıle 3d glos aldım anlatamam dehsett kırmızı ıle pembe karısımı olanı aldım nosunu hatrlamıom 6 ydı herhalde..

yenı resmler ekledım makyaj topıme bakarsın mucux

Aman tanrımm:1shok:
Ben bu renklere bayıldımboshayallersmile
Kanka sana eseflerimi gönderdim home made irenkli nemlendiriciyi aprıl kankam elf ürü

[/B]
olum valla billa görmedim onumafoldumbenniye inanmıyosunuzmafoldumben
kendim ürettim inanın banamafoldumben mafoldumben sempatiksalakcinni sırnaşık şey
islom,aynı şeye kafa çalışıyo april kankamla napiyim:lepi:

iyi geceler herkesee kuşş kaçarrrr

kuşumopuyorumnanaktan
gidiyomusun melemolumunekankayizsmileallah rahatlık versin.güzel rüyalarkaydirigubbakcemile2

Benimde uykum geldi yawmirmirmirmir
benimde var vallamirmirmirmirama uyumak istemiyorum:icecream:
tanrıcam rujlar dehset 1 ve 3 e bayıldımm 3 u kesın alıcam

nar cıcegı ıle turuncu arası mat ruj arıyorum bılgınıze...bende cecıle 3d glos aldım anlatamam dehsett kırmızı ıle pembe karısımı olanı aldım nosunu hatrlamıom 6 ydı herhalde..

yenı resmler ekledım makyaj topıme bakarsın mucux

mirim hoşgeldinolumunekankayizsmileuçuyorum hemen topiğine canom:hulya:

kendim ürettim inanın banamafoldumben mafoldumben sempatiksalakcinni sırnaşık şey

kuşumopuyorumnanaktan
gidiyomusun melemolumunekankayizsmileallah rahatlık versin.güzel rüyalarkaydirigubbakcemile2

Suuss bana kendini savunmasırnaşık şey
Hepiniz süpersoniksiniz çünkülüm olumdelikafadulden

Miri nerelerdesin yahu:hulya:

Buraya kadarmışş:a015:

Çok çabaladım olmadı:sinifsinif:

Sızaraktan uyuyorum güzellerkafamçokkarıştı

Tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

Patim güle güle kullan neresi az bunlarınboshayallersmile
Ayşeceylin sen de güle güle kullan tatlım ben de görmek istiyorum seni:umursamaz:
Aprilimmmm kolyeni güle güle takbayanssulusmile kombinin de tam senlik çok hoş Şeniz
Kanka rujlar süper en sondakine bayıldım çok seviyorum öyle doğal tonlarıbayanssulusmile
Gece kuşum makyaj süper:lepi:
İslom her zaman ki gibiboshayallersmile

Oyy benim sevdalu kankam gelmiş olumunekankayizsmile
Şükür kavuşturana beyaŞeniz
Hayat hayla süpersonikmi kankasempatiksalakcinni

Canımıniçi kuzummmm olumunekankayizsmile :1hug:
yok be kankam şuan heç te süpersonik değil işte...:umursamaz:
gene ayrı düştük yarimle...:gitme:

ben de feminizme sardım, kitaplar aldım okiyicim
:kahve: :roflol:

Gitme yaa:gitme: özledim seni
Geldim kanka çarşamba istanbuldaydım seni aradım her yerde pazarlara bakcaktım ama vakit kalmadı:KK1:
Astoria da aradım bi umut ama yoktun

naniknanik naniknanik naniknanik
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
mayyak ya. :roflol: baaaaaaaaaaak danrıçam kankam, neylen yaptığmı da hatırliyi, çatla sen :dilcikar: :roflol: :roflol:
ahahha ay deliyiz toptan yaa yemin ederim...sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

pazarlara mı bakıcaktın kanka ahahahhaha :roflol:
bugün pazar var valla, gidecem az sonra...:lepi:
Astoria'ya ise hiç gitmidim ben...ohaoldumsmile

keşkem İstanbulda olaydım buluşurduk beyaa
olumunekankayizsmile

Ayy çok tatlı bşi kombin olmuş kankam bunların içinde çıtır çıtırdıraklinialirimsmile

:kedi: kıtıv kıtıv oldum kankam sempatiksalakcinni

yaşasın aynı çalışan kafalar kardeşliği kankaaaaaaa :lepi: sempatiksalakcinni :lepi:

Aprilimmmm kolyeni güle güle takbayanssulusmile kombinin de tam senlik çok hoş Şeniz

boshayallersmile bibertommm özlüyom seni neden gelmiyon hiç melğim yau :gitme:

X