Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
konyaya uğramamıştır zaar, biz burda 3.5 attık , deprem hakkaten 4.4lük geldi hoplattı topumuzu :sinifsinif:

Son düzenleme:
kötü haber tellalı tanrıça garısı :mymeka: kızz ne arıyon daha çok korktum :hulya:
dedim bişe mi oldu akannehir
ayyy çok kötü bi durumda yakalandım ama ben kızlarrr :1ninca: duştaydım

iyiki 7lik falan değildi patiş, zira sen sokağa o şekilde çıkınca bir deprem daha yaşardı mahalle sakinleri :roflol:

kötü sözüme töbe Rabbim eyvahedigeldismile
kanka biz senle çok iyi dosttuk, sarılalım sıkı sıkı :teselli:
ben bi abdest alim kanka geliyomm depremlehidayeteısınlananbarbi smill :eek::eek::eek:
muhahahaha zalak töbe tanrıma yazmamış:roflol:
islami versiyonu kötü sözüme töbe rabbim he:icecream::roflol:
ay anamm gel gardaşım gel:teselli:bnde seni pek bi severim zaten..hiç kötü söz etmedim arkandan..
ama geçen giydiğin eteği beğenmemiştim onu söyledim
kırdıysam seni hakkını helal etsenağlama:teselli:sempatiksalakcinni
bende saten picamalarımı çıkarıp eşortmanlarımı giyimsenağlama

anuuu deprem olmuşşş oyy oyyy aman sakın bida olmasın ben çok korkarım:çok üzgünüm:

tamam canım yukarıya bildiriyim..senimi kırıcaklar:mymeka:
töbe yarabbi ya ezu billah:nazar:

Son düzenleme:
kötü haber tellalı tanrıça garısı :mymeka: kızz ne arıyon daha çok korktum :hulya:
dedim bişe mi oldu akannehir
ayyy çok kötü bi durumda yakalandım ama ben kızlarrr :1ninca: duştaydım
bide diyoki
_kanka bi ara saçımı yıkarken sendeledim düştüm,demek o araydıCADIARZU:roflol: :roflol:
hımm olabilir kanka-tatlicadiarzu-
tabiki o ara zalak:mymeka:dedim:KK1:

iyiki 7lik falan değildi patiş, zira sen sokağa o şekilde çıkınca bir deprem daha yaşardı mahalle sakinleri :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
yok barbi,sadece saçını yıkıyodu allahtansırnaşık şey sırnaşık şey

kanka sen Allah tarafından o miniyi birdaha giymemem için gönderilen bir Hızır olarak gelion şuan gözüme -tatlicadiarzu- beğenmemende bi hayır varmış la, ya sen beğenseydin bende tanrıça karısı bu etee beğendi diye ben bugün onu giyseydimm ya depreme o miniylen yakalansaydım laaa eyvahedigeldismile kankammmmm canommm bnmmmm

saçını yıkamak için üstündekini illa çıkarıodur hiç değilse ikizlere takkeyle duruodur, ehhh o da bir artçı ederdi yaneeeee :roflol: :roflol:

bide diyoki
_kanka bi ara saçımı yıkarken sendeledim düştüm,demek o araydıCADIARZU:roflol: :roflol:
hımm olabilir kanka-tatlicadiarzu-
tabiki o ara zalak:mymeka:dedim:KK1:

:roflol: :roflol: :roflol:
yok barbi,sadece saçını yıkıyodu allahtansırnaşık şey sırnaşık şey

her haltı da bil :icecream: kanka kızz fena oldum ama hee dedim noluyo pati kendine gel düşüp bayılırsın akannehir meger bende bişe yokmuş dönya sallanmış kaydirigubbakcemile3

allahtan çamaşırlarımlaydım barbim :kedi: kaydirigubbakcemile2 bi nebze kurtulurdum rezl olmktan kaydirigubbakcemile3 öle sokaga da çıkılmazdı anacım aklinialirimsmile

konyaya uğramadı da izmirde 6.2 den çok zıpladık biz.:roflol:
patii bida banyo duş yok sana
ne güzel topraamız var teyemmümünü de yaparsın:roflol:
laa harbi korktum buraya da dalgalanır da gelir mi ki
kalkıp üsturuplu bişiler giyim barii

deprem çantama koyacak küçüklükte doritos neyin depoliyim bariii , o ekşında iyi gider :roflol: :roflol:

geçmiş olsun istanbuldaki arkadaşlara
teşekkrler canm olumunekankayizsmile
saçını yıkamak için üstündekini illa çıkarıodur hiç değilse ikizlere takkeyle duruodur, ehhh o da bir artçı ederdi yaneeeee :roflol: :roflol:

duruyodu barbim aklinialirimsmile kız bidahakine çıkarmadan duş alırım eyvahedigeldismile ya depreme yakalnrsam :roflol:

kanka sen Allah tarafından o miniyi birdaha giymemem için gönderilen bir Hızır olarak gelion şuan gözüme -tatlicadiarzu- beğenmemende bi hayır varmış la, ya sen beğenseydin bende tanrıça karısı bu etee beğendi diye ben bugün onu giyseydimm ya depreme o miniylen yakalansaydım laaa eyvahedigeldismile kankammmmm canommm bnmmmm
dimiii:1shok:
doğru diyosun kankabilmiyorumkismile
rabbim herşeyin iyisini bilir:Saruboceq: :Saruboceq:
:roflol: :roflol:

geçmiş olsun istanbuldaki arkadaşlara

allah razı olsun bitanemolumunekankayizsmile

deprem çantama koyacak küçüklükte doritos neyin depoliyim bariii , o ekşında iyi gider :roflol: :roflol:

sen de ben gibi yap barbiem. ünide okukrken izmirde durmadan deprem oluyodu. millet deprem çantası hazırladı,ben de hazırlıyı dedim aklıma n geliosa koydum.dışarı çıktım acıkmaya başladık dışarda yatıos,herkes açtı çantaları şekeler çikolatalar bisküviler falan bi de ben açtım neler neler çıktı

günnnük pedd,iç çamaşırı,koca makkacc çantam,parfümlerim,birkaç krem,bi de o gün osmanlıca sözlükalmıştım dünya paraya onu bırakmaya kıyamamaışım çantaya atmışımm:roflol:

neyse konuyu dağıtıyorum tamam:nazar:
barbi la..senin gözlere bu tarz makyaj çok yakışır heboshayallersmile
goz-makyaji-2-300x264.jpg
MakyajTeknikleri_GozMakyajiOrnegi.JPG

sen de ben gibi yap barbiem. ünide okukrken izmirde durmadan deprem oluyodu. millet deprem çantası hazırladı,ben de hazırlıyı dedim aklıma n geliosa koydum.dışarı çıktım acıkmaya başladık dışarda yatıos,herkes açtı çantaları şekeler çikolatalar bisküviler falan bi de ben açtım neler neler çıktı

günnnük pedd,iç çamaşırı,koca makkacc çantam,parfümlerim,birkaç krem,bi de o gün osmanlıca sözlükalmıştım dünya paraya onu bırakmaya kıyamamaışım çantaya atmışımm:roflol:

eee bakımlı hatunun hali başka canımmm boşuna bu topiğe takılmıon kuşfoliiiii :roflol: genç ölürsek cesedimiz yağuşuklu olsun -tatlicadiarzu- ayy sinir bozukluğu tamda buna denir herhalll, zaçmaladımm -tatlicadiarzu- :roflol:

neyse konuyu dağıtıyorum tamam:nazar:
barbi la..senin gözlere bu tarz makyaj çok yakışır heboshayallersmile
goz-makyaji-2-300x264.jpg
MakyajTeknikleri_GozMakyajiOrnegi.JPG

ohooo deprem etkisi yaratırımm kanka :roflol: neyse konuya dönersekkkk bende ole kirpik nerde laaaa -tatlicadiarzu- bugün ömrü hayatımda kaşıma kirpiğime badem yağı sürüyimde uzatıyım die bi girişimde bulundum, konu komşu hısım akraba ölse gözümden akıtacak yaşım kalmadı , kurudummm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:sm_confused:

Son düzenleme:
eee bakımlı hatunun hali başka canımmm boşuna bu topiğe takılmıon kuşfoliiiii :roflol: genç ölürsek cesedimiz yağuşuklu olsun -tatlicadiarzu- ayy sinir bozukluğu tamda buna denir herhalll, zaçmaladımm -tatlicadiarzu- :roflol:

ülee vallaa kokoşluk böle bişi zannımca:roflol:

şiştt bakın yaa türkiyenin dört bi trafını dolanmaz dimi bu depremm allamm sen koruu:gitme:

benim krpiklerim çok uzundu çocukken kıvrık kıvrıktı.
izmirde misafirliğe gittin ben gibi bi sürü haşin çocukk vardı. kuaförcülük oynuoduk makasla benim kirpikleri kestiler mini mini kaldı hepsi de(iyi bari gözümü oymammışlar)
annem badem yağı süre süre uzattı kirpiklerimi eskisi kadar değil ama en aazından diş fırçası gbi dik dik de değil:roflol:
şimdi kullanamıyorum ben hem kokusunu sevmiom hem de bulanık görmek hoşuma gitmiyo

X