Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
İslom evet evet o kanka yerimseniben

Minikom ne güzel ürünler kanka harika hepsi rimelleri sıralamışsın kanka ben daha alamadım bile nerelerde var ki

Ula sizin yüzünüzden ben 1 tane bile alamadım kaç mekandan topladın bunları minikomkaydirigubbakcemile3

ohh canıma değsin zemuszemus kaydirigubbakcemile3 cnm bi yerden kız çok iyiydi 3 tane verdi bana delikafadulden diğerleri de başka yerden:teytey:

İslom evet evet o kanka yerimseniben

Minikom ne güzel ürünler kanka harika hepsi rimelleri sıralamışsın kanka ben daha alamadım bile nerelerde var ki

Ahanda buldum kanka minikoya söle far eklemeklen sunum olmuyo:umursamaz:

[/url][/IMG]

Miniko ben de o pembe ve moru çok merak ettim nasıl durduğunu göstertsene bi ara

Baktım netten clinique yok burda:sinifsinif: yeni rimel deneyeceğim diye ne de sevinmiştimboshayallersmile

İslom çok sevdim rengi kanka ilk fırsatta alacağım.bayanssulusmile Şu gözlere bak ya maşallah

Baktım netten clinique yok burda:sinifsinif: yeni rimel deneyeceğim diye ne de sevinmiştimboshayallersmile

İslom çok sevdim rengi kanka ilk fırsatta alacağım.bayanssulusmile Şu gözlere bak ya maşallah

cnm okadar güzel değil zaten ben para verip almam sanmıyorum:umursamaz: max factor çok daha güzel:lepi:

islomm oha demek istiyorummm:1shok: bu nasıl göz be tü tüüüü tüüüü maşallahh

Manda gözü aga:smiley-cool: Teşekkür ederim bitanem:kedi:
Sen de ciicşlerini güle güle sürüştür.
Memnun musun hepsinden?
Bende de maybelline pudra var ama beğenmedim kirpik ve dudak pudrası yaptım onusempatiksalakcinni

islom maşşallah gözler on numara
lineri çok güzel çekiyon:lepi:
inşbende kursta makkaj eğitimi alırsam artıkım sahnelere çıkıp boy gösteririm size

amaninnn göze bak hele
tütütütü maşallah renk o biçim
bakış o biçim
göz o biçimm
eyeliner çekiş o biçimm
sen ne biçimsin

Teşekkür ederim asyalı dilberim senin gözlere de fena yakışırboshayallersmile
Flormarın tekli farlarının yapısı harika başka renklerini de alacağım ama hep mavi yeşil tonlar var ya ne renk alsam bilemedim ama bu 15 numara herkes de olmalı:lepi:

amaninnn göze bak hele
tütütütü maşallah renk o biçim
bakış o biçim
göz o biçimm
eyeliner çekiş o biçimm
sen ne biçimsin

Kuş kafamda gelmiş ee tabi saatin geldi geç bilem kaldınaklinialirimsmile
Teşekkür ederim pötürcüğüm sizi hayal ederekten çektiydim fotoyukaydirigubbakcemile3
Bide saçlarımı toplamıştım sanırsam o gün ( dip not: sunuma gittiydim:jeyyar:) hafiften gerilmişimsempatiksalakcinni

fena değil bitanem ya allığını çok sevdim ama hihoyyyt

islom maşşallah gözler on numara
lineri çok güzel çekiyon:lepi:
inşbende kursta makkaj eğitimi alırsam artıkım sahnelere çıkıp boy gösteririm size

ayburum 2. baskı gıı görmüşünüzdür bunu daha önce.
Teşekkürler sefkilim emin ol çekersin hatta daha profesyonel:lepi: bir iki alıştırmaya bakar.
Yalnız ben artık kalem çekemez oldum o kötübilmiyorumkismile

gerilişini yirim ben senin
sen gel ben seni gevşetirim yavrimmm:dance:

Allam başladı genekaydirigubbakcemile3 anacım biz ikimiz pek takılmayalım benim adım zaten çıkık burda bide böle cazip tekliflerlen bitirme beni ne diyoduk çıkarın dondurmaları :icecream: :icecream: :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…