- 26 Aralık 2008
- 6.985
- 2
- 40
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.641
Ula sizin yüzünüzden ben 1 tane bile alamadım kaç mekandan topladın bunları minikomkaydirigubbakcemile3
İslom evet evet o kanka yerimseniben
Minikom ne güzel ürünler kanka harika hepsi rimelleri sıralamışsın kanka ben daha alamadım bile nerelerde var ki
İslom evet evet o kanka yerimseniben
Minikom ne güzel ürünler kanka harika hepsi rimelleri sıralamışsın kanka ben daha alamadım bile nerelerde var ki
Baktım netten clinique yok burda:sinifsinif: yeni rimel deneyeceğim diye ne de sevinmiştimboshayallersmile
İslom çok sevdim rengi kanka ilk fırsatta alacağım.bayanssulusmile Şu gözlere bak ya maşallah
islomm oha demek istiyorummm:1shok: bu nasıl göz be tü tüüüü tüüüü maşallahh
Baktım netten clinique yok burda:sinifsinif: yeni rimel deneyeceğim diye ne de sevinmiştimboshayallersmile
İslom çok sevdim rengi kanka ilk fırsatta alacağım.bayanssulusmile Şu gözlere bak ya maşallah
amaninnn göze bak hele
tütütütü maşallah renk o biçim
bakış o biçim
göz o biçimm
eyeliner çekiş o biçimm
sen ne biçimsin
Manda gözü aga:smiley-cool: Teşekkür ederim bitanem:kedi:
Sen de ciicşlerini güle güle sürüştür.
Memnun musun hepsinden?
Bende de maybelline pudra var ama beğenmedim kirpik ve dudak pudrası yaptım onusempatiksalakcinni
cnm okadar güzel değil zaten ben para verip almam sanmıyorum:umursamaz: max factor çok daha güzel:lepi:
islom maşşallah gözler on numara
lineri çok güzel çekiyon:lepi:
inşbende kursta makkaj eğitimi alırsam artıkım sahnelere çıkıp boy gösteririm size
gerilişini yirim ben senin
sen gel ben seni gevşetirim yavrimmm:dance:
Allam başladı genekaydirigubbakcemile3 anacım biz ikimiz pek takılmayalım benim adım zaten çıkık burda bide böle cazip tekliflerlen bitirme beni ne diyoduk çıkarın dondurmaları :icecream: :icecream: :icecream: