Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

sağol canısııı
yok canım ben gacıya şal almıştım gecen çeklişte
bana minitom makyaj malzemeleri aldyıdı
:asigim:
hahaayyytt bende seni seviyom yavruummm:jeyyar:

canım aldıydımda sanırım buraya yazmadım hatırlamıyorum yani
sağol canım oyy kurban kesecek danrıçam vallahada ben bakamam
sengözlerimebaksanab
yok kuzu yanmadım yanı hafif olece değişti tenımın rengi
güneşlenmedim çünkü hep gölgedeydim korkarım gunesin zararlarından ben
:ecrin_bebek:

hohoyytt bee kankama bak koçun allaanı almış getirmiş bizecokacimcoook
ay pardon adak yenmezdi değilmi manyak karı hemen agzı sulandı:roflol:
eferim pazarlıkla ii etmişin kazıklanmayalımvereliniortak
getirin şerbetleri paylaştırayım cümlenize
sempatiksalakcinni
nazom pardın:smiley-cool:
doğru ya..minim sana çok güzel kokoş ciciler almıştı tememmhihoyyyt
adak yenirmi kanka yapma:mymeka:dün miniye kestiğimiz kurbandan nikoya tek bi but vermiştik..senin adağın yarısını ona verelim kız sevaptır..hem bu ara dia aseton kullanıyo garibim:a015:moral olur:roflol: :roflol: :roflol:KK43:benim dolivemle dalga geçersin ha niko:nazar:)
şerbetleri mini dağıttı bilem nazom:KK3:
güneşin zararlı ışınlarından korunman çok güzelvereliniortakama esmerlikte başka be gülom:asigim:
yok bitanem,bilmiyodum yeni araba aldığınıtekrar hayırlı uğurlu olsun sevgilim:lepi:

bu hafta harçlar ders kayıtları kanka , 20sinde resmi açılış ama kimse gelmez 2 hafta daha ,ekimin 2. haftasını bulur tam anlamyıla derslerin başlaması filan kaydirigubbakcemile3
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
okul günlerim aklıma geldi..içim bi tuhaf oldusempatiksalakcinnihala kurtulamadım etkisinden:roflol:
KampusGenel18640x480.jpg

bu da karşı taraftan ç.ü tam olarak görünüyor tarlaları vs. filan :smiley-cool::kahve:
bu yıl okulun tanıtımında görev alsam :smiley-cool:
sırnaşık şey sırnaşık şey
rektör bilse senle gurur duyar kanka:lepi:aşık olunası bir kampüsboshayallersmile boshayallersmile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

niko kanka ve tanrıca allah sizi netmesin ya geberdim olum gülmeken :roflol::roflol::roflol:
yok işte güzel sayılırız :kedi: bi de bakımlı olsam -tatlicadiarzu- kaşımı saldm valla kafamçokkarıştı berene özendim :roflol::roflol::roflol:

ivet behlül zaafım var aklinialirimsmile ban yedim bhlül için :roflol::roflol::roflol:

ahh ahh :kedi:

tanrıçailk 100 sayfayı okudum aman ne güzel şeeyler varopuyorumnanaktan

resme gelince koyarm balım avataraa.s görürsüna.s.
behlül uğruna ban aldın demek:1shok:
bu topikte behlül için kötü söz söyliyeni yakarımkötükedihüso(yiyosa söyleyineyvahedigeldismile)zaten dünya ahret gardaşım olsun behlül ustaeyvahedigeldismile
ilk 100 sayfayı okudunmu:1shok:valla allana kurban öpücem:roflol:Şenizolsun zeboş,sal çayıra,mevla kayırazemuszemusbende almıyorum,gel kaş gardaşlığı yapalım senlenolumunekankayizsmile

[/COLOR]
a.skoy koy albüme koy da görek..ban prensesi..:roflol:
sinyalsin olum sen:roflol:

bak mesela etiketler kapatıldı sengözlerimebaksanab bak bak sengözlerimebaksanabn niye sence :roflol: kazen baktı biz raat durmuyoz kapadı :roflol:
sessiz devrimyaptk kkda :smiley-cool:
:roflol::roflol:
avatara koyim gör balımopuyorumnanaktan
devrim deme içim fena oli:lepi: :lepi: :lepi: aklinialirimsmile
olum sizin yüzünüzden eğlencemiz gitti bekötükedihüso
şey pardon öyle demek istemedimeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile bi anlık sesim yükselmiş olabilüü-tatlicadiarzu-yakma beni zeboşsenağlama

noldu ki kanka yannış bişey mi dedimbilmiyorumkismile

okumasın tabi olum bu kadan güzel fotocenik kızkene

biz okduk da noolduu şakkıdı

hayatın keskin çarkının dişlerinde eziliyoz habire

(liseliler tikkate almayınız geçicidir)
okumus manken olacayın :nazar: sempatiksalakcinni :havayagirmeakit: kaydirigubbakcemile3
Geçen gün aldığım masaüstü kokoşluk aynasıbayanssulusmile

4117.jpg
[/url][/IMG]
ayy kokoş aynasıymıs kenarları ne kdr hoş islontoşum bayanssulusmile
bende istiyorum bunlardan cano bayanssulusmile

Kızlar mrblar ben deniz izmirperisinin kuzeniyim...
Bu topiği cok met etti bende tanışmak istedim nasılsınız..
hoşgeldin perinin kuzeni deniz vereliniortak
burda muhabbet bol :jeyyar:

akitom sorma ya anadol olmasada broadway'di 99 model , elime bi geldi vites kolu napçamı şaşırdım trafiğin ortasında,taktım sonra yarın yapalak peçeteyi büküp sokşturdum bidaha çıkmadıguclubacismilekaydirigubbakcemile3 nerde fotolar facemi benim facim yok kapattım, ben hiç fotojenik değilimdir, çok çirkin çıkarım fotolarda niyeyse , herkes şaşırır , bi arkadaşımda ayıp olmasın çok çirkindir yani ama billur gibi çıkar işte kaydirigubbakcemile3ay ne çok konuştum ayol .
deniz hoşgeldin aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: aman yarebbi trafigin ortasında :roflol: :roflol:
broadway resmen nefes alır çalışırken titrediğini hissedersin guclubacismile vitesi top gibidir kolay ele gelir -tatlicadiarzu- eheheh arabayı at yaptım resmen :roflol:
neyse artık yeni arabanla bas gaza mini bas gaza kim tutar seni bas gaza
yollar senn hiç durma hadi uçur bizi burdan :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
bende sni hiç görmedim yaa bilmiyorumkismile
sırtını gördüm ama :jeyyar: orda biryerde dövme mi vardı
yanlıs mı hatırladım minişim :jeyyar: fisfisfis
facein olsaydı ya ekleşirdik sositososito

edit olmazsa böle mesaj kirliliği yaratırım işte cıngar çıkarırım:dilcikar:
edit geri gelsin kazennnnnnnnn :1ninca:
bugün fırında peynirli mücver yaptım guclubacismile
hamarat yav boshayallersmile
seren_serengilin_sasirtan_degisimi_1.jpg

nası zayıflamış , ama bi tuhaf gibi karın bölgesi bi de göbek deliği çok yukarda değilmi banamı öle geliyorrkaydirigubbakcemile3
aaa gercekten fazlaca yukarda görünüyor :1ninca:
nerelerdesin sennnnnnn :jeyyar:
slm güzel hatunlarım bayram dolayısıyla yoğundum çok giremedim
epey geri kalmışım
minim bacım sen hangi ünide okuyon sorry gerilere gidip okuyamadım
ama manyak bi kampüse benziyo
seren serengilin göbüş deliği banada çok yukarda geldi
akitra bacım merak ettim seniiiii
bi ara yine namın konuşulmuştu

tsk ederm tatlım :kedi: biara görünürüz kaydirigubbakcemile3

gacım dandik rimelle de oluyor mu clinique marka olması gerk miyormuydu

ben mi yanlış anladım

yoksa mal mıyım

kuzular bişey dicem deşifre edecem gendisini am sölemezsem ressmen çatlayacam

akitra var ressmennn manyak hatun az önce bi fotolarını gördüm

gördüklerime inanamadım gerçekten öte, aciip bişey yaaaa hafıza kutucuklarımda kaldı fotolar geziyorum hala albüm gibi....

nasıl bişeysin kuzu sen allasen o saçlar ne o fotoları çeken zat kim?

o pozlar doğaçlama mı?

kuzu sen bırak okulu mokulu olm giit fotomodel ol cidden benim okuldan sınıf ark. manken oldu lan okul bitince cidden bak....
çatlarımmmmohaoldumsmile ohaoldumsmile bende istiyorum görmek:enbuyukkk:akitra duy bizi:enbuyukkk:
kuziş la,en dandik rimel bile olsa olur bal bademimolumunekankayizsmile

Geçen gün aldığım masaüstü kokoşluk aynasıbayanssulusmile

4117.jpg
[/url][/IMG]
heeyy benim aynadan:KK3:
güle güle kullan bebetomŞenizbende çekerim bi ara:KK1:

Kızlar mrblar ben deniz izmirperisinin kuzeniyim...
Bu topiği cok met etti bende tanışmak istedim nasılsınız..
oyy kimler gelmiş:1hug:hoşgeldin aramıza canım benimolumunekankayizsmileizmirperimizin kuzeni,bizim baş tacımızdır bitanemopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan nasılsın iyimisin tatlım:hulya:
bugün fırında peynirli mücver yaptım guclubacismile
resimmmboshayallersmile
seren_serengilin_sasirtan_degisimi_1.jpg

nası zayıflamış , ama bi tuhaf gibi karın bölgesi bi de göbek deliği çok yukarda değilmi banamı öle geliyorrkaydirigubbakcemile3
kanka saçlarını çok beğendim ben yaboshayallersmile
tenide süper çikileta gibiaklinialirimsmilesilikonlarınıda çıkarttırmış..harika olmuş..ama o göbek deliği nedir öyleohaoldumsmiletöbe yarebbibenneyaptımkikaburgasında olucak nerdeyse..allam günah yazma allam nolur:Saruboceq:sempatiksalakcinni

Yok be minim bu aralar nedense veremiyorum hoş sebebi belli boğazım durmuyor eskiden sadece abur cubur yerdim kilo almazdım abur cuburu bıraktım yemek yiyorum kilo aldımkafamçokkarıştı
bibertom sen plates yapıyodun,biraktınmı baluşum:hulya:
canoo:KK3:
slm güzel hatunlarım bayram dolayısıyla yoğundum çok giremedim
epey geri kalmışım

canım hoşgeldinnn:1hug:
yokluğun hissediliyo bitanemŞenizartık sık sık toplaşırız,geldin yaolumunekankayizsmile

seren i shape le mişler belli deliği bikat yukarda bırakmışlar yada yağları hüp yapınca gerilip yukarı çıkmıştır deliği sırnaşık şey

Plates mi hmmm onu bırakalı baya bi oldu kanka hatta plates yaptığımı bile unutmuşum sen söyleyince aklıma geldi :roflol:

İslom aynanın bi değişiği bende de vardı bir zamanlar ama kırıldıboshayallersmile güle güle kullan balımbayanssulusmile

güle güle kullan pati :icecream: bende de garnier var kızların tavsiyesiyle almıştım yüzümü ferahlatıyo kullanınca :icecream:
şu innova şeysinden ben de bakayım :icecream: zaten pakface demek april demek :kahve: :roflol::roflol:
sana sözüm vardı ya unutmadım patim, onu da sölim burdan yerimseniben​

tamam nikom :lepi: saatimi kurdum seni bekliyom gamyoncuiremsu :icecream:

pati ben göz yapını yakından Kate Holmes ve Britney Spearsa benzettim kaydirigubbakcemile5

vayyyy güzel hatun kate kanka aklinialirimsmile sevindirik oldum bak şimdi hihoyyyt

Plates mi hmmm onu bırakalı baya bi oldu kanka hatta plates yaptığımı bile unutmuşum sen söyleyince aklıma geldi :roflol:
o zaman başla:mymeka:
abur cuburu yiyip,yok öyle sere srpe oturmakkaydirigubbakcemile

seren i shape le mişler belli deliği bikat yukarda bırakmışlar yada yağları hüp yapınca gerilip yukarı çıkmıştır deliği sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:
aşağıda yeşil yeşil nickiyle patronum slm olsun sizeŞeniz[/B]
avatarını yediğim,benimi özledinaklinialirimsmilekendine pay çıkaran tanrıçasempatiksalakcinni
sanada bizden selam olsun gözümopuyorumnanaktan

bende geldim cicikolarrrr hihoyyyt

hoşgeldin anam:nazar:Şeniz
aprilin hediyelerini kullanıyomusun canohihoyyytyorumları alıyımbayanssulusmile

plates topu bende var şimdi tabure görevini görüyo
çekyatta oturunca ayaklarımızı uzatıyoz çok rahat oluyo valla
bu arada dün ismekte kuaförlüğe katıy oldum
inş kontenjan varsa kabul edilcem
aslında aklımda ingilizce vardı uzun zamandır
yengemin ısrarı ve benim anlık hevesimle
kuaförlüğü seçtim
kızın biri dediki
saç kesiminden kaş alımına makkaja kadar öğrendim herbişey

ay harikasın ayburumkaydirigubbakcemile5bendemi kayıt olsam napsambilmiyorumkismileçok sıkılıyorum evde:a015:çalıştırmıyolarda beni ayburumsenağlama
plates topun var kullanmıyosun bebeğim:smiley-cool:çoh ayıp:dilcikar::roflol:nerden almıştın?bende istiyom almakhihoyyytve kaça aldın bebemkaydirigubbakcemile2

Süper olmuş ayburum ne güzel bi yeteneğin olacak ben de ingilizce ve fransızca öğrenmek istiyorum aynı zamanda dans kursuna yazılmak istiyorum şu an flüt ve gitar öğreniyorum ama aynı zamanda seramik kursuna da gitmek istiyorum hatta dikiş nakış da olsun bir de üniversite sınavlarına çalışmayı planlıyorum ama bunların hepsi nasıl olcak bilmiyorum:nazar:

Tamam kanka başlayacağım plateseeyvahedigeldismile

buralardayım akitimmm:jeyyar:

tanrıçam ben aldıklarımın resmini eklicektim ama bi türlü çekemedim yabilmiyorumkismile

nikoo nerelerdesin insan bi özellerine bakarrralsanaalsanasmile

biberim hgdinn:KK3:opuyorumnanaktan

ay harikasın ayburumkaydirigubbakcemile5bendemi kayıt olsam napsambilmiyorumkismileçok sıkılıyorum evde:a015:çalıştırmıyolarda beni ayburumsenağlama
plates topun var kullanmıyosun bebeğim:smiley-cool:çoh ayıp:dilcikar::roflol:nerden almıştın?bende istiyom almakhihoyyytve kaça aldın bebemkaydirigubbakcemile2
ahhh tanrıçam
çok pis huyum var önce heves ederim
kısa zaman sonra sıkılırım yaaamafoldumben
geçen yıl sportiveden almıştım
deltanın 26 lirayerimseniben
bi ara bimde 10 liraydıkaydirigubbakcemile5 bence sende başvur bir sürü bölüm var ama çabuk ol hemen doluyo

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :asigim: Şeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:enbuyukkk::nazar::nazar:
Süper olmuş ayburum ne güzel bi yeteneğin olacak ben de ingilizce ve fransızca öğrenmek istiyorum aynı zamanda dans kursuna yazılmak istiyorum şu an flüt ve gitar öğreniyorum ama aynı zamanda seramik kursuna da gitmek istiyorum hatta dikiş nakış da olsun bir de üniversite sınavlarına çalışmayı planlıyorum ama bunların hepsi nasıl olcak bilmiyorum:nazar:

Tamam kanka başlayacağım plateseeyvahedigeldismile

bende gitar istedim eşim istemedimafoldumben
çok gürültü çıkarırmışım kafası şişermiş:eek:klava: bende evde boş durmaktan çok sıkıldım iyi gelcek inş
bide ben halk eğitimin fotoğrafçılık kursuna gitmek istiyom
bide geçen yıl ismek spora gitmiştim hocamla kanka olduk bu yıl inş beni alcak yine
normalde tek branşa kayıt yapabiliyon ismekte

bende gitar istedim eşim istemedimafoldumben
çok gürültü çıkarırmışım kafası şişermiş:eek:klava: bende evde boş durmaktan çok sıkıldım iyi gelcek inş
bide ben halk eğitimin fotoğrafçılık kursuna gitmek istiyom
bide geçen yıl ismek spora gitmiştim hocamla kanka olduk bu yıl inş beni alcak yine
normalde tek branşa kayıt yapabiliyon ismekte

:KK1: bizim evdekiler de şikayetçi özellikle annem :KK1: evde boş durmaktansa böyle şeylerle uğraşmak çok daha iyi umarım memnun kalırsınopuyorumnanaktan torpillisin yanizemuszemus

X