- 11 Aralık 2009
- 627
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.321
kıaymet geçti ama çok soğuk be kızanım,popomuz donuoookaydirigubbakcemile3 ani marmaris güsel diyon dimi aşkım.:hulya:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıaymet geçti ama çok soğuk be kızanım,popomuz donuoookaydirigubbakcemile3 ani marmaris güsel diyon dimi aşkım.:hulya:
livoo kanka hani geçen konuşmuştuk ya kıyafet falan koyucaktık nereye ekliycez..burayamı eklicez?
bide cıbıl cıbıl öredekler cirit atıyo gölün üstündezemuszemusgörsen bayılırsın:ecrin_bebek:bayılırım böyle mekanlaraaaaaaaaaaa boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
ozaman marmarie gidiozzzzzzzzzzzzzzzzz kaldığın otelle ilgili iletişim bilgisi varmı canım
anlaştık:)))oh bee:))
bir çin atasözüde derki...huıo maşaroki makamo..yani benide alın arkanıza:smiley-cool:
Duuurumu dersin kızanım..kaydirigubbakcemile3
benim esekimde her daim kapıda durur be ya aklinialirimsmile
kızanım bea marmaris gibi düşünüoz var mı bildiğin yerler bu arada asıl trakyalıyım ben aşkımm
huıo maşaroki makamo....aklinialirimsmile
Aynından bende diyom.kaydirigubbakcemile3.oğluşumla:ecrin_bebek: beni de alın kıssslar..
Kısss..kar kıyamet olmuş orası..nasıl çok mu kar var kızanım..
marmaris:asigim:bebeğim marmariste ayağım hiç yere değmedi desem yeridir:)bi kaç lokantaya gitmişliğimiz oldu..hep tekne kiralardık o koy senin bı koy benimhihoyyyt2 gün bi otelde kalmıştık bi keresinde sanırım clup filipırmıydı neydibenneyaptımki
alıntı sonra yapcemmmm
ilarzumla sımcık telde konustum
cenaze nedenı ıle pazartes ııstanbula gıdıwermıs sanırsam pazar donecekmıs
annesının tarafından akrabası wefat etmıs kıslar:gitme:
Buraya.. buraya koyun.delikafadulden.yüzük bile ekledik ,alkisalkisalkiskıyafet eksik olmasın tanrıçam..yerimseniben
nisanım inş cnm olumunekankayizsmile
canlar geldimm evet kızlar biz tanrıçamla öyle birsey konuşmuştuk güniçinde ne giydiysek sadece kıyafetlerin yani kombinin fot.larını koyalım diye düşünmüştük ( çanta ve diger aksesuarlarda dahil )
topığimizde ne ararsan var spor cilt bakımı güzellik kıyafette olsa fena olmaz diye düşündük ama herkesin fikirini almak lazım herkes ekleyecek çünkü =) yan battı suya battı yok =)
nisanım inş cnm olumunekankayizsmile
canlar geldimm evet kızlar biz tanrıçamla öyle birsey konuşmuştuk gün içinde ne giydiysek sadece kıyafetlerin yani kombinin fot.larını koyalım diye düşünmüştük ( çanta ve diger aksesuarlarda dahil )
topığimizde ne ararsan var spor cilt bakımı güzellik kıyafette olsa fena olmaz diye düşündük ama herkesin fikirini almak lazım herkes ekleyecek çünkü =) yan battı suya battı yok =)
topiği çinganeler bastı diyo ya:roflol:kim zengin benmi:1shok:allan yarattığı bir coo lum işte:smiley-cool::))benim gönlüm zengin varoşum ben kızımaklinialirimsmileGel anam gel motorun yanına sepet taktırırız, oturursun sepette oyyyy ne tatlı olursun hem de düdük senii :roflol::roflol: :1hug:
Anaa topiği çingaaneler bastı kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
Yahu durun şimdik topraklarım,
Bıldırki turnalar kıçınızı mı tırmaladı bu havada :roflol:
ne gezmesi, Trakya kar altında...
Ben Tekirdağlıyım, şansıma sevdalım Edirnede asker, Edirnede Meriç hala deniz gibi...fisfisfis
ÜStüne de kar yağii ooy oy. olumunekankayizsmile
Bu karı zengin ben size diyim kaydirigubbakcemile3 :jeyyar::jeyyar:
ben sana bu mesajı yazarken sen taa uzaklarda derste olucaksın amaboshayallersmileslmm kızlarr bn geldim herkese günaydınn dicem ben yeni kalktım dasempatiksalakcinni
valla benimde yapmam gereken şeyler var ama:))bu arada benimkiylede kavga ediyoruz arada:)her yere yetişiyorum ne becerikliyim:teytey:Ayyy..muhabbete ve size doyum olmaz.kaydirigubbakcemile5.ben çoluk çocuk :ecrin_bebek:saaabı bi gacıyım, kızanım var benim..
Bu gacı kaçar..öptüm hepinizi..opuyorumnanaktan
yan battı suya battı yok heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nisanım inş cnm olumunekankayizsmile
canlar geldimm evet kızlar biz tanrıçamla öyle birsey konuşmuştuk gün içinde ne giydiysek sadece kıyafetlerin yani kombinin fot.larını koyalım diye düşünmüştük ( çanta ve diger aksesuarlarda dahil )
bende geldiğim gibi gidiyorum daha hazırlanıp okula gidicem hepinizi öpüyorum hoşçakalın akşam görüşmek üzereeopuyorumnanaktana.s.