- 13 Eylül 2009
- 5.522
- 7
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.361
msnde toplaşabilseydik olurdu ama oda olmaz benneyaptımki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki suyla mı temizlenyo bu sabunla temizlenebilir mi.ilk alınca benim onu iyice hijyenik hale getirmem lazım böyle bi takıntım varda
bak ne sormuşum-tatlicadiarzu-
sabunla temizliyebilirsin bıldırcınım
nereyeeekaydirigubbakcemile:gitme:bıkarmıyım senden :1hug:hade kurtulyon benim uyuz sorularımdan.bugun gidyorum ama yine gelicemkötükedihüso
tanrıca ben seni cok merak edyorum ozel album yapıp koysan olur mu:kedi:
nereyeeekaydirigubbakcemile:gitme:bıkarmıyım senden :1hug:
cıksss:jeyyarlmaz
kaydirigubbakcemile3
Alemsin Heidim yaa, hiç sevmezdim o öyküyü. :sinifsinif:
işe yarıyor mu peki ? fisfisfis
tatlıgacım watsonda bulabilirmiyim ki ondan
bendeAllaha sükür görünürde yok ama sıkınca var gözüküyor varmı yokmu simdi eyvahedigeldismile
Watsonda var..Ahşaptan da var..Renkli bakalit gibi olnı da var..boshayallersmile
Ama atkılı olduğu sanmıyorum bi sormak gerek....ben sadece fırça olsun diye almıştım..Bildiğimiz normal fırçadır..
Ne biliiim aldım işte :icecream:..işe yarar diye, fazla selülatım olmadığından:dilcikar: anlayamıyorum..:roflol:
Onu aldığımda,oğluşum anne bizim kzolet fırçamız var niye alıyorsunkaydirigubbakcemile3 dedi..
Koccaman sapı var.takur tukur küvete sığamıyorum, çarpıp duruyor duvarakaydirigubbakcemile3
Bi de bundan var..bulaşık süngeri gibi.. Bu daha pratik geliyor bana
hmm onlar at kılı değil galiba canım görmüştüm uzun saplı seffaf plastikten
aktara sormak lazım o bulaık bezi gibi olan cok faydalıymıs annem demişti fisfisfis