- 11 Aralık 2009
- 627
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.301
bebetom tanrıçam naber aşkımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
severim uludağıboshayallersmile3 senedir gitmiyoruz amabilmiyorumkismileAllahım yaa kaydirigubbakcemile3
bursaya gelinnnnnnnnn kayak yaparuk :gitme:
ebruyla rahatlayın..yani spor bağbında:smiley-cool:april çok yılansın biliyosun dimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ohh yess demek istiyorum sayın kokoş kulüpçüler :roflol: :jeyyar:
Ayy evet akdeniz akdeniz :lepi:
Kuzucum nereyi istiyon doğuda? Ben güneydoğu turuna gidicem bi ara beraber gidek keşkem, görelim, Mardin Midyatı özellikle çok merak ediyorum. a.sMistik şehirler var, bayılırım... boshayallersmile
yarimle kumsalda koşmaksengözlerimebaksanabherif haşeme giydiricek nerdeyse tutki kumsalda koşturucak bani!!akannehirdenizi düşün yarinle beraber kumsalda koştugunuzu düşünnnn
güneşlenmek için yatıpta onun senin üstünü örttüğünü sakalastıgınızı düşünnn
yakamozda bişeyler içtiğinizi düşünnnnnnnn
gerisi hayal dünyası efendim aklinialirimsmile aklinialirimsmile
bebetom tanrıçam naber aşkımm
severim uludağıboshayallersmile3 senedir gitmiyoruz amabilmiyorumkismile
yarimle kumsalda koşmaksengözlerimebaksanabherif haşeme giydiricek nerdeyse tutki kumsalda koşturucak bana!!akannehir
Akitim bu arada ürünlerine özellikle rujlarına bittim...:asigim:
Sen de çok tertemiz bir süslü arkadaşımızsın anlaşılan, şekerparemhihoyyyt
Liv cim..sen kederlenme.:teselli:. ben seni ist.a gelin alıcam ya ,oğluşuma...:lepi:
yok be anam daha almadık kocaları:)evlenince yaşamak istediğimiz şehirlerden konu açıldıdayerimsenibendeme:sm_cool:allah hayırlı uğurlu etsin yavrımaklinialirimsmilemutluluklar dileriz topikçek şimdidenhihoyyytiyi nolsun balayı muhabbetleri demi aşkımmm?bizde bu yaz evlenioz ama balayı yeri daha belli değil:hulya:
hasemayla kosarsın bebeto kaydirigubbakcemile3
sende he romantzmi cürüttün kaydirigubbakcemile3
Akitim bu arada ürünlerine özellikle rujlarına bittim...:asigim:
Sen de çok tertemiz bir süslü arkadaşımızsın anlaşılan, şekerparemhihoyyyt
kızım romantizm olmaz benimkiyle..ormantizim olur onunla anca allahın normancısı:smiley-cool:
koşarız tamam ama gecevereliniortakoda senin güzel hatrın için hadi ver elini:))
ebruyla rahatlayın..yani spor bağbında:smiley-cool:april çok yılansın biliyosun dimikaydirigubbakcemile3
işte budur yakaydirigubbakcemile5mardin urfa sivas allah ne verdiyse istiyorumcokacimcoookbu smil arzu etmemin belirtisi:))
yarimle kumsalda koşmaksengözlerimebaksanabherif haşeme giydiricek nerdeyse tutki kumsalda koşturucak bani!!akannehir
meleğim seninkisiyle motora atlayıp batıya gelin işte oooof ne güzel olur
anlaştık:)))oh bee:))normancı :smiley-cool:
tamam hadi o yetsin bari vereliniortak
tatlım eğer yurt içi düşünüyosun istanbulda şile ağva varozaman bana akıl ver nereye gitsek acaba tatlım
Tısss :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Gidelim bebişim, benim eşeğim yoldadır her daim. kaydirigubbakcemile3 (Bir Trakya atasözü. Her an gezmeye hazır olmak) :roflol:
Gelmez miyiz pamuğum yaa, kaydirigubbakcemile5
Siz de gelin ama ıstanbılda nası gücel gezdiririm ben sizi oy oy Şeniz
Tısss :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Gidelim bebişim, benim eşeğim yoldadır her daim. kaydirigubbakcemile3 (Bir Trakya atasözü. Her an gezmeye hazır olmak) :roflol:
Duuurumu dersin kızanım..kaydirigubbakcemile3
anlaştık:)))oh bee:))
tatlım eğer yurt içi düşünüyosun istanbulda şile ağva var
bir çin atasözüde derki...huıo maşaroki makamo..yani benide alın arkanıza:smiley-cool:
kızanım bea marmaris gibi düşünüoz var mı bildiğin yerler bu arada asıl trakyalıyım ben aşkımm
kızanım bea marmaris gibi düşünüoz var mı bildiğin yerler bu arada asıl trakyalıyım ben aşkımm