Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Nerde bu milleeettt kötükedihüso nerde bu tükanın saahibesi kötükedihüso

Danrıcam yok die niye kmse uğramıyor buralaraaaa

fururum hepinizi tek tek acımam vala :kızgın:

hohooyyyy ben geldimmmmm:emir_bebek:
kandiliniz mübarek olsun canlarımm
rabbim hepimizin duasını kabul eder inşallah.
valla namazdan sonra tek tek isim geçemedim
kkdakkii bütün sevdiklerime diyee dua ettimm kuzularımmmm
ben de bugün temizlik yapcektimm ama üşendim vallaa
içimden bi ses dedii kaba sakal gibi oldun önce kendi bayram temizliğini bi yapnaniknanik
daha önce kendim hiç ağda yapmmaıştım
dedim kalk kuş bi ağda yapıver seksüüü fücudunaaa
anam ay oyyy ufff nasıl bişidrir o yaff
öldüm öldüm dirildim
her yerim morardı bi de çok geçmişim koltuk altlarım tahriş olmuş
ku wak wak wak yaparak yürüyom bi görsenizz:teytey:
bayram temmizliğim yarıda kaldı anlıycanızzfisfisfis
eee siz naptınızz bakim canlar ben yokkennn geçmişe bi dönüyüm ben kimse yok mu bu aradaaa
özledim sizi uleyynnnnnnnkaydirigubbakcemile

göz makkacı topisinde kapışma olmuş robotlan.alsanaalsanasmile.sevgili edimiz gerenkli işlemi yapmış.:jeyyar:.

hayırlı kandiller kuzularım sessizliklerimŞenizsempatiksalakcinni
eve gelir gelmez kk açtım,göz makyajı topiğine kimse tartışma çıkarıcak yorum yazmasın bitanelerim,sizde gümbürtüye gitmeyinolumunekankayizsmile
orayı bi okudum,sonra mesajları hallettim.şimdi çıkıyorum.sizi seviyorum,rabbim herkesin duasını kabul etsin,ibadet ediyim rabbim kabul ederse:Saruboceq:
yarın gelicem güllerimopuyorumnanaktan

hayırlı kandiller kuzularım sessizliklerimŞenizsempatiksalakcinni
eve gelir gelmez kk açtım,göz makyajı topiğine kimse tartışma çıkarıcak yorum yazmasın bitanelerim,sizde gümbürtüye gitmeyinolumunekankayizsmile
orayı bi okudum,sonra mesajları hallettim.şimdi çıkıyorum.sizi seviyorum,rabbim herkesin duasını kabul etsin,ibadet ediyim rabbim kabul ederse:Saruboceq:
yarın gelicem güllerimopuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

Kimse yoğ mu huuu:KK3:
Gene feci yorgunum:1ninca:
Anca fırsat bulup girebildim kuzular neler yaptınız bakiim.
Kadir geceniz mübarek dualarımız kabul olsun inşallah. Benim için de dua edin olar mı istediğim gibi bi iş çıksın artık karşıma:Saruboceq: Evvela sağlık tabi...

Bu arada merak edenlere söliim kahvaltı yine bizdendi sevdsalımla hazırlayıverdik şipşak
Gacım kendimi hazırladım el belde içeri girdim bide ne göriim kadınceğizin dişi iltihap yapmış yanak olmuş 2 kat tam ısırmalıkkaydirigubbakcemile3 Hadi gene bizden olsun didim ama bulaşık olayına karıışmadık:dilcikar:
Sonram konakpiere gittik badi şopta tabe aklım ve konak pierdeki badi şop kapanmış yıkıldığımandımafoldumben İnşallah kampanya bitmeden denk gelirim:sinifsinif:

Ağşam da teravihe gittim çok iyi geldi bana Allah cümlemizin ibadetlerini kabul etsin ve tekrarını nasip etsin.çok güzel mübarek bi gecedeyiz.opuyorumnanaktan

amin canım senin de mübarek olsun.
ben burdayım ama diğer güzeller nerde bilmiom. aşkito şu an transparan aman şefaf odada sıkıştırıyos:))))

amin canım senin de mübarek olsun.
ben burdayım ama diğer güzeller nerde bilmiom. aşkito şu an transparan aman şefaf odada sıkıştırıyos:))))

Hasret gülü napıon bebeğim kapattırmışınız laa gene göz makkajı topiğini:roflol:
Feci halde kıskanılıyoruz yaaşakkıdı

öylee valla herkesler peşimizde ayol valla ben olaya tanık olmadım bi geldimmm karışmış ortalık bi de ben yazdım sonra ahanda kapandı:))))

öylee valla herkesler peşimizde ayol valla ben olaya tanık olmadım bi geldimmm karışmış ortalık bi de ben yazdım sonra ahanda kapandı:))))

Valla olay çözüldü dün diye sevinirken şimdi bi baktım yine kapanmışkafamçokkarıştı
Ama asıl kabahat bizde amaçlarına ulaştırıyoruz insanları!!!
Yoksay ilgilenme dimi ama yok galeyana gelicez ya hemendelikafadulden

evet artık susalım onlar gelse de devam edelim uyuz olsunlar iice:)))

Dadandılar bu ara kendi başlarını yisinleralsanaalsanasmile
Çok yorgun bitkinim yatıyom ben bebeğim
Bide yarın nası kalkacaksam erken kalkıp ptt.ye gitmem lazım kargo işini halletcemm.
İyi geceler pıtırcanlar:KK3:

ayyy inşallah hediyemi göndercem bugün :S hep bi aksilik çıkıyo offf...göksuuu taam kızzz denk gelek de halletcem :)))) ben yatıyım en iyisi kimse yok :)))

X