Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Miri bu işin purofu sen idin..boshayallersmile:sm_confused:
6-7 numaralar çok ta koyu değil, akar allahın izniyle 2 aya kalmaz..vereliniortak

aman be iyi:dilcikar: bana islom alacak zaten:dilcikar:

antreman iyidir hiç mızmızlanma hanfendi:dilcikar: bu kadın belliki oğlunu çok seviyo mazallah gayfaltısız işe gönderirsin iyi bakamazsın oğluna :mymeka: sana şimdiden öğretmenlik yapıyo bu kadın ne kadar cefakar evladı için görüyorsun değil mi:nazar:

hoş geldinn :KK3: maşallah nickinin hakkını veriyor bu kız ya sırnaşık şey
Nikom yaa ne demezsin sayemde bi haftanın bi günü evde gayfaltı görüyo adamceğizim:roflol:
Bak yarın naaap bilinmü,at bacak bacak üstüne, elini de salla,ohaoldumsmile
artık sağ el mi sol el mi? hangini istersen..aklinialirimsmile
Valide valide bugün sıra sende, hadeeee.sengözlerimebaksanab. desen nasıl olar?:roflol::roflol:
Hee yapiim dimi geleceğin gaynanası üstüne de gayfe söliimmikaydirigubbakcemile3

Nesse köprü bigün geçilir elbet:nazar:

aboooooooooooooooooooooooooooooo :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
mirin sen de böyle bir hata yaparsan millet napsın akannehir akannehir akannehir
sen ki sanki matematik formulü gibi boya önerileri verirdin :mymeka: boşa dememiş atalarımız terzi sökünü dikemez :mymeka:
akar mı akmaz mı ben sana sormuş olsaydım ne cevap verirdin :uhm: töbe ya aşık mı oldun kzuzum nedir :kahve:
bakalım patron ne diyecek sana mirmirmirmir

sen o işi olmuş bil islo :kahve: sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 he görmeden olmaz :kahve: zemuszemus
belki yakışmıştır acemi şansı olmuştur ne bilelim :jeyyar: masaya mirini yatıracuk mecburen :jeyyar:

bunu soyleyecegını bılıyordum senı gıdı pıs zenci :mymeka:
topıgımde defalarca saçımı tutuşturdugumu bu işin bıraz kendı ınsıyatf bırazda şans mevzu oldugunu açıklamştım :umursamaz:
cevab verırmişmişşş:umursamaz:

bıkerem ben o yoluk karının kurbanıyım bılmedıgım boya katalogda acık gorunuyordu kafamçokkarıştı

kaldıkı bu renk guzel ama ben bunu kışa düşünuyordum 9 ayını beklemeden fırlayan bebeler gbı oldi
:CüvCüv:
ne aşkı gııalsanaalsanasmile
beşeri aşk yuzeysel duyguların dünyadakı kıpraşımlarıdır :mymeka:
ben o aşkın uzagından bıle gecmem -tatlicadiarzu-

masaya yavaş yatırın selulıtlerım incinmesin :gitme:

Ben ölüyom yorgunluktan hayla burdayım akannehir
Bugün anamın gaynanası canımı çıkardı yarın da kendi gayınanam çıkaracak:nazar:
Zıbarayım artık en iyisimirmirmirmir

canolar havuzda üşütme değil sanırsam mikrop kaptı, mikrop mikrobu kapar mı kaparmış gördük

bideneler ben de böğün şu kalemi aldım flormardan 714 nosu nar çiçeği ruj aradım flormarda yoktu istediğim gibi allahtan kalemi tuttu 2 tl swaşıda ahanda dudaklarımda öperim camdan hepinizi

miri düzelirla sıkma canını akar akar o takma gafaynı

islom inşallah biğenirsin bidenem hedayelerini

nikomumu gördüm öpmeden geçemem

gacım ağrısı çok fena ya ilk defa böle bişey oluyom tırnağım bu kadaer sorun çıkramamdıydı yaa

ben yataro kızlar yarın görüşürük güzellerr

ahanda dudak kalemim ve ben gece gece akmış makyujum pc den çekildi foto kusura bakmayın

rujunun rengine bayıldım şekerparemmm güle güle kullan mikrobu da bana gönder süpersonic savaşırım onlarla ben çok çok geçmiş olsunnn ii gecelerrr ballı lokummm

Beyaz zabunnan çit çit çitilesen?gamyoncuiremsu

?

terecıye tere satma gı -tatlicadiarzu- beyaz sabuna gerek kalmaz herhal akar ..cok bekletmedım..hem benım sacum kuru beyaz sabun arasına gırerse bır omur orda yaşar yagmurlarda köpürürm artık kafamçokkarıştısırnaşık şey

Yatmadan bir bakayım dedim o da ne :jeyyar: gözüm gönlüm açıldı çok tatlı bi rengi var hemen not edip almam lazım :hulya:

[

Nolmuş prensesime:teselli:

hastalar olduuu :gitme:

pati ben de merak ediyom la bana neden yollamıyon fotonu kokolindam...
yollarum seksi hatun zemuszemus

Arzum hayde aç artıkın şu topiği 8 dane makkaj yaptım bugün eklemem lazım:nazar:

sempatiksalakcinni öle emii heyvann Şeniz

Arzuş bu geceki devriye edi sen misin kuzum?
danruça zebbaaa kadana burdaymış..
layıkı vechiyle tamamlamış görevini.:lepi::KK1:.

hee çok çalıştı öle sanın sempatiksalakcinni zabaha kadar çene çaldı burda :1ninca:

anam ya görmez olaydım diyecem nerdeyse akannehir bi pati doğamadık anamızdan derdim doğamadık ki ne doğamadık :gitme:
senin datluluğunu şirinliğini güzelliğini yirim Şeniz :asigim: :asigim:
kanka kombinini de çok beğendim baştan aşağı çok şık ve uyumlu olmuşsum heyvan seni aklinialirimsmile
tebrik koyuyorum nikommm olumunekankayizsmile vereliniortak bu kadannn hatuna yolladık foto,bi kombinim hakkında bişe demediler :umursamaz: sempatiksalakcinni
tikatli degiller senin gibi zaar a.s uymayan bişe varsa elştrye açığım bayanssulusmile degiştrebülürüm kankeee yerimseniben zevkli hatunsun vesselam :nazar: boshayallersmile :asigim:
öptümmm en kokulusundan opuyorumnanaktan

verürümmm canımm tabüküdee tanrıçamla patiye sor bakam bi:roflol:

yoklamada vardı gördüm a.s
sempatiksalakcinni

mirianacımm boya konusunda pek bilgim yok malesef :KK43:(( umarım istedgn renge kavuşursun.

ilarzuuu kızz çekil get karşımdannnn :asigim: güzelliğe bakkk..kırmızı sana çok yakışıyo daha ne diyim :)))

aha bana sempatiksalakcinni X hanfendü beniiim delikafadulden :dance: şu çok beğendiğin ayakkabıdan bana da alsaydın kız :mymeka: çok merak ettim foto bekliyom ben de :KK3:

Allah tependen baksın emi delikafadulden
X hanfendüyü herkes üstleniyoo ama üstlenenler x şahsiyeti değiller sülemeeem sülemeem zorlamayın oLm :jeyyar:

usb'm sağlam olsa hemen eklicem ama bugün yeni bakıcam alır almaz resimler geliy delikafadulden

Bu arada günaydın kızLaaarr :-)
Pazar gününüz hayırlara vesile olsun inş. :emir_bebek:

oyyy uyku tutmadııı zabahınnn köründee kalktım yineeee
bura geldim iki laflarık die
herkesein totoda pireler uçuşuyo valla haaaaaşakkıdı

mışıl mışıl uyuyooo prenseslerrr Şeniz

Nasılsın canım ?

ıyıyım goksu sen nasılsın sempatiksalakcinni ustunealınanmiri simili:eek:

adet öncesı sancıdayım tepınıyorum bu halde nası babama gdecemde temızlık edecem majezık bulamadım apranax aldım ac karnına allahm yaaaaaaaaaaaaaaaakafamçokkarıştı

X